zdavím.Asi před 3ma tisíci km jsem přezul z metzelerek na michelin anakee1-tušim a zdají se mi kolem 8desáti km/h že jako bych měl vzadu drapák-prostě nějak poďivně hučí a taky při větším náklonu.Máte někdo podobnou skušenost? (1150).
Upravil lucags dne 04.05.2009 23:53
a co by na nich hučelojezdil sem na nich rok a pohoda,teď mám druhou sadu tkc a taky nicnebo už su úúúúúúplně hluchej
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
A hučí to od začátku, nebo ta začalo až teď někdy?
Ty vzorky jsou si dost podobný, ale pokud to dělá od začátku, asi bych to neřešil
Já přezul z Trourancek na Mitas E-07 a tam rozdíl v hluku je, ale to jsou úplně jiný vzorky...
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Nevím, ale ty Mitasky taky hučí jen při nějakých rychlostech a v náklonu ...
S Anakáčkama zkušenosti nemám, tak asi víc neporadím
Ahoj.
S Michelin Anakee mám tu samou zkušenost.Nejdřív jsem byl z toho vydřenej, že jsou v háji ložiska.Zkoušel jsem to z náklonu do náklonu.Hučelo to na obě strany jen rovně ne.Jsou to opravdu ty gumy.Teď tam mám nový a je klid.
Mám nazuto mitas E09 a jak teplota stoupla nad nějakých 8stupnů tak začli docela dost hučet.Když jedu ráno když je ještě dost chladno tak nehučí ale jakmile se trochu víc oteplí tak si pěkně ševelí.
jirkager napsal:
Ahoj.
S Michelin Anakee mám tu samou zkušenost.Nejdřív jsem byl z toho vydřenej, že jsou v háji ložiska.Zkoušel jsem to z náklonu do náklonu.Hučelo to na obě strany jen rovně ne.Jsou to opravdu ty gumy.Teď tam mám nový a je klid.
Takže až se trochu sjedou, tak teprv začnou hučet?
Začínal jsem loni již na skoro ojetých.Teď na nových mám najeto cca 1000 km.
Jestli a kdy začnou hučet to nevím ,ale ty ojeté hučely.V náklonu to bylo jako když najedeš na dálnici na tu bílou krajní tečkovanou čáru.
jirkager napsal:
Začínal jsem loni již na skoro ojetých.Teď na nových mám najeto cca 1000 km.
Jestli a kdy začnou hučet to nevím ,ale ty ojeté hučely.V náklonu to bylo jako když najedeš na dálnici na tu bílou krajní tečkovanou čáru.
mne nehuceli od 0 do 17 tisic temer vubec...
nebo jsem hluchej. A to jezdim hodne casto dalnici.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přesně jak říká Jirkager- cit./V náklonu to bylo jako když najedeš na dálnici na tu bílou krajní tečkovanou čáru-/.jinak drží jako v glajzu a z mitaskama se nedají vůbec srovnat. Ale to bude asi tím že jsou měkčí a asi to bude zkrátka úplně jiná guma.Akorát mě znervóznil ten zvuk.tak nevím-kardanem to snad není co?
člověče, já to samé řešil před víc jak rokem, na motorce jsem měl micheliny už když jsem ji koupil. Od zadního kola asi tak v 70 km/h hučela, a pořád huší Taky v náklonech je to víc slyšet. Myslel jsem si, že je to kardanem.mám 12-tku Dal jsem moto do servisu, at se na kardan podívají, a prej je vše v pohodě, ani tel olej nevypadal tak strašně. Karan se moc nehřeje a za 2 roky furt v pohodě. Tak jsem to neřešil a jezdil a jezdím do teď
Vjetrnik napsal:
Anakee2 byly hlučné po obutí, než se sjely otřepy, potom pohodě...
jen s naloženou motorkou chtěly foukat na 2,7/3,1 místo 2,5/2,9...
zde pro Hikse: i s naloženou moto jdou sjet do krajů
svata krajto..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kůůůcííí, teď o víkendu mě natočil brácha na video a to byl hukot pneumatik !!!!
Chvílema pneu i přeřvaly motor
Vivat Mitas E-07!!! YouTube Video
Upravil Thomasson dne 11.05.2009 23:45