Bino napsal:
Viete niekdo poradiť web... kde šijú kvalitné nepremokavé motooblečenie na mieru ?
a jaky rozmer je pro tebe problematicky? Vyska nebo obvod?
Jestli obvod tak zkonzultuju s Bobem, pripadne trochu poradim i sam
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
doporučuji PSI Hubík. ted mi dělaj kalhoty a musim řící že maj skvělej přístup k zákazníkovy a ušijou ti hadry na míru a můžeš si i navolit materiáli a jiné kravinky. www.psi.eu
Tančící Havran
Jen tak na okraj - moje zkusenost pravi, ze neni nad nepromok. Zasadni vyhoda treba je ta, ze ti nenamokne to, co je ven od membrany, takze ti neztezkne obleceni. Taky si to obleceni v desti nezprasis, ale to je detail. Pokud chces neco s membranou, tak JEDINE s vyndavaci, protoze kazda membrana ti obleceni uplne zavre, nic neprofoukne. V chladnu je to dobre, ale v lete v teple je to tragedie.
No a idealni nepromok je ten z pracovnich potreb - samostatne kalhoty a bunda, idealne svitive zelene nebo oranzove a s reflexnimi pruhy, at jsi v desti maximalne videt. Cena byva do 500Kc.
tosuja napsal:
Jen tak na okraj - moje zkusenost pravi, ze neni nad nepromok. Zasadni vyhoda treba je ta, ze ti nenamokne to, co je ven od membrany, takze ti neztezkne obleceni. Taky si to obleceni v desti nezprasis, ale to je detail. Pokud chces neco s membranou, tak JEDINE s vyndavaci, protoze kazda membrana ti obleceni uplne zavre, nic neprofoukne. V chladnu je to dobre, ale v lete v teple je to tragedie.
No a idealni nepromok je ten z pracovnich potreb - samostatne kalhoty a bunda, idealne svitive zelene nebo oranzove a s reflexnimi pruhy, at jsi v desti maximalne videt. Cena byva do 500Kc.
Ďakujem za dobrú radu, berem všetko od skúsenejších borcov ja tento rok len začínam som úplne nováčik a hodne si tu čítam čo a ako... a práve dnes som dostal na moju mašinku spz...
Bino napsal:
Ďakujem za dobrú radu, berem všetko od skúsenejších borcov ja tento rok len začínam som úplne nováčik a hodne si tu čítam čo a ako... a práve dnes som dostal na moju mašinku spz...
Ja jsem stejne zacinal vloni a ted jsem se zbavoval vseho, co melo membranu napevno. Kalhoty jsem treba ted koupil Lindstrands Lizard, ale ty se nedelaji v moc velikostech, jenom ty konfekcni.
Poradil bych ti podivat se na znacku Rev'it, ti delaji i prodlouzene a zkracene velikosti, mne se dost zamlouvaly kalhoty Dakar (vyndavaci membrana).
Moje zkusenost je ale bohuzel ta, ze kdyz si koupis perfektni kalhoty za 10000 s nekolika vyndavacimi vrstvami, tak je stejne budes mit skoro porad venku a budes jezdit jenom v te horni vrstve, protoze na cokoliv ostatniho je moc teplo. No a kdyz v takovem pripade zacne prset, tak je mnohem lepsi nahoru nahodit nepromok, nez dovnitr do kalhot membranu :-)
At to dopadne jak chce, tak bundu dokazes za jizdy docela odvetrat treba tim, ze si trochu povolis rukavy a temi to profoukne, ale u kalhot je naprosta nutnost odvetrani na stehnech. A nejlepsi jsou ksandy (nevim, jak je to slovensky), protoze na pasek byvaji kalhoty s chranici dost tezke.
To Bino
No pokud slyším o modesportu mám jednu osobní zkušenost.Po osobí návštěvě a předjednání 2 konpletů a slíbenými podmínkami ušití do 3 týdnů za zhruba dohodnutou kvalitu, materiál a cenu,jsme tam zajeli na přeměření ,samozřejmě předem ohlášení. Po příjezdu na nás p. Šilha ml. koukal jak z jara co tam děláme.Asi půl hodiny jsme stáli na chodbě než přišla švadlena nás změřit , to proběhlo v pohodě stím že dohodnutá cena bude vyšší jelikož 1 komplet neodpovídá jejich konfekčnímu vzorníku velikostí. Moje velikost L, přítelkyně S v běžném obchodě není problém.Po té jsme šli do kanceláře vybírat materiál a barvy.Z předložených vzorků byl a na skladě asi 1|3 v kortexinu a 1 barva v korduře .Z prvotního plánu ušít z kordury jsme upustili s vysvětlením že by museli koupit celé role a to se nevyplatí.U kortexinu pozn.batohovina, jsme se dohodli že materiál v malém objemu není problem ale že se musí doobjednat a to znamená plus 14 dní a 3tisíce navíc.Co se týče zipu dodávali jsme si YKK vodotěsné, to byl problém jelikož s tím ještě nedělali.Tahle část se překousla a byl dohodnut střih ,barvy ,materiál , cena a složena záloha 6000 kč stím že mají zavíračku a zbytek dohodnem mailem ,během následujícího týdne . V tu chvili jsem z naprostého nadšení trochu ochladnul.Doma jsme dali dokupy detaily a odeslali , týden se nic nedělo a po tel .urgenci přišel zpět mail s tím že to máme celé znovu namalovat a změřit se .Tuhle operaci jsme provedli a odeslali ,zase týden nic a následoval telefonát s ujištěním že materiál má zpoždění ,ale jinak že se pracuje na návrhu střihu a že za 4 dny se ozvou s potvrzením objednávky a konečnou cenou , to dodrželi a cena se opět zvedla o 2000 kč.V tu chvíli ve mě bouchly saze a celou zakázku jsem mailem zrušil . Po telefonu jsme se s panem Šilhou dohodli že zálohu vrátí , jelikož po několika otázkách ohledně zakázky přiznal ,že ještě ani nehli.Dodnes za 2 roky ani koruna. Nechal jsem to plavat ,soudit se nehodlám protože by to stálo ranec.Cena se zvedla během domlouvání o 6 000 kč za 2 komplety.Oblečení jsem si koupil zánovní přes inzerci za 1|3 původních cen u BMW.Toť moje zkušenosti s Modesportem
martens napsal:
To Bino
No pokud slyším o modesportu mám jednu osobní zkušenost.Po osobí návštěvě a předjednání 2 konpletů a slíbenými podmínkami ušití do 3 týdnů za zhruba dohodnutou kvalitu, materiál a cenu,jsme tam zajeli na přeměření ,samozřejmě předem ohlášení. Po příjezdu na nás p. Šilha ml. koukal jak z jara co tam děláme.Asi půl hodiny jsme stáli na chodbě než přišla švadlena nás změřit , to proběhlo v pohodě stím že dohodnutá cena bude vyšší jelikož 1 komplet neodpovídá jejich konfekčnímu vzorníku velikostí. Moje velikost L, přítelkyně S v běžném obchodě není problém.Po té jsme šli do kanceláře vybírat materiál a barvy.Z předložených vzorků byl a na skladě asi 1|3 v kortexinu a 1 barva v korduře .Z prvotního plánu ušít z kordury jsme upustili s vysvětlením že by museli koupit celé role a to se nevyplatí.U kortexinu pozn.batohovina, jsme se dohodli že materiál v malém objemu není problem ale že se musí doobjednat a to znamená plus 14 dní a 3tisíce navíc.Co se týče zipu dodávali jsme si YKK vodotěsné, to byl problém jelikož s tím ještě nedělali.Tahle část se překousla a byl dohodnut střih ,barvy ,materiál , cena a složena záloha 6000 kč stím že mají zavíračku a zbytek dohodnem mailem ,během následujícího týdne . V tu chvili jsem z naprostého nadšení trochu ochladnul.Doma jsme dali dokupy detaily a odeslali , týden se nic nedělo a po tel .urgenci přišel zpět mail s tím že to máme celé znovu namalovat a změřit se .Tuhle operaci jsme provedli a odeslali ,zase týden nic a následoval telefonát s ujištěním že materiál má zpoždění ,ale jinak že se pracuje na návrhu střihu a že za 4 dny se ozvou s potvrzením objednávky a konečnou cenou , to dodrželi a cena se opět zvedla o 2000 kč.V tu chvíli ve mě bouchly saze a celou zakázku jsem mailem zrušil . Po telefonu jsme se s panem Šilhou dohodli že zálohu vrátí , jelikož po několika otázkách ohledně zakázky přiznal ,že ještě ani nehli.Dodnes za 2 roky ani koruna. Nechal jsem to plavat ,soudit se nehodlám protože by to stálo ranec.Cena se zvedla během domlouvání o 6 000 kč za 2 komplety.Oblečení jsem si koupil zánovní přes inzerci za 1|3 původních cen u BMW.Toť moje zkušenosti s Modesportem
A sakra čo teraz chcem ísť v utorok do Mostu a mám sa pomerať dojednať cenu a farbu
... ja vypadam jak hroch ... proste asimetricka postava, nemam nadvahu ale podvysku ... u Hubika mi usili nadherny oblecek ktery pasuje, neskrti, netlaci, je pohodlny a tak ... neni to zadarmo, ale jsem spokojenej jak s pristupem tak s vysledkem
Bratr jezí v bundě od modesportu už 3 roky a žádné závady (roztržené švy atd). Je pravdou že některé detaily jsou nedořešené (možná špatně řešené, protože v zimě doní dost fučí) ale jinak ujde. Cena / výkon je nastavena asi dobře. Já ji objednal tak dle webu loňský model za super cenu (neseděla akorát barva). Po třech dnech přišla odpověď že již není a nabýdli mi model 2009 o necelé 2 000,- levněji. Ještě jsem si vymyslel odpovídající barvu a už je doma. Podotýkám že šlo o typovou budu bez úprav
Já si vybrala kalhoty taky od Hubíka. Vybrala jsem model, který měli na prodejně, ale trvala jsem na vyšším pase se šrákama (jezdím v nich spíš v zimě) a na širších nohavicích, abych je dala přes krosové boty. A navíc ty moje kraťoučký nožíčky - pravý endurácký
Hned vyběhla partička tří holek, které mně poměřily, všechno si napsaly a zase hezky zaběhly. A to bylo všechno. Za 14 dní mi kalhoty poslali dobírkou. A podrž se - za cenu toho modelu, co se mi líbil!!! A ty šráky k tomu byly GRATIS!!!!
Takže PSÍ HUBÍK můžu jen doporučit!
Batman forever :-)
Byl jsem se nedavno u Hubiku v Tlumacove podivat, a na obleceni, ktere si tam koupis "z vesaku" (tzn. v konfekci bez uprav) davaji nejakou slevu - u bundy to byly 2000. Treba to nekoho zaujme.
David - Brno, 1150 GS.
Mám od Psíka kalhoty smart GT, ta akce pomalu končí, protože na věšáku měli jen jiné barvy v mé velikosti, tak jsem se bál, že to bude bez té slevy, ale zavolala na jinou pobočku a za dva dny kalhoty v mé barvě dovezly, takže jsem spokojenej ta sleva co vím byla 1000Kč pokud je to ze skladových zásob.