P.S.: tlusty budou mit hlad urcite driv, ale zase dyl prezijou
Upravil hicks dne 12.03.2020 22:22
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a co diesel/benzinagregát, máš? az koronavyrus nažere rozvodnou síť...
17 cm
Horanazio: nejenom, ze jses sprostej, ale jako prepper a vubec politickej strateg stojis za h....
Mit zasoby na 14 dni je myslim velmi rozumne. Uz jenom kvuli tomu, ze budes moct omezit vejlety do LIDLu kdyz to bude nejvetsi riziko.
17 cm
hicks napsal:
Horanazio: nejenom, ze jses sprostej, ale jako prepper a vubec politickej strateg stojis za h....
Mit zasoby na 14 dni je myslim velmi rozumne. Uz jenom kvuli tomu, ze budes moct omezit vejlety do LIDLu kdyz to bude nejvetsi riziko.
Kvůli takovým jako ty do toho Lidlu nebudeme muset chodit, protože bude všechno vybrakovaný a imbecilové (což není sprosté slovo) budou mít potraviny nasyslené doma.
hicks napsal:
Kvůli takovým jako ty do toho Lidlu nebudeme muset chodit, protože bude všechno vybrakovaný a imbecilové (což není sprosté slovo) budou mít potraviny nasyslené doma.
deb.ile. Ja samozrejme nevykupuju regaly. Zasoby syslim uz delsi dobu... prave proto, abych tomuhle predesel.
Takze.. vychazis z nejakych svych hloupych a nepodlozenych predpokladu a jeste jses sprostej. Si nas.er.
17 cm
raptor napsal:
hicks nevidim tam ziadne Savo... co chces kloktat?
vidim to na Zam-zam.
17 cm
VojtechPolicky napsal:
Tak jistou “zásobu” má doma snad každej.
Ale že bych kvůli chřipce ( nebo coroně) dělal manévry, to mi přijde fakt ujetý.
Základem je se z toho neposrat
Zakladem myslim je nenakazit zbytecne sebe ani ostatni.
Prilisna bagatelizace ani prilisne hysterceni urcite nepomaha.
Nicmene... srovnani s beznou chripkou neni zaslouzene. Korovavirus ma aktualne cca 50x vyssi mortalitu, nez bezna chripka.
cca 3% vs. 0,05%.
Takze tech 1500 umrti na beznou chripku u nas per rok by v pripade koronaviru bylo 80 000.
Upravil hicks dne 27.02.2020 08:24
17 cm
...si Hicks udelal normalni decentni nakup na tyden jaky vzdycky a nektery tady jsou z toho vyndany jak prvnicky .....
...nijak to nehrotim, nejake zasoby mame doma taky (v podstate porad), brambory ve sklepe a demizon koralky na kloktani se taky najde...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Tvoje argumenty uznávám a vlastně souhlasím- proste prevence. Ale nesouhlasím s šílenostma typu vykoupit. Obchodě vše co tam mají.
Voda mi teče z kohoutku - mám studnu. Těstoviny doma mám stále. Poněvadž dělám zabijačky tak maso 1/2 prasete mám. Plus tuny zamražených potravin. Stále nevidím důvod dělat nákupní manévry. Asi my lidi ze vsi tohle tak nějak umíme “přežít”. Páč my jsme v “karanténě” stále. Špatná obslužnost autobusem/vlakem- někdy v zimě neprohrnuté silnice atd atd atd. Proto si z toho opravdu hlavu nedělám. Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ja mam doma vzdy zasobu na 2-3 tydny pro 4 lidi v normalnim provozu, takze se nejak nevzrusuju. Ale masku s filtrem mam jen jednu
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Kubajs,klídek,;mám vše jsem ready 2 x 300 l mrazáky nejdou dovřít 30SK brojlerů,půlka prasátka taky samo bio SK,celé tele taky bio tentokrát CZ,50l slivovice 52% dědko SK,25l jablkovice dědko SK,5l hruškovice 52% dědko SK,těstoviny z vepřolandu a jinak jsem připraven
Upravil Bob dne 27.02.2020 12:12