Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy
Strana 1 z 4:   1    2    3    4  

Advbox dotaz na obchod
cepik
Přidané 15.01.2019 09:57

Registrace: 08.04.13
Ahoj máte někdo zkušenosti s tímhle obchodem? http://advbox.cz
Upravil cepik dne 15.01.2019 09:59

http://cepik.rajce.idnes.cz/
j_a_k
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 10:41

Registrace: 02.05.14
To jsou ty oprásknutý BigHusky, že ano? To bych tam asi nenakupoval už z principu.
Upravil j_a_k dne 15.01.2019 10:42

Roman Polednik Bighusky
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 11:34

Registrace: 16.12.14
zkusenosti zadne - jelikoz je to novy prodejce... padelky. nyni se to resi.

Pertla
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 14:35

Registrace: 20.12.10
Bez vývoje, okopírovaný a za skoro stejnou cenu Grin Chtěl bych mít takový koule Smile
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE
www.offroad-guide...
https://www.faceb...403911829/

vojta
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 15:33

Registrace: 10.04.11
aaa tak Ota uz s tim sel ven? No koule ma, to se musi uznat...

Tady bude jeste mela Grin
jel jsem kolem koule
www.jedemkolem.cz

www.nomadist.cz
cepik
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 15:33

Díky za info kluci

zutro
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 15:46

Registrace: 28.11.14
Pertla> TT se taky kopíruje a prodává za nižší cenu a nikdo se nad tím nepozastavuje, tak co. Holt kufry big husky už dosáhly slávy TT a taky se kopírují. A nejsou to první kopie. Tuším že kdysi byl obdobný problém s kufry od Marceluse. Otázka je, zda budou i stejně kvalitní ty kopie...

Pertla
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 15:50

Registrace: 20.12.10
zutro> Ale ona je kopie a kopie. Všechny kufry budou kopie toho prvního .. jen lehce pozměněné. Ono co bys taky chtěl měnit na kufru pro motorku žejo ... pořád to bude hliníková krabice.
Ovšem sebrat je 1:1 a prostě si na ně dát svoje logo je prasárna non plus ultra. Taky si vyrábím tašky na motorku ... taky jsem viděl mraky řešení, které jsem prostě použil, ale nikdy jsem ho nevzal 1:1 a pak si to vesele prodával jako svůj nápad. (dobře, pominu tobinátor, ale ten zase modeloval kamoš ... podle vzoru, který taky jinak nevymyslíš...)
Toť jen rozdíl ke kopii a kopii...
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE
www.offroad-guide...
https://www.faceb...403911829/

cepik
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 16:12

Ajeje to jsem asi do něčeho rýpl.????

Mr GS
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 16:20

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Koukám, že každej už je má doma, že všichni ví, že to je kopie.
Ten chudák, co se tady ohání duševním vlastnictvím, by se měl stydět vůbec s něčím takovým tady přijít.
Ukradne tady před lety dlouholetému členovi doménu za účelem vydírání a zpeněžení a teď se tady bude ohánět duševním vlastnictvím claque
Zloděj křičí, chyťte zloděje...
To se bavím Grin
Shodou okolností mám doma jak kufr Poledníka, tak origo BMW a tak AdvBox... zvenku (čili pro bl.bečky, který víc než obal nezajímá) jsou naprosto stejný všechny.
Origo BMW tady zaručeně byly první a jediný, co Poledníkovi zbývá na obhajobu je to, že mají jiné zámky a puky... na pucích tady někdo chce stavět obhajobu? Grin
Zevnitř jsou jediný poledníkovi kufry zapatlaný silikonem, jak kdyby to přišlo nahonem z Číny... musel totiž lacině zatěsnit ty mraky nýtů, co tam nas.ral.
BMW ani AdvBox s tímto problém nemá. Taky taky nikdo nemá nanýtovaný žádný výztuhy... zase jenom Poledník.
Těsnění má každej úplně jiný.
A že má AdvBox stejný zámky... ano, má... oba je nakoupili v Polsku u stejnýho výrobce... takže nakupovat u stejnýho výrobce znamená kopírovat smiley013
Proberte se Wink

Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Kubrt
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 16:44

Registrace: 24.09.07
MrGS: clap
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

bartus
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 17:16

Registrace: 17.12.10
K tomu nema cenu vic psat nez ze Ota je **** non plus ultra. Mrzi me, ze jsem mu kdy pomohl. Vic tady psat nebudu.

www.bartus.eu
bartus
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 17:20

Registrace: 17.12.10
A pro pana nejchytrejsiho. Ty zamky jsem kreslil s Romanem pomahal jsem mu s CADem. Tak prosimte mlc a nemel stolici. Ota to sproste ukradl.
A kdyz uz jsi tady zminil Marcela tak predstav si, ze to on nam dal jako prvni vedet, co Ota chysta. Takze asi tak. Nic o tom nevis a moc mluvis.
Kdyz k vam nekdo jezdi denne na kafe, tvari se jako nejvetsi kamarad, potaji sonduje kde se co vyrabi a pak vytahne tohle, tak vas to proste nastve. No kraj razovity
Upravil bartus dne 15.01.2019 17:26

www.bartus.eu
zutro
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 17:49

Registrace: 28.11.14
Pertla> nevím jak moc je to zkopírované - neporovnaval sem to. Bral sem to v obecné rovině kopírování - proto porovnání s TT. Zbytek je věc těch dvou výrobců.

