Je tezka doba a clovek premysli nad kdecim.
Postupne ve mne uzrava myslenka ze se zbavim motorky.
Malemu jsou tri roky a travit 14 dni sam na motorce uz se mi taky uplne nechce.
Ale prodavat sveho mazlika?
Mam Advika 2011 triple black a rikal jsem si ze uz si ho necham naveky.
Jenze penize co v nem jsou ulozene clovek taky na zemi nenajde a tak resim co dal.
Vse podporene chatrnym zdravim.
Jak jste na tom vy?
Mate nekdo krizi a zvazujete se zbavit sve motorky?
Bratranek co si na podzim poridil nejakou Aprilii RSV tak zacina resit podobne tema.
..pokud nutne nepotrebujes prachy, motorka v suche garazi chleba nezere a par km rocne + servis Te taky nezruinuje.... .. ja ted kloudne nejzdil vic jak 2 roky ... co me KFC rozvoz hranolek sestrelil na kruhaci ze skutru jsem se skoro rok daval dohromady. Ted navic premyslim, ze se vratim do vzduchu - letiste mam skoro za barakem a ve vzduchu je furt radove min ****u, nez na silnici... ... ale motorku a skutr kvuli tomu taky prodavat nebudu....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Prodavat motorku v tyhle dobe (a i po nejakou dalsi dobu) bude dost obtizny. Zvlast pokud na tom nechces opravdu hodne prodelat. Kupcu bude malo a ochota investovat do zbytny veci bude obavam se dost klesat.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
dicksz napsal:
Tento stav společnosti je přechodný, prodej motorky definitivní.
ja ted taky nejezdim na moto, ale jezdim na bajku. Je to totiz jeste efektivnejsi zabava, nez motorka.
Nicmene moc nechapu ekonomicky smysl prodeje moto RV 2010... prodas to zasadne pod nakupni cenou, ktera ovsem pujde vyhledove opet nahoru.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
... taky jsem řešil svoji krizi středního až pozdního věku :-) nákupem druhé motorky CRF 250 :-) a ještě uvažuji o pitbiku pro juniora :-))
neprodávej .. měl jsem i krizičku, že se mi zabil kamarád na motorce a já chtěl přestat úplně .. ale za pár měsíců jsem měl absťák a šel jsem zpět na dvě kola ...
(ch)stepan
Jasne v garazi muze stat vecne ale to mi pak prijde zbytecne mit ji tam jen tak.
Jo hicksi na bajku jsem taky jezdil ale to uz moc prave nemuzu.
Pokud bych prodaval ted tak jasne jen za cemu co chci a pokud potom tak stejne. Ale kdo mate rodinu vite ze preci jen ty priority se upravi a pokud vam je upravuje i zdravi tak pak hodne premyslite.
Zatim nevim. Loni jsem poridil auto na off tam clovek muze s celou rodinou a gsa loni dalo uz jen 3tis km. Rok predtim 10 a predtim 30
Nechavat si veci jen proto aby clovek netratil nakupni cenu zas mi nedava smysl. Vec si uziju a pokud myslim ze mi prinesla takovou hodnotu o kterou clovek prijde pak budu rad kdyz poslouzi dal.
Jinak bych se uz domu nevesel
Ale samozrejme tahle motorka je asi neco vic.
Kdyz jsě presedlá z dakara tak to bylo neskutecny a vladtne i splneny sen.
Cas a stav ukaze ale ja jsem spis pesimista a je mozne ze nektere veci uz v budoucnu cenu jakontreba ted mit nebudou
Taky jsem jednou udělal tu kravinu, že jsem prodal motorku a koupil offroada.
Ale po roce jsem zjistil, že motorka je můj život, offa jsem se zbavil a motorku už nikdy neprodám.
Naopak, teď se snažim přesvědčit ženu, že bych nutně potřeboval k varánku zase H-D.
Ale asi to neprojde
JA tohle resil uz pred 5 lety , motrku mam stale za tech 2500-5000 km rocne mi to za to stoji si ji nechavat, jezdim na cca 3 akce rocne a jednu motodovolenou 10 dni
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
pokud nepotřebuješ prachy neprodávej. Taky mám malý nájezd, ale ten pocit kdy kolem baráku profrčí motorka a já bych ji v garáži neměl, bych nevydržel. A to mám taky 3 malé holky...
Mustang, Kyvačka 250, Suzuki VS600 Intruder, Suzuki VS800 Intruder, BMW R1150GS, Yamaha TDM900, BMW R1150GSA[/i]
... jestli to fakt nehoří .. odlož jakékoliv rozhodování o cca měsíc nebo dva .. a když i pak budeš chtít prodat .. tak prodej ..
teď je opravdu divná, pesimistická doba ... ale bude líp :-)
(ch)stepan
Já si kdysi slíbil, že budu mít 11tku dokud na ní vylezu a poteče ropa. Teď najezdím 3tis km sotva (barák, 2děti, žena, do toho zemřel tatík, tak se starám o baráky dva). A tak jsem přemýšlel co dál a letos koupil druhou motorku.
GS je na dlouhý cesty, ač jich bude zas tak 5x přes noc někam na akci nebo za kámošema, snad zase ty 3-5tis km najedu. Neprodám jí, i jedna vyjížďka za rok mě udělá ten den šťastným a to mi nenahradí žádný peníze.
A XR400 jsem koupil, když bude hodinka času, pojedu 10km na koupačku lesem do lomu nebo se projedu po okolí, zlepším si motoriku ve stupačkách a budu se mít v čem hrabat, jelikož u GS se do větších oprav raději nepouštím. Na hodinku nemá cenu ani na kolo nebo si zaběhat, ale na týhle mrše to je kopec srandy....
Zrovna v sobotu jsem dobetonoval vjezd, dal pivko, narazil kulicha, otevřel branku na pole a na půl hodinky zmizel, kdy jsem v monterkách a pracovních rukavicích lítal maximálkou po šotoliách a louce a do večera měl na tváři rohlík od ucha k uchu.
Že jsem starej a měl bych mít rozum? Ano, měl. Že mě všechno bolí? Ano, je to důkazem, že žiju. Ale zatím na to vylezu a za pár let už třeba ne. A až na to nevylezu, bude pozdě si říkat, že jsem tehdy ještě mohl....
Pokud na to už nevylezeš, tak to prodej, jinak jezdi nebo tě to bude mrzet, protože ten stav se časem nezlepší.
Off road? Užije si to rodina? Dle mého moc ne... akorát s tím zapadneš na méně dostupném místě a pokud nevylezeš na motorku, tak na tom v terénu ani nevyměníš kolo.
Upravil Hrabe_X dne 30.03.2020 19:10
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
chstepan napsal:
... taky jsem řešil svoji krizi středního až pozdního věku :-) nákupem druhé motorky CRF 250 :-) a ještě uvažuji o pitbiku pro juniora :-))
neprodávej .. měl jsem i krizičku, že se mi zabil kamarád na motorce a já chtěl přestat úplně .. ale za pár měsíců jsem měl absťák a šel jsem zpět na dvě kola ...
Ta CRF 250 je móc zajímavej strojek mě se to strašně líbí,známej (jinak má LC) si to taky koupil před časem a je nadšenej a prý ,,je to hodně návykový)
jack96 - z toho si vem mustr
Upravil kim dne 30.03.2020 19:11
Tuhle blbost jsem také udělal,na moto jsem skoro vyrostl (cca od 4let) pak se stalo to,že jsem v 22 letech čekal rodinu.Tak trochu po nátlaku nynější manželky jsem prodal obě motorky abych koupil kočárek a zbylý blbosti, na které bych stejně peníze někde našel.Od té doby mi trvalo 12 let než jsem se zmohl na další moto. Mohl jsem jen slintat a závidět jak to ostatní prohání.Při rodině a malých dětech se těžko škudlí na vysněnou dvoukolou holku.Takže to zvaž, třeba po roce či po dvou bez ježdění to zase přijde a bude ti to chybět.Nejspíš u jednoho baby nezůstaneš a pak si ji koupíš až v důchodu.Za mě NEPRODAVAT