Já jedu v neděli. Hlavně se modlím, abych si tam Hrošíka nerozbil.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
My přijedeme v neděli ve dvou za veteránskou sekci . Tak nám to tam fsobotu moc nezvorejte, abychom hrošíky neutopili
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
machradek napsal:
Já pojedu, alespoň uvidím pro mě nové tváře...Spíš v sobotu...
Je to rozdeleny asi podle toho kdy jsi se prihlasil,taky jsem o tom nevedel, az vcera jsem se dozvedel ze jsme prideleni na sobotu.
bluesberry: no tak to mas sakra dalku, to pak ten den jedes i zpet ?
stepan: To je divny, nam to prislo predevcirem, sraz 8.00 na Strakonicky u OMV v 8,30 odjezd,ale taky jsem jim musel psat, me pro zmenu neprislo jestli mam jet v sobotu, nebo az v nedeli. Tak snad nam vyjde pocasi.
Aktualne 1250 GSA HP
machradek napsal:
Já pojedu, alespoň uvidím pro mě nové tváře...Spíš v sobotu...
Je to rozdeleny asi podle toho kdy jsi se prihlasil,taky jsem o tom nevedel, az vcera jsem se dozvedel ze jsme prideleni na sobotu.
bluesberry: no tak to mas sakra dalku, to pak ten den jedes i zpet ?
stepan: To je divny, nam to prislo predevcirem, sraz 8.00 na Strakonicky u OMV v 8,30 odjezd,ale taky jsem jim musel psat, me pro zmenu neprislo jestli mam jet v sobotu, nebo az v nedeli. Tak snad nam vyjde pocasi.
Jó, tak to dík, teď jsem zjistil, že to neposlali mně, ale kolegům, se kterýma jedu, takže to mám taky.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
xavier napsal:
[quote]machradek napsal:
Já pojedu, alespoň uvidím pro mě nové tváře...Spíš v sobotu...bluesberry: no tak to mas sakra dalku, to pak ten den jedes i zpet ?
Zpátky pojedu až druhý den, musím někde v Prágglu přespat..Najít nocleh není problém, ale kam s motorkou, na ulici ji nechávat nechci. Nemáte někdo tip, kam s ní.. ?
Upravil bluesbery dne 07.04.2009 10:10
bluesbery napsal:
Zpátky pojedu až druhý den, musím někde v Prágglu přespat..Najít nocleh není problém, ale kam s motorkou, na ulici ji nechávat nechci. Nemáte někdo tip, kam s ní.. ?
zkusím Ti něco zajistit, Sašo, nic neslibuju ale kamarád má velikou garáž, tak když ho seženu...
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
[quote]bluesbery napsal:
imho by se vesla ke mne do holesovic... kdy bys to potreboval?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jo a když by bylo mega nejhůř, dá se to nechat třeba v palladiu v garážíš, vezmeš to kolem závory a pak se domluvíš s ostrahou, kde nebudeš překážet a oni na to uvidí. Jsou slušný a nic za to ani nechtěj, ani když parkuješ přes noc.
Maiali nel Fango!
bluesbery napsal:
zkusím Ti něco zajistit, Sašo, nic neslibuju ale kamarád má velikou garáž, tak když ho seženu...
To by bylo sqělé... Byl bych ti i kamarádovi zavázán.. někdě v restauraci bychom to pak vyřešili..