njn ... Ale popravdě, nemyslím si, že by si konkrétně policajti na těch nových motorkách mysleli,
že za nehody vždy může motorkář, protože ať chcem,nebo nechcem, každej, kdo si v práci sedne na takovou motokru, je motorkář....
Ale jak říkáš, je to dobrej příklad, že můžeš jet na mašině slušně a stejně se ti nehoda nevyhne
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Je to dobře alespon za to nemohl ten "motorkář" policista - je vidět že ne vždycky za to můžou ti agresivní a až sprostí motorkáři
--- No to je zas článek --- nejvíc mě rozesmála ta citace dole :"Stroje japonské výroby jsou adekvátní odpovědí pro bezohledné motorkáře a jejich pocit nedostižnosti. S tím teď bude konec," uvedl koncem února ředitel dopravní policie Leoš Tržil.
Jsou to pitomci, který to vidí jen od stolu, Když jim někdo bude chtít ujet takstejně ujede.
Policajt nikdy nebude riskovat tak jako člověk který mu utíká. Navíc vím z nejmenovaného zdroje že oni je do ted ani nehonili PRostě jeli za nima a počkali až někde zastaví nebo se vymlátí.
Zatím jsem neměl potřebu policii ujíždět a ani se k tomu nechystám JE to hodně o přístupu KDyž chci jezdit jak hovado tak si zaplatím okruh ne???
No jo, ale u těch nových motorek jde o to, že oni nikoho nemusí honit, aby zastavil, prostě jedou chvilku za ním, natočej ho, on si toho ani nevšimne, až pak mu příjde modrá obálka
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Přesně tak. Ještě se mi třeba nestalo, že by mi přišlo předvolání za rychlost v autě, kde nejsem vidět, protože mám dole sluneční clonku - podle mě to měšťáci posílaji jen tam, kde je něco vidět, ale i tak se z toho dá pořád vykecat
Někde jsem slyšel: žena za volantem=auto bez řidiče. nechci tu rozvádět předsudky ale když vidim některé dámi(platí i o pánech) nebo důchodce tak si radši zastavim slezu a uteču.né vždy je vina na straně motorkáře ale sahněme si do svědomí kdo za to vobčas nevezme? jenže jsou mezi námi i tací co si dokazujou kdo ví co a ti nám kazej pověst. a pokud každá rána dopadne jen zmačkanym železem tak je to ok. tak chlapi bacha na ty vedlejší komunikace
Tančící Havran
kendy napsal:
Pravdu říkáte
Nehledě na to, že když mi přijde obálka, kdo dokáže že ten zakuklenec na té motorce jsem já.
NEMUSÍ NIC DOKAZOVAT. Jsi majitel? Tak zaplať. Od 1.1.2009 už NEPLATÍ výmluva na osobu blízkou...
Romčo, málo jsi to četl. Pořád platí osoba blízká, ale co třaba já, jsem jedinej z rodiny, kdo má papíry na motorku, takže pešek Ale osobně mám opravdu někdy cuky přesedlat z Hrocha na Haybusu a "všem to natřít", ale pak mě dojde, kolik mě je, kdo jsem, co mám a je ze mě zase krajinkář a jsem natolik úchylnej, že toho zpařenýho poldu na motce pozdravím, protoiže vím, že na dálnici mě naměří 135, na okresce 95-100 as v obci 49. Takže jsem v pohodě Prostě 200 v městě a 300 z místa je už mimo mě i Bobše Dneska zase umřel mladej kluk na motorce.Je to smutný,ale je to selekce druhu a nebo smůla. Ve střehu budu, až se dočtu, že se omotal kolem stromu 40 maník na stroji HD a nebo 39 letý mlaďas na BMW HP skočil rovnou do tmy. Žádnej polda není schopnej potlačit či snížit lidskou hloupost.
A samozřejmě, nejsem svatej. Jen co mě otrnulo, tak jsem se honil s vohnoutem v Octávii. No měl pěnu u huby, ale kdyžnabral speed, tak začal mizet a to jsem se uklidil vpravo a zase začal krajinkařit. Ale držel jsem se ho, než mu začali pleskat ventily Ovšem chudák Bobeš. Pak jsem se mu omlouval a na důkaz pokání ho i umyl
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
kendy napsal:
Pravdu říkáte
Nehledě na to, že když mi přijde obálka, kdo dokáže že ten zakuklenec na té motorce jsem já.
