predal som uz niekolko sád. Ci už nenastaviteľné alebo aj s prípravou na ESA system.
Asi to nie je úplne najlepší podvozok ale určite patrí medzi tie s najlepším pomerom cena / výkon. Nemá udané žiadne servisné intervaly ako napr. Ohlins ktoré ešte navyšujú náklady. Výrobca ponúka v prípade potreby možnosť fabrického repasu za velmi rozumnú cenu.
Myslím si že pre tých čo nejazdia extrémne terény je to veľmi rozumná voľba a myslel som to aj vtedy keď som ho ešte nepredával (aj z vlastnej skúsenosti).
live fast, die young be wild, have fun
Streetbox není špatná volba, sám jsem jich taky x prodal a Ti co se pro něj rozhodli jsou víceméně spokojeni.
No víc , než jen alternativou jsou ale podle mne produkty Wilbersu (ano prodávám ho, proto o tom mluvím;-)
Nabídka víc, než slušná, i na ESU. Tlumiče VŽDY skládané dle dat toho kterého člověka, jeh stylu jízdy, vytížení spolujezdcem a zavazadly, atd.
Samozřejmě plně servisovatelné (certifikovaně i u mne pro ČR), takže pro uživatele bez starosti s posíláním atp.
Ceny servisu bych řekl taky víc, než slušné.
Nabídka od Ecolinu (holota bez odskoku) až po top produkty.
Kdybys měl dotaz, napiš klidně PM, volej, whatsapp, mail, vše mám v profilu.
Upravil Ero dne 03.02.2020 08:44
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Tak v tom pripade chci objasneni. Prijelo mi par zakazniku s namontovanym streedoxem a vzdy to bylo bez hydrauliky a na takoveho cca 80kg jezdce. Moto vzdy lezela jak parnik. Tak kde je chyba
... servis a diagnostika BMW Motorrad
to je divný, bo na 11gs si vybavuju že byl zadek s hydroštelem automaticky. no se zavedením Wilbersu do nabídky už na Hyperpro nemám dávno ani poptávku.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ahoj, díky za postřehy. Tlumiče mě časem budou čekat a tak zjišťuji možnosti a názory. Mám GS krátce a snažím se najít něco od čeho se můžu odpíchnout až to bude aktuální. Díky
Možno to niekoho zaujme alebo inšpiruje, ale ja som zvolil niečo iné. Je to taliansky výrobca MUPO (www.mupo.it). Sú to tlmiče pre ESA systém - preto Mupo Mesa. v mojom prípade náhrada za WP (vyrábajú aj náhradu za Showa). Wilbers to robí pod názvom Wilbers Wesa. Mám ich nové, nevyskúšané, ale je to výroba na objednávku, od každého tlmiča mám certifikát kvality a výpis z testu. Každý tlmič má svoje výrobné číslo. Sú plne repasovateľné, výrobca píš, že po cca 30000 km. O chvíľu pôjdu na motorku, na jar vyskúšam, som sám zvedavý, ale je to naozaj seriózny výrobok. Na LC nevyrábajú ...
Filo přiložený následující obrázek: