...ted jsem prijel, Nada by mela mit snad fotku tesne pred neautorizovanym utekem podezreleho
Kde?
Nekde mezi Velimi a Pribrami... jel jsem po dalnicich... nebyl skoro zatizenej, tak 3kg a jel jsem do 160... v prumeru tak 130.
Zadny spolujezdec co by se opiral... nic (
Ach jooo... samozrejme ze jsem to projel, ale nic.
Byl tam jeste zamek...
...tak kdybyste nekdo nasel kdesi cestou na hradecke smerem do prahy a strakonicne na pribram, pls pisnete.
Su nestastne
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
TO:Hicks - Hezounku je mě tě líto,třeba se najde,je to rok,taky někdo našel ulítlej top case a napsal to sem....
Máš si koupit pořádnej v TT,tam ti to Milda prošroubuje,že to neuletí i když s sebou zinkneš!
Ty si musel letět
Typuju,že to bylona Hradecký,když tam jedu tak ve mě řechtaj všechny ho..a
PSroč si neměl svůj motorrad batůžek s výbavou MC Gajvra???
ja mel samo motorrad batuzek... nastesti NTBK byl v batohu... :/
Kde to upadlo... nevim, ale je to divny.. uvidi se na foto jestli byl zamcenej.
17 cm
Hezounku to je smůlajseš první co znám,že by mu uletěl motorrádovej topcase ješte,že jsi měl svou pojízdnou kancelář v bmw batůžku
Emil má recht tvému žlutáskovi by ten černo-žlutej begr seděl jak prdel na hrnci no a notas,tiskárnu A4 papír do motorrádovýho batůžku.
Bob napsal:
Hezounku to je smůlajseš první co znám,že by mu uletěl motorrádovej topcase ješte,že jsi měl svou pojízdnou kancelář v bmw batůžku
jo to byla klika... dokonce i naradi jsem vcera evakuoval z topcasu.
Emil má recht tvému žlutáskovi by ten černo-žlutej begr seděl jak prdel na hrnci no a notas,tiskárnu A4 papír do motorrádovýho batůžku.
ok, prozkoumam, kdyz tak orodujete.. ale znas to, mne se ten muj ukrutne libil...
17 cm
Noo, tak to by me pekne nasra.o.
Koukam, ze jsou na to v BMW špecijálisti.
U 12tek plastaky taky litaj jak ptaci, ja ho radsi sychruju dvěmami šroubamami.
Alda napsal:
Noo, tak to by me pekne nasra.o.
Koukam, ze jsou na to v BMW špecijálisti.
U 12tek plastaky taky litaj jak ptaci, ja ho radsi sychruju dvěmami šroubamami.
pozor... je tu sance, ze kufry mame stejny, jen ty tam mas hlinikovej prouzek...
...ty mas info, ze i dvanactek plastaky odlitavaj??
17 cm
Všechny můžou odletět..... já viděl jak jednomu kámošovi odlítl v Albánii kufr(givi) při nájezdu na šotolinu. Letěl jak UFO ale dopad dobře, jen pár škrábanců. No a Bob by mohl taky vyprávět.... když jsme vyjížděli z makadamu na asfalt a byl tam rygol zalitej asi splaškovou kanalizační vodou, tak bob se svým varadérem a travel packem rozházel celou jídelní sadu po albánii
Neboj koupíš hliníkáč a bude to. Každý - má svoje +
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
JJ Swate máš recht vzpomínáš?to byla nádherná tourJe pravda,že na polnačkách za řecko-albánskou hranicích na muldách uletěl topcase giwi maxia e52 na varaderu + levej boční orig.varadero kufr,já tam poztrácel komplet svůj picknick set.
Znovu opět opakuji,že neznám nikoho až ted našeho hezounka Hickse kdo by ještě ztratil origo bmw kufry at už plastové nebo alu.
Bob napsal:
Znovu opět opakuji,že neznám nikoho až ted našeho hezounka Hickse kdo by ještě ztratil origo bmw kufry at už plastové nebo alu.
volal jsem Aldovi a pry plastaky na dvanactkach litaj bezne...
...priznam se, ze mne to nenapadlo.. Alda pry uz taky koupil kufr co se evakuoval bez povoleni... ma to chycene sroubem.
17 cm
Prece ze na 12GS litaj plastovy topcase je znama vec, psalo se o tom celkem dost i na youtube jsem par videjek videl, pravda tam to bylo v terenu.
Aktualne 1250 GSA HP
chacha ) fakt je ale ten, ze vrsek topcasu je dost luxusni pracovni plocha.. vejde se tam i mys...
17 cm
Hicks: jsi rikal, ze nemas pod plotnou misto na prisroubovani, je ho tam vidim.
Kdyby ses znovu rozhodl jit do tohohle tezkyho, nicemnyho a uvnitr mrnavyho topcasu (jako mam ja) znovu, tak ho prisroubuj.
Ja bych nemenil, me se ten parchant tezkej proste libi.
Ale bocni zvazuju vymenit za cerny hliniky, uvidime..
Každý kufr by měl uletět, při určité situaci. Dokonce se to testuje. A to jak boční, tak topcase. Některý kufry prostě padaly jen tak za jízdy, kdyby se mi to nestalo s originál topcase na 1150GSA, tak tomu nebudu věřit. Tam byl sice zášprclík se šroubem ale ten se vytočil a stačilo přejet retardér a topcase se válel. U 1200GS u plastového dávali přímo u BMW natvrdo nějaké šrouby, aby to nepadalo, tam to moc vyřešené nebylo. U 1200GSA kufrů jsem neslyšel o žádném případu, kdy by to upadlo. Záleží fakt na tom, jak je to přidělané ale šroubovat kufry natvrdo je myslím nesmysl, při nějaké velké havárii je lepší, když se to utrhá. U bočních se u TT kvůli tomu měnily původní kovové "puky" za plastové, protože to musí při určité energii od motorky odpadnout.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...