Tak se mi občas při cestování stává, že si smíchy naprskám do helmy při čtení názvů měst a vesnic. Ve Slovinsku je Pivka, v Estonsku Kunda, ale i v Čechách jsou pěkný fóry. Proto otevírám tohle vlákno, schválně co jste kdo zajímavýho viděli...
FunTomas přiložený následující obrázek:
[209.69Kb]
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Jen zajímavost:
Můj soused se jmenoval Kakáček a pocházel ze Smrdova.
Nakonec se kvůli babě přejmenoval na Kalenský a ve finále i Smrdov přejmenovali na Sázavku.
Nedávno jsem se takhle řechal vesničce Brčekoly, hned vedle Přestavlků.
Upravil Hrabe_X dne 27.04.2009 10:22
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No já jezdím občas na Slovensku kolem cedule POPUDINSKÉ MOČIDLANY (doufám, že jsem se nesekl... ale vždy mě to pobaví)
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
No u nás za vesnicí je kopec, kterej je i v mapách nazvanej PYZDA
Je tam skládka a když řeknu místnímu faráři, že to odvezu na pyzdu, tak to je výraz ve tváři
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
V Gambii jsem bydlel kousek od města SereKunda .
Wikipedie -Serekunda také Serrekunda nebo Sere Kunda je největší město Gambie, ležící jihozápadně od Banjulu. V roce 2008 zde žilo podle odhadu 368 110 obyvatel. Při posledním oficiálním sčítání lidu v roku 1993 tu však žilo jen 70 435 obyvatel. Je známé svým trhem, kapokem a wrestlingovou arénou. Mezi předměstí patří Kanifing, Labrikunda, Sukuta a London Corner.
Město založili v 17. století portugalští kolonialisté, v 18. a 19. století jej dále rozvíjeli Britové.
tak já žiju v Příbrami (teda teď v anglii ale můj domov je tam) a tam je cca 4 km od Příbrami vesnice PIČÍN a pokud pojedete ještě dalších cca 10 km, tak narazíte na vesnici KOZIČÍN.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Alda: tos měl ještě navšívit Nebe a pak to seřadit:
Nebe - Peklo - Ráj - Hrob, aby to bylo komplet...
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
já znám pár hezkých názvů kolem kterých jezdívám :
Příklepov, Klikov, Pivkov, Onen Svět, Prasetín, Lenora
ale nejradši mám výraz lidi, když řeknu že já mám oblečení z Hrobů, skoro nový, nenošený za skvělý ceny
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Tam kamarád staví srub. A má u něj louku. Na ní bude kůň Kevin. A možná i třeba nějaký sraz.
Upravil Cycli dne 27.04.2009 13:29
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tam kamarád staví srub. A má u něj louku. Na ní bude kůň Kevin. A možná i třeba nějaký sraz.
Byl jsem tam v Synčanech minulý víkend za kámošem, co se tam přestěhoval.... Až se budete u Kevina srážet,dej vědít, rád Tě uvidím.
Jinak u Světlé nad Sázavou máme obce Vepříkov, Žebrákov, Babice a Vadín, který neustále přejmenovávají lidi z vedlejší vesnice na Hovadín.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /