Nazdarek lidicky,tak me to jeste nepustilo a tak Vás zvu na Slezinu No.8., snad bude zas o trochu lepsi jak ta posledni a doufám, že nám to nezruší díky COVID-19
V pohode snad priste , snad bude dalsi rocnik , uz me to nejak zmaha to poradat
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
hlásím se též. Snad dojedu bez problémů tam i zpět. V loni mi umíralo cestou tam čerpadlo a dnes opět problémy s čerpadlem, nebo s kabeláží k němu. Právě jsem přijel domů na vozíku. Pálí se mi pojistka od čerpadla.
vsezved 1x stan
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
Nazdarek vsem, poprosil bych vsechny co jsou prihlaseni, aby potvrdili nebo zrusili svou ucast, jelikoz je tu jeste par lidi co by chtelo jet a bohuzel nemuzou, jelikoz je plno .
Čeština můj koníček
Lidicky jen bych Vás poprosil , pokud by jste měli nějaké svoje videa z cest a chtěli je promítnou a popovídat meze se nekladou vezmete je sebou, jelikož sobotní přednáška o cestě z Vietnamu do ČR se bohužel konat nebude, mrzí mě to, moc jsme se těšil, ale bohužel přednášející musel upravit svůj program.
Čeština můj koníček
A jedna organizacni zalezitost ohledne sobotniho dopoledniho programu , doma se kazdy zvazte staci mit udaj zda mate do 80kg nebo nad 80kgNejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček