Ze staré gardy už jich moc nezbejvá......
Ač jsem spíš metalák, měl můj respekt. Byl jako škoda 1203. Provázel mě celým životem, jen ta škodovka odpadla dřív ze služby.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Myslím si, že asi všichni tusíme kdo bude další slavík.
Ty jsi někdy slyšel Babiše zpívat? :-D
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Já to nijak neprožívám, prostě nadešel jeho čas a tak to má asi být.... Dosáhl kam až mohl, vedl plnohodnotný život a dožil se úctyhodného věku v kondici, kterou může většina stejně starých lidí jen závidět.
Každopádně klobouk dolů za jeho celoživotní pokoru, vtip, nadhled, žádné trapné kauzy a aféry, což se málokterému umělci povede =RESPEKT!!!
Přeju rodině ať se jeho odchodem srovnají co nejlépe.
Ač žánr jeho tvorby nevyhledávám, neuráží mě a rádio nevypínám. Třeba píseň Trezor nikdo jiný od té doby nezazpíval tak božsky, to je prostě nepřekonatelný výkon a jeho dcerka má suprový duet s tatíkem, který zůstane i krásnou vzpomínkou, pro nás na Karla a pro dcerku na tátu.
Tož odpočívej v pokoji!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kamarádka mi v sobotu říkala, ze byli letos na čtyřech svatbach. A já na to: v mojem věku už se chodí hlavně po pohřbech
Otevřel jsem si 18letou Chivas, kterou jsem sušil na speciální příležitost. Karle, takový život má jeden z milionu...
Gratuluju
pod trvalým dohledem
"F"
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2