Zdravím,
prosím administrátora o zrušení registrace na tomto webu, nechci být v pokušení odpovídat na dotazy technického zaměření, protože jsem posléze v některých případech nucen čelit útokům různých, slušně řečeno, lidí, kteří moje příspěvky nemohou unést.
Mám tady i své příznivce, se kterými jsem schopen já i oni se mnou, komunikovat a to popřípadě i jiným způsobem a bez problémů.
Děkuji za pochopení, Šmíd Ivo, Hradec Králové.
Ivo Prosím tě neblbni,
jsi jeden z těch, kvůli kterým má cenu tyhle stránky číst.
Nepíšeš bláboly, ale fakta podložená zkušenostmi.
Kašli na hloupé komentáře a dál pomáhej nám, kteří máme rádi BMW a servis si rádi nebo z donucení dělají doma.
Pája
Ivo klid!Myslim,ze mnoho z nas te osobne dobre zna,a dokaze si udelat svuj nazor.Ted se ale zbytecne ukvapujes.Kdyby jsme se meli vsichni odhlasovat kvuli kazde vymene nazoru(a u tebe dle mne nejde o nic divokeho),tak tady za chvili moc lidi nezbyde.A tebe pocitam s Tondou,Cyclim a par dalsima mezi ty,ktere tenhle web opravdu potrebuje.Jinak se tady bude jen kecat o blbostech.Tak si to prestan brat osobne a uvedom si,ze tady na webu nektere spory vypadaj ostreji,nez kdybys diskutoval nazivo u stolu.
Takze za mne Milosovi:Iva v zadnem pripade neodhlasovat!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přesně tak, Paja1 má pravdu a sdílím s ním názor, Tvé info. jsou pro spoustu z nás cenné a užitečné.
Na druhou stranu tohle super forum o BMW se zvrhlo v osobní urážky a zmizly kvalitní rady o GS.
propánajána,ivoši,eště počkej
v poslední době je,je těch rezignací nějak moc,nebo spíš častěji a častějito není dobré
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Mohu-li tě Ivo svojí krátkou úvahou trochu nalomit k novému zhodnocení a případné změně stanoviska ohledně aktivního setrvání na webu, budu moc rád.
U tvých příspěvků vždy oceňuji věcnost i ochotu poradit v technických problémech. Nikdy jsem si nevšiml náznaku povýšenosti ani sebeprezentace coby "nejmoudřejšího", nebo jak jsi tu všelijak někým označován. To by se mi též nelíbilo.
Zdá se mi, že celá tato vzrušená debata se odvíjí od Turbyho chvályhodné snahy přinést uživatelům pěkně na jednom místě návod k základnímu seřízení motoru v domácích podmínkách. Chyby a nedostatky poctivě opravuje a manuálek zdokonaluje. Diskuse kolem toho se rozvíjí i v dalších vláknech, kdy se řeší důsledky špatných nastavení a nás ostatní, kteří se o tyto záležitosti zajímáme, to samozřejmě obohacuje, od toho přece to fórum také je...
Z nedávné historie známe případ, že se ministrem dopravy stal člověk, jež veřejně přiznal, že jeho jedinou kvalifikací pro tento post je, že si v dětství rád hrál s vláčky. Pokud ti někdo takový "vidí do karet", nemyslím si, že by to právě tebe, jež jsi vždycky dokázal být nad věcí, mělo rozhodit a přimět k opuštění jistě i pro tebe oblíbené stránky, kde se sdružují lidé se stejnými zájmy, ne však vždy totožným názorem.
STAY!!!!!!!!!
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Nemusis preci kvuli jednomu, kterej Ti nesedne, opustit dalsich 20 se kterymi si rozumis. To pak jeste nedorazis k Vevisovi a s kym se bude pit?
Upravil Alda dne 19.04.2009 09:13
Neunahluj se!! Slo spis o diskusi a myslim, ze byla prinosna pro hodne lidi, nemusis s kazdym souhlasit a ani kazdy s tebou, ale bylo dobry cist vic pohledu na vec, myslim zbytecne kvuli nedorozumeni ci jinemu pohledu hned rusit registraci
Aktualne 1250 GSA HP
Ivošu neblbni však jsem ti to psal......doufám, že si to ti dotyční uvědomí, že se dá napsat i jiným způsobem to, že s tebou nesouhlasí....ale jestli tu opravdu nebudou takoví lidé lidé jako ty, postrádají tyto stránky smysl a možeme jít všeci do primavařečky kecat o kvedlačkách a náčiní od tescomy.... *pissed*
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
A to se jedná o něco z toho kompletního seřízení motorky??? Přiznám se, že jsem z toho nepřečet ani řádek.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
bmwivo napsal:
Zdravím,
prosím administrátora o zrušení registrace na tomto webu, nechci být v pokušení odpovídat na dotazy technického zaměření, protože jsem posléze v některých případech nucen čelit útokům různých, slušně řečeno, lidí, kteří moje příspěvky nemohou unést.
Mám tady i své příznivce, se kterými jsem schopen já i oni se mnou, komunikovat a to popřípadě i jiným způsobem a bez problémů.
Děkuji za pochopení, Šmíd Ivo, Hradec Králové.
Ivo neblbni, tohle je forum...
..navic neverim, ze bys to odrikani vydrzel dlouhodobe
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem jen tak hodně na rychlo mrknul do temat, která mě poslal Mencas, v kterých měl vzniknout ten problém. Myslím si, že můžeme všichni jak jsme tady, být rádi, že Ivoš tady je a dává nám rady. Jak ho znám (a to osobně a už několik let), tak nám tady nebude psát žádný bludy a nepodložený informace z praxe. A to si pište, že tý praxe má dost. Tím z něj nechci udělat toho nejchytřejšího (jak ho někdo nazval), ale v hlavě to má rozhodně sronaný a ví o čem mluví. Ivoši díky za tvoje kvalitní příspěvky a vydrž tady s náma.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
...pokud z tohoto fóra budou odcházet normální lidé, pak to tady za chvíli bude stát za starou belu a může se to zavřít celé ...prostor diskuzí zahltí jedinci cítící potřebu vyjadřovat se ke všemu, jedinci exhibicionisté ...většina diskuzí pak bude plná vulgarismů a nechutností, které jim přijdou normální a zábavné ...vše samozřejmě pod heslem "máme přece demokracii, tak co"!
Jde asi o toto http://www.bmwgs....post_60013 je to tak?
bych se na to vykvajs
Zůstan!
musí tu přeci bejt chytrý,hlupáci,zábavní,neutrální,rozumní,vtipkouni,provokatéři,rejpalové,namyšlení,flegmatyci i ty další
jako ve svetě.
být tu jen chytrý s prehledem o moto a cestování není za měsíc co psát a zase byt jen hlupupí nechtel bych to cist chudaci stroje
zustan prosim
prezi napsal:
bmwivo ...jsem také pro aby jsi zůstal!
...pokud z tohoto fóra budou odcházet normální lidé, pak to tady za chvíli bude stát za starou belu a může se to zavřít celé ...prostor diskuzí zahltí jedinci cítící potřebu vyjadřovat se ke všemu, jedinci exhibicionisté ...většina diskuzí pak bude plná vulgarismů a nechutností, které jim přijdou normální a zábavné ...vše samozřejmě pod heslem "máme přece demokracii, tak co"!
...jak píše Cycli ...vydrž tady s náma
ja to tedy necetl, ale imho bych zase nehazel vse na mistni rabiaty
Odchody z for... driv nebo pozdeji... jsou dost bezny kolorit... a nenapada mne cim tomu zabranit.
Prilisnym uskrcenim pravidel a banama docilis cca toho sameho..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
toto jsem poslal Cyclimu....
"jedná se o tyto témata, hlavně ty konce.....
STŘÍLENÍ Z MOTORU PŘI ZÁTĚŽI 1100GS
zvuky z motoru pod zatížením
seřízení 1150 kompletní...."
Upravil mencas dne 19.04.2009 10:34
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Jasně že jsem nechtěl aby ivoš odešel jeho příspěvky čtu ale zase nejsem taky asi uplnej pitomec a už mi je 35let tak to prostě se mnou hnulo to aby se mnou někdo jednal jak se školákem jinak s tím vyřikaním jsem myslel že se někde v klidu sejdem a bud si ty naše spory vysvětlíme mezi čtyřma očima to znamená že si o tom pokecáme třeba ty názory máme podobný protože tohle esemeskování je k ničemu a nějak to dopadne.Proto jsem řekl že se za tebou někdy stavím nebudu tady zasekávat vlákna zbytečnými hadkami o nic jinýho nešlo.Tak že určitě neodcházej se serveru .
Člověče neblázni . Nemá cenu se kvůli malichernostem nasírat až tak moc.Když někdo tvoji radu nebere ( a řekl bych,že nedělá dobře ),tak jej nech být.Je to každého boj.Byla by velká škoda,kdybys to tady zabalil.