Ahojte. Tak jsem konečně po půl roce čekání majitelem tolik reklamovaného Avantu. Na ofiko stránkách v podstatě nic není... zdá se, že podpora zatím výrazně zaostává. Takže... nevíte někdo, zda se dá ovládat přes mobil? V mobilní aplikaci Avant uveden není a nerad bych to nějak pokazil zkoušením naslepo. Nemáte někdo plnej návod? Přiložen a i na stránkách je jen zkrácenej, kde v podstatě nic není.
Jinak k poznatkům (ve srovnání s mým starým F4MC). (dokoupena sada s lepšími sluchátky a mikrofonem) - super poslech, bleskové připojení k telefonu (cca 2 vteřiny po zapnutí), konečně funkční a poslouchatelné rádio. Překlad do češtiny tak nějak není kompletní . Jen to nijak nenastavím - není návod
EDIT - tak s mobilní aplikací to zatím nefunguje. Apka to nevidí.
Je dost blbý, že vypustí něco, co absolutně nemá podporu. A to to původně mělo být už asi před 1/2 rokem.
Upravil Pistolnik dne 03.07.2019 12:56
POdporu myslis tim co, ja sme treba k F5MC dostal taky jen ten jednoduchej navod co by si vic chtel ? Jinak Avanta sem si dnes domu donesl taky. Cekal jsem ze to bude mensi kostka jak ten Tour a ona neni . Jinak aplikace to nepodporuje jelikoz je zatim nastavena jen Tour. Je pravda ze podpora aplikace neni. Nicmene ani Active/Connect nefunguje v aplikaci a to uz jsou delsi dobuna trh,u takze asi bude nova aplikacka .
Upravil schrek dne 08.07.2019 20:18
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak mám Avant asi týden, koupil jsem Twist Pack. Aplikace zatím nefunguje, manuál v širší podobě také není dostupný, nicméně rychlost spojení, hudba a intekrom současně, hodně slušné rádio a vydrž téměř 4 dny při dvou dvou přilbách, kdy se ráno zapnuly a večer vypnuly je prostě pecka. Čeština je hodně špatná, překlad jen u některých hlavních funkcí a hlas hodně umělý. Rovněž chybí informace nebo potvrzení o připojení dalšího intekomu, ale věřím, že brzy vyjde update a vše bude dotaženo. Předním jsem měl FM5.
Co s tím odkazem z youtube mám dělat?
Prosím o vysvětlení toho hlasového ovládání. Výše uvedený youtube odkaz se mi nedaří žádným způsobem spustit. Vždy to jen něco stáhne. Díky.
Upravil Pistolnik dne 15.07.2019 17:41
Jestli to je převzaté z Touru, musí hlasové povely podporovat telefon. A jedná se pouze o vytáčecí povely.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Ne, hlasové ovládání není převzaté z Toura. Mělo by tím jít ovládat "menu" komunikátoru.
To je jediná funkce, kvůli které jsem ochoten vyměnit můj komunikátor z číny (PC 15EUR).
Tak co někdo z vlastníků Avanta nějaké postřehy ohledně hlasového ovládání?
A jak funguje automatická regulace hlasitosti v závislosti na okolním hluku?
Automatická regulace hlasitosti mi nevyhovuje - stejně jako na mém předchozím F5MC. Na to hlasové ovládání jsem nepřišel. Nepočítám to přes google telefonu, kdy stisknutím tlačítka volání na Avantu se dostanu do google a povel "volat + jméno" nebo "spustit + název aplikace" mi vytočí číslo ze seznamu nebo spustí aplikaci. (Na mém telefonu však musí svítit display (LG G6). Se zhasnutým displayem to nefunguje).
Hlasovy povel by mel, dle manualu, byt treba "Hey interphone check battery" nebo "Hey interphone radio on". Ale jestli je to pri nastavene cestine jinak
Povely pres google by mely jit i pri zhasnutem displeji, pokud je v nastaveni google vyhledavani povoleno pro HF pristup i pri zamcenem zarizeni (Google > Vice > Nastaveni > Hlasove vyhledavani > Handsfree).
S hlasovym ovladanim androidu (google) je to dost zamotané. Já se snažil přes rok naučit to vytočit telefonní číslo, vše funguje pokud mám "zapnutou obrazovku". Při vypnuté obrazovce to funguje jen pokud nastavím telefon a jazyk asistenta na angličtinu. Už jsem to vzdal.
Mám třetí android telefon (verze 2, 4, teď 8/9), každý je o krůček blíž k možnosti hlasem vytočit hovor přes BT handsfree, ale pořád tam něco chybí. Jsem zvědav, kolik "schůdků" bude ještě třeba překonat, než to začne fungovat jako s prehistorickým T39m...
Uz to mam preci je na neco dobrej ten prilozeny navod
Upravil schrek dne 25.07.2019 21:12
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček