Narazil jsem na nový komplet Rally v limitované edici je za stejnou cenu jako další dvě barevné kombinace,ovšem háček to má nejsou v bundě ,ale ani v kalhotech vložky prostě na to zapomněly je udělat (tak mi to bylo řečeno)Bmw to kompenzuje tím že k tomu dají zadarmo jejich nepromok .Tak se ptám majitelů jestli jezdí hlavně v kalhotech s vnitřní vložkou nebo bez já mám teď třívrstvé oblečení a jezdím bez nich jen funkční prádlo popřípadě když je mi kosa dám mikinu.Oblečení je barevně aspoň pro mě pecka,ale pokud by to měl být zasadní problém bez těch vložek vezmu raději tu červeno modrou kombinaci teď babo raď.https://www.bmw-l...on/p-3218/
Leonardo přiložený následující obrázek:
Revit? Jaký model? Taky jsem si mohl místo BMW koupit třeba Jawu... Reličko jezdí spoustu lidí tak asi na hovno nebude ne.... Spíš než o vlaječky jde o žlutou kombinaci je prostě super....
Možnost diagnostiky BMW
Defender je za stejný prachy jako relly a jako alternativu jsem chtěl scoot dualraid a ten mi vůbec neseděl navíc nemá chránič páteře a v kalhotech není chránič boků tak asi tak....
Možnost diagnostiky BMW
Jaký je teda rozdíl oproti cenově stejnému rallyečku? https://www.bmw-lifestyle.cz/panska-bunda-bmw-rallye/p-2361/ s vložkou? To že dostaneš ve stejné cen nepromoky? To bych asi raděj volil origo vložku
TAKE IT EASY
ja bych do toho sle , ja mam Rallycko a stejne ty vlozky pouzivam jen na zimu kdyz chcije davavam si pres to dvojdilnej Scoott nepromok
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Já bych do toho nešel, jelikož nemám rád uniformy.
Upravil Hrabe_X dne 26.02.2020 17:27
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
LUKES napsal:
Jaký je teda rozdíl oproti cenově stejnému rallyečku? https://www.bmw-lifestyle.cz/panska-bunda-bmw-rallye/p-2361/ s vložkou? To že dostaneš ve stejné cen nepromoky? To bych asi raděj volil origo vložku
Ano cena je stejná viz.můj první přízpěvek.Origo vložka v bundě je stejně takový nepromok který můžeš nechat v bundě a samo ho můžeš použít na bundu je pevnější a v kalhotech je na použití jen uvnitř je to taková tenká vložka a protože jsem ho v těch kalhotech nikdy nepoužil a klasický nepromok ano chtěl jsem (scoota) tak teď k tomu dostanu nepromok od BMW jestli má stejné vlastnosti jako scoot netuším to musí napsat ti co mají...
Upravil Leonardo dne 26.02.2020 18:22
Možnost diagnostiky BMW
Vypadá fakt moc pěkně. Na tom odkazu ale píšou, že má klimamembránu a je voděodolná. Pokud tam ale membrána není a tudíž není voděodolná a stále za ní chtějí ty peníze co tam píšou, pak je hodně drahá. Ale líbí se mě.
Radek_S napsal:
Vypadá fakt moc pěkně. Na tom odkazu ale píšou, že má klimamembránu a je voděodolná. Pokud tam ale membrána není a tudíž není voděodolná a stále za ní chtějí ty peníze co tam píšou, pak je hodně drahá. Ale líbí se mě.
U této to právě psáno není ,ale těch dalších barevných kombinací ano.Tahle věta tam chybí.Proti vodě Vás ochrání vložka z trilaminátové BMW Climate.
Upravil Leonardo dne 26.02.2020 18:31
Možnost diagnostiky BMW