Tak mám krásnou moto zkušenost. V září jsem koupil ve Stratosu novou 1200 GSA a po pár měsících jezdění zrezla jako liška a reklamace byla zamítnuta z důvodu špatné údržby. Jezdím stejným způsobem už třetí stejnou motorku, ale tohle se mi ještě nestalo. Jak by jste postupovali?
matimati přiložený následující obrázek:
O tom ze reznou padáky na novych GS už jsem slyšel. To nebude náhoda. Ty jsi s tím jezdil po posolenych silnicích ??
Upravil brtnik dne 31.03.2019 15:26
No tak to je čočka, motorka za 500 litru a po 5000 Km rezatá.... i kdyby jezdil po posolených silnicích, je tohle vyloučeno. Jednoznačně se bránit a v tomhle by měl hlavně Stratos, kdes to koupil zabojovat .... to ať se na mě nikdo nezlobí..... .
matimati napsal:
Jezdím celoročně, mám už třetí GSA, ale tohle se mi ještě nestalo. Na první jsem měl najeto 180 000km a byla jak nová.
Opatrně s tím houpáním... ať se nám neudělá špatně
Ještě jsem neviděl nic, co by jezdilo v soli, pak nebylo umyto a nezrezlo...
Ono není moc normální nechat nasolenou motorku. Se podívej, jak vypadají auta lidí, co na mytí se.rou. Sůl sežere skoro všechno.
Tady je jasně vidět, že ta nerez na padácích je ošizená, ale to, že seš trošičku "bezstarostnej" se na tom podepsalo asi víc... když vidím ty fotky, tak bych ti reklamaci taky neuznal... to se na mě nezlob. A já jsem asi ten poslední, co by se zastával těhle nových je.bek.
Evidentně to stálo/jezdilo nasolený, kdo ví, jak dlouho... a řeči, žes s něčím najezdil 180tis v soli a bylo to jak nový?... to už se houpáme trochu moc
Upravil Mr GS dne 31.03.2019 16:45
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Sůl je prevít a tohle opravdu vypadá na zanedbanou údržbu
Kdyby jenom padáky ale chytlo to lišku všude včetně držáku výfuku ........
Přesně takhle vypadala motka co jsem se vrátil ze zimních Alp a strčil jsem jí na 14 dní do garáže ....to jsem se divil
Celej spodek včetně svodů a stojanu
Byl to Varan a rez byla jenom povrchová šlo to dolu fakt dobře
Upravil GSA Petr dne 31.03.2019 17:36
Můj názor je že to není zanedbané
Mám pocit že to bude špatný materiál od BMW
Jaký je rozdíl mezi dilama na aute a motorkou
Na motorce by měli vydržet více jak na autě
Mám Multivana 12 let najeto 450 Tisíc a je tam původní vyfuk
trošku chyceny a auto taky nemeju po každé jízdě a někdy i 14 dní v zimě
když je velký mráz
Tohle zkoušela Honda na nové Africe takecto zrezlo i draty
Chtělo jim jen ukázat že člověk o tom něco ví a že se neboji
Jed do Německa a reklamuj to tam
Ono zalezi jestli motorka/auto po jezdeni v soli pak stoji venku nebo nevytapene garazi a nebo v teple vyhrate garazi. Osobne zkusenost z auta. Kolega co ma Sharan a jezdi stejne jak ja, kupovali jsme ho stejne ja stojim venku on ma vyhriovanou garaz. On ma povrchovou lisku jak prase a ja skoro nulovou. Mejeme to plus minus stejne .
Nicmene bych klidne zkusil reklamovat primo v nemecku.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Myslím si, že pravda je někde uprostřed. Jednak podle fotek vidím špatnou povrchovou úpravu padáků a taktéž přičinění majitele ze zanedbané údržby.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Spitfire napsal:
Myslím si, že pravda je někde uprostřed. Jednak podle fotek vidím špatnou povrchovou úpravu padáků a taktéž přičinění majitele ze zanedbané údržby.
Opravdu si to nemyslím. Mám Guzzi Stelvio už druhé a najeto 67000. Padáky mohu vyfotit...ani náznak problémů!!
Moc sem neprispivam, protože se mi to jednou vrátilo Ale Guzzi nemá ve výhledu náhradu se silnějším motorem a proto uvažuji o přechodu k jiné značce. Mám v hledáčku Explorer, KTM 1290 a samoze GS. Možná jen dojem, ale tady i na Cenduru zjišťuji, že BMW si nechá dobře zaplatit a pak dej se vůle boží ????. Na druhou stranu jsem to zažil u Volva a v Heidenheimu mi s banalnim problémem vyhověli. Možná je to jen o přístupu každého soudruha.
nechtěl jsem do tohoto tematu vstupovat ale musím. tuto reklamaci nezamítl STRATOS ale přímo BMW motorrad německo jako zanedbanou udrzbu .je to napsane i v protokolu, bhužel na nás vyšel pešek, že se stím jezdí ve sračkách tak se musí počítat že to orezne. bohužel reklamovana moto viděla vodu jen ze silnice
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
nechtěl jsem do tohoto tematu vstupovat ale musím. tuto reklamaci nezamítl STRATOS ale přímo BMW motorrad německo jako zanedbanou udrzbu .je to napsane i v protokolu, bhužel na nás vyšel pešek, že se stím jezdí ve sračkách tak se musí počítat že to orezne. bohužel reklamovana moto viděla vodu jen ze silnice
Vůbec jsem se do toho nechtěl pouštět a zrovna Tebe si tady na fóru vážím! Ale klidně se vsadím, že když to jakožto německy mluvící zákazník vezmu k nejbližšímu dealerovi do Rakouska nebo Německa...odjedu min s ???? padáky a omluvou!! U 8lete motorky bych se podrbal na bradě...ale tohle nemůžeš myslet vážně. "Dobrý den, rezavi mi po roce Volvo..... Sorry, musíte je umývat a nejezdit po zimě a v zimě!!!? ???? ???? ???? ????
servisak napsal:
Vůbec jsem se do toho nechtěl pouštět a zrovna Tebe si tady na fóru vážím! Ale klidně se vsadím, že když to jakožto německy mluvící zákazník vezmu k nejbližšímu dealerovi do Rakouska nebo Německa...odjedu min s ???? padáky a omluvou!! U 8lete motorky bych se podrbal na bradě...ale tohle nemůžeš myslet vážně. "Dobrý den, rezavi mi po roce Volvo..... Sorry, musíte je umývat a nejezdit po zimě a v zimě!!!? ???? ???? ???? ????
servisak napsal:
pokud to tak dopadne tak at cele fabrika BMW schoří. ja ti jen osvětluju situaci, unas se moto vyfotila, poslalo se to na české zastoupení na garanci, české zastoupení to poslalo do fabriky a ta výrobci ramu. vyrobce napsal ne ne nedame nové zanedbana udržba.
tak pokud mame stejny metr pro čr a de tak neodjede nikde.
ja ale tomu věřím že když dojeeš do D tak fašista si řekne ukažme jim jsme víc a dá mu to. a te co mame dělat jsme ty první ale i poslední.
... servis a diagnostika BMW Motorrad