Vazeni pratele, znami, neznami proste vsichni...pred vice nez deseti lety jsem si koupil jedenactku. Tenkrat vsichni kolem kroutili hlavou jestli jsem se nezblaznil...diky jedenactce jsem nasel tohle forum, poznal spoustu supr lidi, poznal skvelou zenskou take jezdci na GS a dneska se to uzasne posunulo...
Takze v 10:05 dnes rano se nam narodila holka, jmenuje se Antonie, 3,4kg 47cm. Maminka i Tonicka jsou v poradku, tatinek zatim taky, ted otvira druhou flasku...
Mirce gratuluju, že to dala
Tobě pogratuluju až bude Toničce 20 a bude dobře vychovaná... to totiž musí zařídit tatínek... maminky jen rozmazlujou, tak bacha na ni
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Gratuluju Michale! Ať jsou holky zdravý! A Ty se vožer jak kůň je to na dlouhou dobu naposledy
Mirku pozdravuj
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
....ty wogine, jak tady koukám na ty domény, jsem myslel, ze je to nový název tohoto fora a vy jste mezitím doma vygenerovali dítě ????. Tak tedy ať se daří, vše je OK, všichni zdrávy atd.....
www.jantruhlar.cz
....ty wogine, jak tady koukám na ty domény, jsem myslel, ze je to nový název tohoto fora a vy jste mezitím doma vygenerovali dítě ????. Tak tedy ať se daří, vše je OK, všichni zdrávy atd.....
www.jantruhlar.cz
Michal21 napsal:
Cekaji me samy skvely veci ze jo...mam plan...dite nemuze vedet, ze neco dela spatne, takze mu to proste vysvetlim a bude to delat spravne...ze jo?!