Takze po mych problemech s cerpadlem jsem se rozhodl ho vyzkouset mimo nádrz. Vysledek: jsem v nemocnici. Popalena ruka 2.stupne od ramene po prsty. Jo, takhle sem sikovnej. Ale uz mozna vim cim to bylo
No, moc do smichu mi neni
Upravil becka dne 19.04.2020 14:53
hlavně, že je pivo ftlamě
Pro.boha to se mi snad jen zdá. To jsi měl čerpadlo venku a když si ho zapojil, tak na tebe stříkl zbytek paliva v čerpadle a jiskra ho zapálila?
Upravil Spitfire dne 19.04.2020 15:30
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Já taky na veteránovi vyměnil plovákovou jehlu než jsem přišel na to kde je tak jsem celý karburátor rozebral (rozuměj co šlo rozšroubovat rozšrouboval) a něco mi při rozebírání vypadlo do ruky a nevěděl jsem jak to tam bylo tak jsem si řekl podívám se do druhého a ejhle ten samý dílek mi vypadl úplně stejně a taky jsem z toho nepoznal jak byl..... nakonec ale systémem otáčení o 90 stupňů jsem to poskládal a nakonec našel i kde je plováková jehla a tu vyměnil. Dal jsem si bacha a nekouřil u toho což becka asi porušil? jak se ti to povedlo?
Upravil Lukes dne 19.04.2020 15:34
TAKE IT EASY
Neni to tak hrozny. Zejtra jdu domu. Nejdriv jsem zkousel to stary cerpadlo. Krasne tahalo, pak sem ho zkusil s tim predfiltrem a uz netahalo. Pak sem chtel zkusit jeste to novy cerpadlo. Uz sem to odpojoval, asi jiskra a uz mi horel rukav. Jinak, je mozny ze se zasere ten predfiltr, ponozka? Ze nepusti benal do cerpadla?
Může tě těšit že nejsi ani první ani poslední na kom něco hořelo při udržbě auta nebo motoru
Bordel jsi mohl natankovat s benzínem na pumpě.
Upravil Kratkej dne 19.04.2020 16:45
Asi 10 let zpátky jsem opravoval dědovi Feldu, když natankoval a už neodjel od pumpy.
Rozebral jsem čerpadlo a šel ho zkusit do kýble s benzinem, dva dráty a autobaterka vedle.
Pro jistotu jsem s tím šel před garáž na beton. Připojil a vylít benzin z čerpadla přímo pod kontakt na baterce, já se leknul pustil dráty, jiskra a už hořela politá baterka..Odtáhl jsem kýbl s čerpadlem a hodil mokrej hadr na baterku. Od tý doby mám respekt, když něco takového dělám. Je to fakt hned...
Já ti psal, že se v poslední době dějou divný věci. Taky jsem si přidělal práci na motorce svou nepozorností. Naštěstí se to obešlo bez úrazu a bez nemocnice krom psychické újmy a primář blázince je můj soused, tak to vyřešíme přes plot.
Přeju brzké uzdravení!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ač jsi trochu adept na Darwinovu cenu, nějaký kecy o všeumělech jsou dle mého mimo mísu. Nikdo není neomylný a kdo nic nedělá, ten nic nezkazí. Někdy si můžeš dávat 100x bacha a prostě když se to má pos*at, tak se to jednoduše stane a jediné co zbývá je, se z toho poučit a nést následky.
Prodělal jsi nejlepší školu života a jako bonus máš takřka neuvěřitelný příběh pro vnoučata.
Odpověď na tvou otázku o zasrané ponožce : možné to je. Vyčisti to kartáčkem na zuby nebo vyfoukej ještě mokrý kompresorem a bacha na samozápaly.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
becka napsal:
Takze po mych problemech s cerpadlem jsem se rozhodl ho vyzkouset mimo nádrz. Vysledek: jsem v nemocnici. Popalena ruka 2.stupne od ramene po prsty. Jo, takhle sem sikovnej. Ale uz mozna vim cim to bylo
No, moc do smichu mi neni
Hele, kdyby byl každej neomylnej, umřel bych hladem.
A to jsi dopadl ještě dobře.
Já si zase prostřelil podlahu. No a to jsem si vždycky myslel, že jsem se zbraní neomylnej a mám nadřený bezpečnostní postupy i v bezvědomí. No, dopadl jsem lépe než ty. Za dírou se zavřel koberec a dole stropem neprošla......
Jo, elektrika a benzín je vlastně to, co nás vozí :-)
A staré přísloví říká, že oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. Některé poučení se neobejde bez bolesti.
Tak ať tě to nepálí
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Přidám taky jednu :
Spadl mi pás na malym bagříku. Jelikož sem si myslel že všechno znám a umim tak sem se vyprd to dělat tak jak se má. Tj. uvolnit napínák, zatlačit kolo a nasadit to zpátky. Natlakovat napínák. Se mi to zdálo jako ztráta času.
Vzal sem velkou trubku , páčil, točil pásem a jeb ho trubkou přez palici.
Chvíli hvězdičky, rozseklá hlava a rozšrotovaný ucho...
Chirurgie, 9 stehů na uchu a celá sezona bez helmy na hlavě neb to furt bolelo jak prase.
Souhlasím s tím že kdo nic nedělá , nic nezkazí.
P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Pavel GS vyletnik napsal:
Vzal sem velkou trubku , páčil, točil pásem a jeb ho trubkou přez palici.
Chvíli hvězdičky, rozseklá hlava a rozšrotovaný ucho...
jakoze jsi majznul do toho gumovyho pasu zeleznou trubkou a vona se ti odrazila do hlavy??
ad. Becka: ja Te chapu, toz preji hojeni bez jizev! nejhorsi urazy myslim jsou, KDYZ JSES ZAMYSLENEJ!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj. Dik za podporu
kluci. Zamyslenej sem teda byl. Vzdyt ten privod (teda spis neprivod) paliva ke vstrikum me trapil uz tejden
Frajeřina je, se veřejně přiznat. Za to dávám deset bludišťáků. Jsi borec. Já si například, asi, odpálil řídící jednotku. Možná jo, možná ne. Objednal jsem rezervní.
Kámoš čistil řetěz a přišlo mu to, že to moc trvá bez motoru tak to natočil a hadra, se kterou to dělal se zamotala včetně jeho ruky, palec amputovanej. To už bych na Darwina možná nominoval.
pod trvalým dohledem
No tak palec hore že ses přiznal, popáleniny nemám, ale jizev nepočítaně, aspoň si člověk jednou za čas vzpomene, u pivka to pak bude jednou pro zasmání, a v reálu je to pro nespokojence důkaz, že měli občas velkou kliku.
já když jsem byl naposled opatrný a po 18té kontroloval dotažené kotouč na pokosovce, taxem zapomněl že už je v elektrice, no a 8stehů kolem prsta enom to fiklo, a pak sám sebe ještě hodit do nemocnice z hadru od oleja kolem toho prsta :-D
tak ať jsi brzo fit a hebela ať jezdí
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM