Ahojte, je tohle normální? Gsa 1250 najeto 11000km dle servisu bmw je moto v pořádku mě se to ovšem nezdá na starém gsa 1200 vzduch to nedělalo. YouTube Video
Určitě je něco špatně... nechápu kdo tohle mohl nechat být, když točíš s kolem má ,,polohy,, nebo se točí lehce a nikde nezadrhává? Když budeš mít vyvěšený koncák zkus vůli na vstupní hřídeli do koncového převodu.
Upravil DAGR dne 24.09.2019 20:16
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad
No jsem zvědavej co se z toho vyklube,mě jen zajímá jestli je tohle třeba nějak předepsaný úkon zkontrolovat vůle,třeba zatočit oběma koly atd.zkrátka jestli by na to měly přijít o to víc mě štve že jsem tam byl dnes ....
DAKR:kolo se točí lehce a je divné že pokud točím kolem zpět tak je to tišší.
Tak jen pro info motorka je po výměně koncového převodu doma,určitě není cítit takové jakoby vrnění od stupaček,takže za mě super ,svody taky daly nové kvůli pískající přívěře,tak snad už bude vše ok.Oprava trvala přesně 14 dní jak slíbily za mě super přístup.Car tec Ostrava.
Možnost diagnostiky BMW
Tak zase je dobré, že neztrácíš humor... Nicméně ze tvé reakce chápu, že to tak být asi nemá.
Možná, že se něco ještě vyskytne, než Helmut vymyslí další způsob, jak o**** nefunkční e-call. Protože, jestli maj tyhle stroje nějakej další problém, určitě se mě týká.
A jezdit s tím asi nemám, co?
To mně sakra řekněte, proč ty kardany nedokážou udělat tak, aby fungovaly. Co je na tom tak těžkýho. Mě ho asi ve 40tisících museli vyměnit. Myslel jsem, že je to ojedinělá záležitost. Evidentně nee.