Předem se omlouvám za to,že sem vkládám příspěvek ,co se týče auta.Vím,že tato stránka je určena pro motocykly.Ale jsem zoufalá a tohle je jedna z cest,která by mi pomohla k vyřešení mého problému s autem.A budu vděčná za jakkékoli podněty,rady.Cokoli.
Jde o to,že moje BMW GT rok výroby 2011 ,začalo tak cca před 6 měsíci při vyšší rychlosti vynechávat-jakoby se propadne kvalt a podřadí,tím pádem i zpomalí.Nahlásí chybu akcelerace.Vypnu a zapnu motor,chyba zmizí a jedu dál a snažím se ho nevytáčet a jet pomaleji,aby mi to znovu neudělalo.Zkoušela jsem podřazovat na manuál převodovce všechny kvalty a nejde mi zařadit 6.kvalt,vždy se takhle propadne.To samé je i u automatu,vynechává 6tku.
Prosím,poraďte.Jen doufám,že to nebude převodovkou.
Zdravím Vás.
ja myslim ze to bude rozbity ............. pardon, mi to nedalo
nechci delat chytryho, ale nemyslim ze by to slo odstranit nejakou radou typu 3x stahni prave okenko a jednou zablikej a voila, funguje ...
auto musi na diagnostiku = do servisu
takze dotaz spise ve smyslu jestli ma nekdo diagnostiku (pokud se ti nechce do servisu) ze by se na to mrknul ...
No a je to pořád dokola,žádnej profil odkud jsi aby tě člověk mohl poradit a nasměrovat kdo má na báwo diagnostiku.Odkud jsi Ostrava nebo PřeloučSamozřejmě tě pomůže jenom diagnostika,zde na foru věř,že bez ní nikdo.
Omlouvá tě jenom,že jsi se dneska zaregistrovala jenom kvůli tomu,že ti cuká auto.Good luck
Kluci,na diagnostice nic dohledatelneho.Byla jsem.Myslela jsem,ze nekdo budete priblizne vedet,co by to mohlo byt a nebo zda jste se s tim nekfo pripadne setkal.v BMW servise v Praze nic nezjistili
Invelt, Stratos, pripadne Auto Pupik (neautorizovany, ale dobry a vyhlaseny).
Kazdopadne 6 mesicu bych s tim priste nejezdil... ciste spekulativne.. co treba civky? Vubec jsi nenapsala, co to je za motor.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ty jo.. to vypada gut(!)
17 cm
Civka ma na dieslu asi ne. Ja ti rikam diagnostiku kde stim umi. Kdyz pise aut zavadu prevodovky tak je picovina aby na diag nic nebylo
... servis a diagnostika BMW Motorrad
VEROVELS napsal:
Opravdu,zjistili jen zavadu serva :-(Ale s touto nahlasenou chybou nic.Zkusim jeste zajet jeste do jineho BMW.
zajed bud do autorizovaneho, nebo k Pupikovi. To je obvykle reseni.
17 cm
Je trošku zvláštní aby tam nebyla jiná Chyba když to píše chyba na převodovce ale v těhle těch autech samozřejmě může závada jiného systému souviset i s dalším systémem.
Nicméně kvalitní servis by si vzal diagnostiku do auta a během jízdy by zkontroloval live data. Jinak Chotetov neni spatnej i kdyz trochu drazsi a primarne jede vrakoviste takze to spis az to nekdo nebude vedet rady tak ti to šešrotují a rozprodaji po dilech.. Muzeme se na to taky podivat ale ted je na 3 tydny dopredu totalne narvano... autorizovaný servis neni vždycky výhra.. pokud je to čtyřkolka tak to může být taky chyba mezinápravového diferenciálu. Vadný vstřik může také omezit řazení převodovky. Chyba při nasávání vzduchu a mnoho jiných dalších příčin jako je třeba palivový filtr atd těch příčin může být opravdu hodně
Upravil bmwgsa dne 23.04.2020 14:55
Z vlastní zkušenosti - z motoru jde spousta hlášení ale z převodovky minimum. Téměř nic. Údajně proto, že převodovku nevyrábí BMW ale je to ZF. Info z BMW. Jestli je to převodovka tak se to hledá obtížně. Ale značkovej servis na to po delší chvíli přijde.
co mě nezabije , to mě posílí