Ahoj mám na Vás dotaz. Nemáte zkušenosti s doplňka z Aliexpresu na 1250 ?
Jde mi převážně o: Blatníček podsedlový a prodložení blatníku přední kolo.
Je nějaký rozdíl v kvalitě například od Wunderlichu :
Máte s doplnky nějaké zkušenosti? Kupovat či ne? Kvalita: čína VS značkové? Různe slidery atd? Díky za Vaše zkušenosti
Upravil Tomasvrx1 dne 22.06.2020 11:17
Mám a naprosto v pohodě navíc jsem bral placku pod stojan a plexi do blastrů, zvýšení posunutí k sobě řídítek, atd. Vše v pohodě
Možnost diagnostiky BMW
Miguel napsal:
Neprodávají tam celé GSA? že bych ušetřil
Není to o tom ušetřit ,ale neplatit gardy peněz za kousek plexi a jen pro to že je tam wunderlich když službu to udělá tu samou.
Možnost diagnostiky BMW
Miguel napsal:
Prosím tě, nesnaž se komentovat za každou cenu cokoliv. Myslím si, že jen hlupáci bezhlavě budou vyhazovat peníza za něco co může koupit jinde za zlomek. Proto se ptám, zda má někdo zkušenosti. A věř, že když si kupuje někdo mašinu za 650K. Tak už nějakou tu korunu na doplněk taky najde. I když v mém případě to budou doplňky za 170 K. Ale než za něco zaplatím, chci vědět, zda ty peníze jsou dobře investované... Takže mě zajímají názory lidí kteří tu zkušenost mají. Já ji nemám.. Nemám ji u motorek ale v jiném oboru a tam věř že rozdíl nebyl žádný. Ba předčil i mé očekávání..
Měl jsem na 1200ADV LC kryt světla, hříbek do "kardanu", prodloužení zadního "blatníku/podběhu", kryty rámu, botku na stojánek a všechno páslo jak prdel na hrnec...
já jsem taky něco nakoupil a všechno perfektní.
Blatníky, plexi blastrů, páčky a hafo pitchovin.
Kamarád si v touratechu koupil chrániče rámu za tuším 2,4K a když jsem mu pak ukázal ty z ali za 350 korun tak se málam posral vzteky, jsou absolutně identický i s přetokama z výroby.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Blatniky a různý chránítka bych se nebál. Za ty prachy myslím super. Ale třeba zvýšení řidítek jsem viděl (jen na fotce) zlomené. To nevím jestli bych si na moto dal. Přeci jen to už jde o bezpečnost. Nezačal TT v Číně vyrábět ? Ze je tam tolik identických výrobku ..?? Co to nemá už Herbert není to ono.
...už aby EU na tohle uvalila pořádná cla a tenhle čínskej šmejd přestal fungovat...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Novej napsal:
Kamarád si v touratechu koupil chrániče rámu za tuším 2,4K a když jsem mu pak ukázal ty z ali za 350 korun tak se málam posral vzteky, jsou absolutně identický i s přetokama z výroby.
No právě... Když to vidím, tak ty díly jsou až brutalně identické většinou stejně made in chyna... Jako Začínám mít dojmu že opravdu bych se nemusel bát nějakých krytek a serepetiček. Pevnostní věci také beru že bych šáhl po originálech. Jak to vydíte s těma hříbkama (slaidrama do kardanu a předního kola? Testnul to už někdo zda to vydrželo sa splnilo to svou funkci? Že se to ořelo a neulítlo to :-D )
Upravil Tomasvrx1 dne 23.06.2020 13:14
Miguel napsal:
Prosím tě, nesnaž se komentovat za každou cenu cokoliv. Myslím si, že jen hlupáci bezhlavě budou vyhazovat peníza za něco co může koupit jinde za zlomek. Proto se ptám, zda má někdo zkušenosti. A věř, že když si kupuje někdo mašinu za 650K. Tak už nějakou tu korunu na doplněk taky najde. I když v mém případě to budou doplňky za 170 K. Ale než za něco zaplatím, chci vědět, zda ty peníze jsou dobře investované... Takže mě zajímají názory lidí kteří tu zkušenost mají. Já ji nemám.. Nemám ji u motorek ale v jiném oboru a tam věř že rozdíl nebyl žádný. Ba předčil i mé očekávání..
takže motorka za 650K plus doplňky za 170 - GSA za 820 tisíc? To jsou každopádně dobře investované peníze a od teď tvůj stroj bude jenom stoupat na ceně... no nic, kupec motorky za 820 bude objednávat z aliexpressu...
pod trvalým dohledem
Novej napsal:
No právě... Když to vidím, tak ty díly jsou až brutalně identické většinou stejně made in chyna... Jako Začínám mít dojmu že opravdu bych se nemusel bát nějakých krytek a serepetiček. Pevnostní věci také beru že bych šáhl po originálech. Jak to vydíte s těma hříbkama (slaidrama do kardanu a předního kola? Testnul to už někdo zda to vydrželo sa splnilo to svou funkci? Že se to ořelo a neulítlo to :-D )
To je velmi překvapivé, že jsou až brutálně identické. Vysvětlení je prosté - žluťák to obšlehnul - vykradl - vyrobil z podřadného materiálu a prodává to dál.
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Tak potom mi už jenom objasni tu záhadu, že se výše jmenovaný motocykl pořád vyrábí v Německu. Když je to vlastně jedno...
Ona se tam nevyrábí, ona se tam montuje. Spousta komponent je z různých koutů světa nesoucí nápis Made in Germany.
Chápu tvoje pohoršení i nepochopitelnost pro danou věc, ale je to jediné co s tím můžeš dělat. Dál to nechápat.
Je to jako se pohoršovat nad tím, proč někdo kupuje Dacie, když BMW dělá X7 - tisíc lidí tisíc chutí! GSA 1250 Rallye 2024
Miguel napsal:
Tak potom mi už jenom objasni tu záhadu, že se výše jmenovaný motocykl pořád vyrábí v Německu. Když je to vlastně jedno...
Ona se tam nevyrábí, ona se tam montuje. Spousta komponent je z různých koutů světa nesoucí nápis Made in Germany.
Chápu tvoje pohoršení i nepochopitelnost pro danou věc, ale je to jediné co s tím můžeš dělat. Dál to nechápat.
Je to jako se pohoršovat nad tím, proč někdo kupuje Dacie, když BMW dělá X7 - tisíc lidí tisíc chutí!
To přirovnání kulhá na všechny čtyři. Chudoba cti netratí, není nic špatného na tom koupit levný automobil, ale koupit drahý automobil a potom do něho cpát levné doplňky, to postrádá smysl.
Nechápat je špatné slovo. Mě je to k smíchu.
pod trvalým dohledem
Kupoval jsem na Alli prodloužení předního blatníku.
Blatník přišel rozlamámaný už z dopravy. Nabízeli mi
že mi pošlou nový,ale nechal jsem si vrátit peníze a koupil
jsem od Piramidu. Když nevydržel poštu tak pochybuji že
by vydržel třeba ránu od klacku.
L
Miguel napsal:
takže motorka za 650K plus doplňky za 170 - GSA za 820 tisíc? To jsou každopádně dobře investované peníze a od teď tvůj stroj bude jenom stoupat na ceně... no nic, kupec motorky za 820 bude objednávat z aliexpressu...
Já si nekupuju GSo za účelem aby mě stoupala na ceně. Na to mám veterány na kterých se nedá pořádně jezdit. Taky logika vid :-D. Já mám motorku pro radost. No Je to nepocopitelné do té doby, než ty díly vezmeš do ruky a nepoznáš v nich rozdíl.. Pak si řekneš. Proč budu vyhazovat peníze kvůli nápisu. A že tam není napsánou Touratech, to mi je u.... i tak jim nechám nehorázný peníze za předražený plasty. Ale jiný díly mají zase jako hooodně hezký... Proto si je koupím. Ale proč dávat za rozšíření stojánku 1200 když za něj můžu dát 300? To jako že v tom hovně bude ten nápis hezčí až ji tam postavím ? :-D Nebo plexi do blástrů vypadá 100x líp než Touratech který je hnusnej černej výlisek.