Prosím o vyplnění ankety z důvodu přiblížného počtu jídla a pití - děkuji
Pro Váš zájem (ten nás těší) připravujeme již 9. ročník jarního setkání nejen BMW GS fóra
Datum: 17.4.2020 od 16:00 hod. do 19.4.2020 do 11:00 hod. Místo: tábor Pozďatín - souřadnice 49.2239853N, 16.0417372E (u rybníka Štěpánek) Strava:
jídlo a pití po celou dobu zajišťuje - F-catering (co vypijete a sníte si hradíte sami).
Jídelníček: Pátek večeře
Guláš vepř.
Sobota:
snídaně - housky 2ks (chleba), sýr, máslo, salám, džem, čaj (káva)
oběd - řízek 150 g + salát (v případě vyjížďky je možno oběd vydat později)
večeře - výpečky, knedlík, zelí
Po celou dobu bude otevřen bufet kde bude možnost vždy zakoupit nápoje i jídlo (klobásy, apod.). Personál zůstává stejný
Ubytování:
k dispozici jsou : (vytápěno elektřinou)Obsazeno
1 chatka pro 4 - Toli
1 chatka pro 4 - Petr a Alča Hofbauerovi
1 chatka pro 4 - Bob Holoubek + 3
1 chatka pro 4 (pro zálesáky-kamínka, dodáme přímotop :-)) Mara + Moňa, Erik a Aňa Borovičkovi
Dvoulůžkové chatky bez elektro Obsazeno
1 chatka dvoulůžko Nicolas
2 chatka dvoulůžko Čízák obsazeno
3 chatka dvoulůžko Honza Adamík
noclehárna pro 18 - 20 osob -
pan Hrabě :-)
Saša (Bluesbery)
Leoš Matějíček
Veselý
Vlček
Štepán
Leoš Jandera
Luděk
Daniel
Petr
Lukáš HD
Schejbal
Paroulek
Ivo Žilinský
Kašák
Nikos
Ivanhoe
místo pro stany:
Ubytování v chatkách stylem, kdo se dřív ozve, ten bydlí
I do chatek i noclehárny si vezměte spacáky.
Prosím o vyplnění ankety v případě, že přijedete z důvodu průzkumu kolik bude čeho potřeba. Díky
Cena:
účastníci základů jízdy mimo silnice pro začátečníky - 550,-(vč. nájmu tratě)
ubytování jedna noc:
stan 100,-
noclehárna 200,-
chatka 250,-
chatka bez elektřiny 150,-
Zaměření:
Účelem je především setkání lidí stejné krevní skupiny, něco popít a promítnout. Pro účastníky motoškoličky (max. počet 20 osob ) je osvojit si základy ovládání motorky jak na místě, tak za jízdy především na nezpevněných površích.
Pro zájemce budou organizovány vyjížďky jak po silnici, tak lehký off (polní, lesní cesty). Při velkém zájmu o vyjížďky budete rozděleni na několik skupin tak, aby skupiny dojížděli společně zpět. Průvodce Tonda, Mr.GS
Cíl vyjížďky: zajistíme V pátek beseda s účastníkem Dakaru 2020 v pozici mechanika týmu MGR Roberta Pokorného (výfuky RP)
Učast si zajistíte:
převodem částky (ubytování+případný poplatek za enduroškolky) na účet: 86-4502190287/0100 U platby uváďte jméno plátce a za co platíte - děkuji
a zprávou na můj email:ruda.ilona@seznam.cz. Info na tel. čísle 724282837, jakmile dorazí částka bude Vám místo zabukováno.
Pro ty co se přijedou jenom mrknout připravíme zájmové body okolí.
Upravil joe dne 01.10.2020 21:19
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Kurnik spatnej termin, me to snad nikdy nevyjde , snad to vyjde alespon na pokec v patek
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Rudo napiš si mě do noclehárny. Ale celý víked nevím, zda obhájím.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Koukám Rudo, že to pořádáš na náš svátek ... Tak to nesmím chybět... Díky Bobovi už mám zajištěnou rezervaci .
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Ahoj,
Chtel bych dorazit (chatka?), ale az na konci ledna budu vedet jestli to casove zvladnu.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
Také to máme s zenou v planu.. vezmem stan... Akorat nevim jestli od pátku nboo až od soboty... Zalezi dle moji páteční smeny, ...jestli nám babca pohlida od patku .....a jestli bude nebo nebude sněžit
Upravil Bedabanjo dne 14.01.2020 06:42
hobr napsal:
Poznamenáno do kalendáře. Pokud se dožiju, beru stan.
Člověče typ už to máš jak já,nekupuj ani zelený banány pac nevím jesli dojdou...
Já uvidím až f sobotu ráno...
Maria panny mám nový tablet a ono to píše podle sebe, milosu to bude reklamace !!!! Nepíše to po,moravský.
Kupredu spatki ni krok...
bluesbery napsal:
Beru stan, pro případ nečekané podnapilosti.. Jinak noclehárna.
To se ti nemůže stát. Sašo vem si pláštěnku kdyby pršelo
Upravil joe dne 18.01.2020 09:24
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží