Omlouvám se za dotaz mimo mísu,ale hledám podobně laděné majitele stejného vehiklu ( + BMW GS výhodou.. ) , pro případné konzultace v oblasti tuningu, cestování apod.. Senkjů wery much
Upravil bluesbery dne 16.12.2019 18:39
Sašo je to na dlouhé vyprávění měl jsem všechny modely během 10 let mimo CJ tzn YJ 2,5 i 4.0 dále TJ 4.0 sahara moc dobrej motor,dále JK krátkej i Unlimited 5 dvířko,motory jak benzín 3.8V6 a poslední byl tento červený JK 2.8 CRD.
Je s tím prdel když sundáš střechu,vyndáš dveře každej se otočí u Globusu bude 10 Ml 10 X5,ale jeden jedinný wrangler.Není to žádnej závodník + pohodlnej Grandcherokee,ale měl jsem je rád,místní člen a leštič BmwIvo má krásného YJ,pokud by jsi měl zájem o starší kus.Pokud novější doporučuju od 2011 je tam facelift + lepší palubka.
Více info najdeš na.
www.jeep-wrangler.cz
www.jeep.cz
At ti dělá hodně radosti jako mě.Když budeš něco potřebovat napiš mail nebo zavolej viz profil.
Bob přiložený následující obrázek:
Pořídil jsem Jeep Wrangler Sahara 2019, 2.0 benzín, 200 kW, nedokážu sem teď vrazit foto.. Pro mě osobně a moje budoucí potřeby , nejlepší kára, ze všech co jsem kdy měl.. Na jaro se Bobe stavím, pochytat nějaké rozumy a tak vůbec..A taky za Kukym, Vevisem...
bluesbery napsal:
Pořídil jsem Jeep Wrangler Sahara 2019, 2.0 benzín, 200 kW, nedokážu sem teď vrazit foto.. Pro mě osobně a moje budoucí potřeby , nejlepší kára, ze všech co jsem kdy měl.. Na jaro se Bobe stavím, pochytat nějaké rozumy a tak vůbec..A taky za Kukym, Vevisem...
bluesbery napsal:
Zdar, jakou tam mas reálnou spotřebu? Nový Wrangler se mi líbí, diesel nepřipadá v úvahu, srovnání s 3.6 Pentastar nevychází o moc lip podle testů... a taky jsem viděl tři měsíce stary kus, rezavý na pantech dveří, to na me taky moc dojem neudělalo, jinak nádherné auto
pod trvalým dohledem
bluesbery napsal:
Super volba... (y)
Až na ten motor, u benzínu brát 3.6 pentastar nebo samozřejmě nejleoší volba Hemi V8 5.7 nebo 6.4,ale to musíš zaplatit.
Zde máš jednoho hotovýho nadzvedanýho + pěkných kolech,ale ta cenovka
Zase jedna stará škola
AMG už prodává 400 hp dvoulitry a mají hotové 500 a 600 hp verze...
V roce 1960 se dělaly sestilitry se 170 kobylama... ale doba trochu pokročila
pod trvalým dohledem
bluesbery napsal:
Super volba... (y)
Až na ten motor, u benzínu brát 3.6 pentastar nebo samozřejmě nejleoší volba Hemi V8 5.7 nebo 6.4,ale to musíš zaplatit.
Já bych rád tu 3.6-ku v JKčku, ale u JL je to jen dovoz. Ofiko se v Evropě neprodává.
Na 2020 maji u JL-ka vyjít s 3.0CRD 260hp a 600Nm ovšem zase s AdBlue...
Má už Sašo i tenhle benzín 2.0 filtr pevných částic?
Miguel napsal:
Zase jedna stará škola
a co myslis ze z toho je nejaka logicka/technicka evoluce a co reakce na posahany bruselsky regulace?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zvrhlá doba. 1.2l u cestovní motorky se lidem zdá jako spodní hranice objemu a 2.0L u velkého auta naopak zbytečně přemotorované...
Ale vzhledem k tomu, že auto má asistentů jak dementní dítě a díky omezením na silnici i v legislativě se s ním musí jak s kriplkárou i jezdit, tak je to asi v pořádku.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
bluesbery: chlape cau , jen dotaz to meli ted nekde vyprodej jsi uz 5. clovek za 10 dni co vim, ze si to auto koupili vcetne brachovyho tchana a meho kamarada, jinak sahara je super, kdyz sundas strechu a dvere, jen je potreba myslet na zpetna zrcatka, bracha za to dostal pokutu , jak jsou na dverich a tak sundas i dverma , takze musis pak pridelat nejaka nahradni
jinak motor je proste takovej co nam EU trh dovoli, bohuzel, ale uvidis jak budes spokojeny
Co se tyka tuningu je tu spousty ale opravdu spousty veci od vysiho podvozku, pres navijaky, pridavny nadrze na vodu do narazniku az po obri kola , kdyz by si potreboval cokovil nestandartniho zapsat do TP jde to taky jen to stoji dost penez
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Miguel napsal:
Zase jedna stará škola
a co myslis ze z toho je nejaka logicka/technicka evoluce a co reakce na posahany bruselsky regulace?
Kubajs já jsem ještě dostal na mé JK r.v.2008 3.8 V6 + 2.8CRD 3.5t na závěs,od faceliftu od 2011 to hned snížili pouze na 2 t nevím proč a nenapíšou ti víc.
Všichni fňukají jak “pidimotůrky” co nic nevydrží a u BMW měly největší problémy osmiválce 4,4
Je třeba si uvědomit, kolik toho vykonu se při běžné každodenní jízdě využívá a potom teprve lamentovat...
pod trvalým dohledem
bluesbery napsal:
Super volba... (y)
Já bych rád tu 3.6-ku v JKčku, ale u JL je to jen dovoz. Ofiko se v Evropě neprodává.
Na 2020 maji u JL-ka vyjít s 3.0CRD 260hp a 600Nm ovšem zase s AdBlue...
Má už Sašo i tenhle benzín 2.0 filtr pevných částic?
Jinak gratulace Sašo k vysněnému autu!
Je to technicky na úrovni doby a dinosauři tomu nevěří. (Nemám rád jízdní asistenty a bonzáky, ale motoru bych se nebál.)
Když jsem kupoval 1100GS, byl jsem prohlašován za blázna, že kupuju přetechnizovanou motorku se vstřikováním, katem, ABS a že na to nebude spoleh. A zatímco karburátoři vyměnili kýbl membrán, trysek a šoupátek, za studena a po zimě mordujou startery, mění baterky a v horách ztrácí koně a v neposlední řadě na vyšší spotřebě prodělali za tu dobu jednu cestu kolem světa, tak já na ani jeden technickej nesmysl nesáhl a startuju na drc i po půlroční odstávce po 23letrech, kat je tam taky origo a ABS mi už několikrát zachránilo zadek, ač ho úplně nemiluju.... . ;-)
Upravil Hrabe_X dne 17.12.2019 09:50
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /