Zdravím,
chtěl bych se zeptat, kde se dají sehnat ještě nějaké doplňky na R 1150GS/A.
Připadá mi, že už všichni výrobci preferují jen 800 a 1200GS.
dík za info ...myšák
Uz pro ne nejsme zajimava skupina.par blaznu na starych verglech to samy plati i u 1100 pokud nekoupis vybavenou tak mas smulu, napriklad vyfuk uz dela myslim jen gpr a to taky nebude trvat porad...
Kupredu spatki ni krok...
mychal-x napsal:
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, kde se dají sehnat ještě nějaké doplňky na R 1150GS/A.
Připadá mi, že už všichni výrobci preferují jen 800 a 1200GS.
dík za info ...myšák
a po čom Ti srdce piští?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
..třeba desierto 2 by semi líbilo,,,,zvíšený přední blatník a je toho asi víc, mám tady předsebou katalog TT z roku 2015 a tam toho bylo docela dost, ale je to fakt, kašlou na nás..
asi si tam koupím jen ty dva předražený plastíky na kryty rukoua tím s TT končím
tlumiče koupím od Hyperpro, tlumič výfuku od MIVV i s Ysvodem a pak už jen udržovačka
mychal-x přiložený následující obrázek:
Nic netrvá věčně. Kdo by vyráběl doplňky na těch několik starejch vran. Buďte rádi, že jsou
xehnání klasické ND. To by za chvilku někdo mohl držkovat, že na jeho R-75 Saharu nemaj v katalogu novej kulomet.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Všem těm kdo je mají přeju, ať ty staré vrány jezdí dál a dál. A Těm co začínají na LC, vzkazuju, že je potřeba poznat minulost, aby pochopili budoucnost. Lítám pomalu a nízko..
mychal-x napsal:
..třeba desierto 2 by semi líbilo,,,,zvíšený přední blatník a je toho asi víc, mám tady předsebou katalog TT z roku 2015 a tam toho bylo docela dost, ale je to fakt, kašlou na nás..
asi si tam koupím jen ty dva předražený plastíky na kryty rukoua tím s TT končím
tlumiče koupím od Hyperpro, tlumič výfuku od MIVV i s Ysvodem a pak už jen udržovačka
Kdybys chtěl, budu se teď přes zimu zbavovat Desierta 2, mam k tomu i kapsy od TT.
marhan přiložený následující obrázek:
Ahoj, rád bych sehnal pryžovou záslepku na šroub televeru, nějaký lapka kterému zřejmě chyběla si ji vypůjčil... Jde mi o tu záslepku která kryje šroub na motoru, díky.
xbechrd napsal:
Ahoj, rád bych sehnal pryžovou záslepku na šroub televeru, nějaký lapka kterému zřejmě chyběla si ji vypůjčil... Jde mi o tu záslepku která kryje šroub na motoru, díky.