NEMUSÍ NIC DOKAZOVAT. Jsi majitel? Tak zaplať. Od 1.1.2009 už NEPLATÍ výmluva na osobu blízkou...
Romčo, málo jsi to četl. Pořád platí osoba blízká, ale co třaba já, jsem jedinej z rodiny, kdo má papíry na motorku, takže pešek Ale osobně mám opravdu někdy cuky přesedlat z Hrocha na Haybusu a "všem to natřít", ale pak mě dojde, kolik mě je, kdo jsem, co mám a je ze mě zase krajinkář a jsem natolik úchylnej, že toho zpařenýho poldu na motce pozdravím, protoiže vím, že na dálnici mě naměří 135, na okresce 95-100 as v obci 49. Takže jsem v pohodě Prostě 200 v městě a 300 z místa je už mimo mě i Bobše Dneska zase umřel mladej kluk na motorce.Je to smutný,ale je to selekce druhu a nebo smůla. Ve střehu budu, až se dočtu, že se omotal kolem stromu 40 maník na stroji HD a nebo 39 letý mlaďas na BMW HP skočil rovnou do tmy. Žádnej polda není schopnej potlačit či snížit lidskou hloupost.
A samozřejmě, nejsem svatej. Jen co mě otrnulo, tak jsem se honil s vohnoutem v Octávii. No měl pěnu u huby, ale kdyžnabral speed, tak začal mizet a to jsem se uklidil vpravo a zase začal krajinkařit. Ale držel jsem se ho, než mu začali pleskat ventily Ovšem chudák Bobeš. Pak jsem se mu omlouval a na důkaz pokání ho i umyl
... jo ... a vvvooo ttttom tto jjjje .....
tech pomnicku kolem cest je az dost a kdyz clovek neni mlady jelito a jeho deti uz ho pomalu prerustaj, tak vi svy ... (muj pripad ... ) ...
potiz je v tom, ze treba masovy motorkarsky casopisy furt hodnotej motorky podle toho kolik se s tim da valit, jak snadno to jde na stoppppiiiieee a wwwwheeellliiiiieee a jak nakoleno do zatacky a tak ... a ty mlady volove to zerou a myslej si ze vo tom je svet ....
kendy napsal:
Pravdu říkáte
ale platí... aby to přastalo platit,musela by se změnit ústava a to asi neklapne...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kendy napsal:
Pravdu říkáte
... jo ... a vvvooo ttttom tto jjjje .....
tech pomnicku kolem cest je az dost a kdyz clovek neni mlady jelito a jeho deti uz ho pomalu prerustaj, tak vi svy ... (muj pripad ... ) ...
potiz je v tom, ze treba masovy motorkarsky casopisy furt hodnotej motorky podle toho kolik se s tim da valit, jak snadno to jde na stoppppiiiieee a wwwwheeellliiiiieee a jak nakoleno do zatacky a tak ... a ty mlady volove to zerou a myslej si ze vo tom je svet ....
Přeně,mladý kokůtci se předháněj kdo má slinější bike atd.Patřím taky mezi mladou generaci(1985),ale vživotě nikdy jsem nemahroval s výkonem,nebo něčím pododbným.Abych pravdu řekl měl jsem možnost se párkrát svést na opravdu hodně silných silničních strojích,ale mám z nich jaksi respekt přerůstající ve strach,bohatě mi stačí mejch 62 kW a i to už je někdy až až.
Ale výjimka potvrzuje pravidlo,kámoš má Hayabusu a já neviděl nikoho víc rozumnýho... Jde to i s takovouhle "wilde sau" , si jen tak zajezdit kochačku
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Abych se přiznal před GSem jsem měl SV sport a rychle zas šla do oběhu Jsem člověk kterej se radši taky kochá v obci se snažím dodržovat a mimo obec do 110. Je jasný že každej občas za to veme víc.
Už jsem se vícekrát přesvědčil a viděl i u ostatních že je jednoduchý vzít za plyn ale pak člověk brzdí nejenom očima ale občas i prdelí
Dělám to proto že mě to byví a ne že se chci před někým předvádět a něco si dokazovat
Nemyslíte že je to o tom?