Zdar, budu si nechávat dělat mechanický tempomat místo origo závažíčka. Chtěl byste taky někdo? Bude to vyrobene z oceli, aby se dodržela jakštakš stejná váha na obou stranach. Tělo bude černěné a objímka eloxovaná do modré.
Zatím se to kreslí a vymýšlí, finální výroba snad do měsíce. Cena se bude pohybovat podle kusů.
Napište sem nebo do zpráv, udělám si seznam a budu vás informovat o výsledku.
Co se týče dotazů.
1/ barva eloxu bude ovlivňovat cenu, takže pokud si všichni navymýšlíte jinou barvu, bude to dražší. Primárně bude ta modrá, další barvy za příplatek 300Kč.
2/ pasuje na 1100/1150GS/R/RS/RT dle realoem.com
3/ funguje to tak, že chytnete zároveň matku i heft a pootočením se matka přitáhne a zaaretuje heft v určité poloze. Stejně funguje např. Kaoko
Cena s modrou objímkou bude 1700Kč + pošta nebo osobně v Brně/občas Praha/Přerov
Uzavřeme to na konci měsíce.
Zatím se přihlásili:
vojta
reslo
ludas - bez eloxu
joe
Metuje
DusoSimi - bez eloxu
Czejcen
pepamarecek - bez eloxu
Jarabacek
koudak
Waikiki - bez eloxu
Zloun
Rebel
geofre
elbur
drzak
Jencekgs
Petrrr
vojta přiložený následující obrázek:
aktualizoval jsem první příspěvek s dotazama, co tu padli.
Cenu bohužel zatím neznám, kámoš co to vyrábí je momentálně trošku zavalenej jinejma věcma. Stopro to bude míň jak Kaoko nebo Wunderlich.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
... to zahloubení vepředu je na zápustnou hlavu šroubu M12 na 55 torx s takovou zvláštní podložkou. Šroub i podložku můžu dát k dispozici... samotný závažíčko navíc nemám
Ten rádius zepředu nezměřím, ale je to celkem jedno si myslím... stejně to pak kryje buster.
Mr GS přiložený následující obrázek:
s tou 12kou je problem, protoze by se to muselo komplet prekreslit a to je novy projekt. Muzeme to udelat v druhem kole, kdyz mi nekdo pujci zavazicko
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz