S Bouzovem souhlasim a v Orlických horách a podhůří mám takový okruh asi 170 km dlouhý (Suchý vrch, Pastviny, Zemská brána, příhraniční pevnosti - Hanička a Bouda) a pak taky jsem si hodně oblíbil hrad Svojanov a cestičky na Vysočině. Takových míst je spousta.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Někdy mám pocit, že kdekoliv opustím hlavní silnici a zabloudím na nejzapadlejší okresky a místní uzoučké asfaltky, tam je krásně. Vždycky vezmu mapu a jedu třeba do Jeseníků a tam do mapy kouknu a najdu mezi dvěma vesnicema nějakou spojovačku přes les a je to 2 metry široká asfaltka vedoucí chatovou oblastí a plápolaj tam ohně a hrajou kytary... A to samé na Šumavě. A v Orlických horách. A na Vysočině. A kolem Mácháče. A kupodivu i kolem Nymburka a Lysé nad Labem, Jičína, Český ráj, Liberecko, Krkonoše, ale ve vnitrozemí i Zvičina, Dvůr Králové, Paka atd. A skoro celá Morava má svůj charakter a západní Čechy taky.... Spíš by byl kratší výčet, kde se taková místa najít nedají. Prostě někam jeďte, tam zkuste podle mapy najít tu nejužší klikatou komunikaci, jeďte piánko, kochejte se a určitě to bude paráda. Uff. Ivan
Mě přijde, že stejně máme krásnou zemičku, kterou ani pořádně alespoň já neznám. A pořád mám v očích doktora z filmu "Vesničko má středisková", který je jen kochá. A já se taky rád kochám
Mám rád Krušné hory. Od Klínovce po hřebenech až po Děčín, občas sjezd do údolí a zase nahoru... Teď tam jsou i nové silnice. Už se těším na jaro!!!
Mates
Tondoooo. Tady bydlíš jooooo???? Co to je, co se tam dělo? Tam jim z toho koukaly bambitky?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jó, v Oslavanech bydlím. Za války bylo na zámku stanoviště gestapa, a ten bunkr je pozůstatek - byl z něj hlídán vchod do zámku. Dnes se do něj nedá dostat, protože ho cca před 10-ti lety zasypalo vedení města sutí, aby se tam někdo nezranil. Ale když jsem byl malej prcek, tak jsme si v něm s kamarády hrávali na vojáky. Jinak na zámku bývaj od jara do podzimu různý akce.
Tuhle si tak jedu kolem Sázavy a na co nenarazím? Že jsi se nám nepochlubil Bohumile? Možná by zdejší osazenstvo zajímalo,že jsi si koupil za své úspory vesničku a pojmenoval jsi jí po sobě. Chudák Kája Gott a jeho GottLand až bude říkat,že je to v Bohumilově...
BIGR přiložený následující obrázek:
[239.81Kb]
Upravil BIGR dne 07.05.2009 09:31
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Za návštěvu stojí celá naše zem,přes to vlak nejede.Každý má hezkej nějakej svůj koutek ,někde ve svým okrese,nebo okolí.Za Východočechy - Kunětická hora,Sečská přehrada... A uplně nejvíc se mi líbí tam,odkud pochází přítelkyně(Holešice),to je cca 8km od Slavonic,pánové tam jsem před 14ti dněma zažil orgasmy v zatáčkách mezi Novou Bystřicí a Slavonicemitam jsem si fakt málem stříknul.On vůbec celej tam ten kraj je suprovej,parádní asfalt,nádherná krajina.Jak jsem Jižní čechy neměl díky práci rád,tak teď tam jezdím s chutí.
Nádherně je zkrátka všude.V loni jsme absolvovali s partou VYKSLEJVAND BOHEMIA TOUR a nebýt letošního Baltu(opět),tak jedu znova čechy,ale minimálně 14dnů
Upravil Kubrt dne 07.05.2009 19:03
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Za návštěvu stojí celá naše zem,přes to vlak nejede.Každý má hezkej nějakej svůj koutek ,někde ve svým okrese,nebo okolí.Za Východočechy - Kunětická hora,Sečská přehrada... A uplně nejvíc se mi líbí tam,odkud pochází přítelkyně(Holešice),to je cca 8km od Slavonic,pánové tam jsem před 14ti dněma zažil orgasmy v zatáčkách mezi Novou Bystřicí a Slavonicemitam jsem si fakt málem stříknul.On vůbec celej tam ten kraj je suprovej,parádní asfalt,nádherná krajina.Jak jsem Jižní čechy neměl díky práci rád,tak teď tam jezdím s chutí.
Nádherně je zkrátka všude.V loni jsme absolvovali s partou VYKSLEJVAND BOHEMIA TOUR a nebýt letošního Baltu(opět),tak jedu znova čechy,ale minimálně 14dnů
a tos ještě nejél do bystřice spodem-veclov, navary, artoleč, a vrchem stare město pod landštejnem, landštejn, pomezí, klášter a ze slavonic do maříže, přes les do rakous a po rakouské straně do bystřice.už teho nechám-moh bech psát furt
Upravil holubbb dne 07.05.2009 19:29
Kubrt napsal:
a tos ještě nejél do bystřice spodem-veclov, navary, artoleč, a vrchem stare město pod landštejnem, landštejn, pomezí, klášter a ze slavonic do maříže, přes les do rakous a po rakouské straně do bystřice.už teho nechám-moh bech psát furt
to si zapamatuju a až tam zase pojedem,tak to tam pořádně zestříkám
Upravil Kubrt dne 07.05.2009 21:02
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
fifa napsal:
všude je krásně a to mam nejraději tu mojí šumavu čím víc po samotách tím líp města a dálnice sou na prt
zrovna dneska jsem na dalnici premyslel, ze bych sfrknu letos na par dni prave na sumavu.
toz sem hod par doporuceni. nejaky cesticky, ktery stoji za projeti, samo myslim mimo hlavni cesty. popripade nejakej nocleh v romantickym kempu, kde nemaji tureckej zachod atd ..