Mr GS
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 20:09

Moderátor
Registrace: 18.12.08
bartus napsal:
A pro pana nejchytrejsiho. Ty zamky jsem kreslil s Romanem pomahal jsem mu s CADem. Tak prosimte mlc a nemel stolici. Ota to sproste ukradl.
A kdyz uz jsi tady zminil Marcela tak predstav si, ze to on nam dal jako prvni vedet, co Ota chysta. Takze asi tak. Nic o tom nevis a moc mluvis.
Kdyz k vam nekdo jezdi denne na kafe, tvari se jako nejvetsi kamarad, potaji sonduje kde se co vyrabi a pak vytahne tohle, tak vas to proste nastve. No kraj razovity

No, tak já to slyšel zase trošičku jinak...
když k vám někdo denně jezdí na kafe a má připomínky k výrobku a vy, místo aby jste si připomínku vzali k srdci, tak řeknete: tak si to zkus sám, ty chytrej.... tak se pak nemůžete divit, že jeden ze 100tis lidí má koule a vezme vás za slovo.
Tohle jednání má sklízet naopak obdiv a ne urážky.
Když někdo "usne na vavřínech" a myslí si, že sežral rozum světa a že ho nikdo nebude poučovat, tak se nemůže divit, že se jednou najde někdo, kdo to udělá pořádně za něj.
Takhle se totiž dělá porok Wink
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Roman Polednik Bighusky
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 20:11

Došlo k porušení práva. Již tento případ řeší kompetentní orgány.
Roman Polednik Bighusky přiložený následující obrázek:

[49.72Kb]

HonzaGS-SV
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 20:17

Registrace: 13.09.09
Nevím, na té údajné kopii mi na hranách chybí množství nýtů, což naopak vítám a zamlouvá se mi více...
A to že designově si jsou podobné... mno upřímně jsou dost těžko rozpoznatelné od skutečného originálu od BMW...

Miguel
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 20:22

Registrace: 19.03.12
Je mi to u zadku, ale udivuje mě, že ten, koho se to týká a kdo byl nařčen z krádeže, nemá chuť se obhájit? Asi mu to zůstalo utajeno, možná ani neví, že dělá něco špatněSmile

pod trvalým dohledemSmile

Roman Polednik Bighusky
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 20:26

Mr GS napsal:
bartus napsal:

No, tak já to slyšel zase trošičku jinak...
když k vám někdo denně jezdí na kafe a má připomínky k výrobku a vy, místo aby jste si připomínku vzali k srdci, tak řeknete: tak si to zkus sám, ty chytrej.... tak se pak nemůžete divit, že jeden ze 100tis lidí má koule a vezme vás za slovo.
Tohle jednání má sklízet naopak obdiv a ne urážky.
Když někdo "usne na vavřínech" a myslí si, že sežral rozum světa a že ho nikdo nebude poučovat, tak se nemůže divit, že se jednou najde někdo, kdo to udělá pořádně za něj.
Takhle se totiž dělá porok Wink

Bohuzel nejste zprave informovan - zneuzil osobni a obchodni informace k vlastnimu prospechu. Naposledy co navstivil nasi firmu provedl fotografickou spionaz - s tim, ze ho nikdo nevidi - fotografoval "nenapadne" vsechny kufry atd.../asi si neviml, ze mame kamerovy system se zaznamem/
Cekali jsme co z toho vyplyne. Ted uz to vime a podnikli jsme nezbytne kroky k ochrane nasich firemnich vyrobku. Je toho daleko více, ale nebudu to zde rozepisovat, vzhledem k dané situaci.
Vzhledem k faktu, ze p. Petr Sys - Mr GS - provádí reklamu "firmě" advbox, neberu tento příspěvek, jako relevantní a nezávislý.
Nevím co vám p. Weintritt-advbox napovídal, aby jste mu dělal bez problému reklamu - naše kovo výrobky jsou výhradně české výroby a celá kompletace probíhá u nas ve firmě Bighusky sro.
Upravil Roman Polednik Bighusky dne 15.01.2019 20:28

Adjagr
Advbox dotaz na obchod
Přidané 15.01.2019 20:46

Registrace: 21.11.12
Jaký nový tvar chcete vymyslet na krychli? Když se podívám na kufry Kappa KVE48B, Givi Trekker Outback app tak to je skoro stejný tvar včetně držáků, rohů jako bighusky (Taky jste kopírovali?).

Aspoň ty nýty by jste mohli začistit, aby si ten váš kufr člověk nemusel dodělávat sám.
Upravil Adjagr dne 15.01.2019 20:50

Strana 1 z 4:   1    2    3    4  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 53
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,702
Nejnovější člen: Sokol123

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.33 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI