Včera jsme jeli s kamarádem koupit BMW 1150 RT na inzerát s tipmota.Na fotkách vypadalo vše ok,do telefonu nablil samou chválu o tom jak je to perfektní a zajetá motka,najeto 31000km.atd.Když jsme dorazili a viděli,tak už to taková sláva nebyla.Na první pohled bylo jasné,že byla lehlá.Po projetí to byla katastrofa.Do leva nešla klopit,do prava padala sama,při puštění řidítek se vlnila jako když kopeš hada.Levé řidítko bylo o 5cm níž než pravé.Prý bez investic.Nejvíc mě nasralo,že jsme jeli z Kolina do Lipníka nad Bečvou Tranzitem(cca 600km tam a zpět) s tím,že si ji odvezeme.Měl jsem sto chutí frajerovi rozbít xsicht.Musím se s vámi podělit o tuto špatnou zkušenost s firmou NICOLE-CLASIC MOTO.Jsou to SRáČI a ještě na svých vebovkách troubí,že sami jsou motorkáři a neprodávají nevyzkoušená mota.Bacha na ně.600km pro hovno..Jo a najeto mela minimálně 100000,prostě hnus.
Upravil Kasak dne 11.05.2009 22:26
Když je hlad,je i husa dobrá.
Hele clovece to je blby, ale kdyz se podivam na fotku c.5 a c.14, nevim jestli bych vubec Tranzita startoval, tam jsou ty riditka jasne videt.
Divim se ze to vubec takhle nafotej.
Upravil Alda dne 11.05.2009 22:37
No když jsem se na to dival potom,tak jsem si toho taky všiml.Kdyby řekl,že neni perfektní,tak tam nejedem.Jinak je to ona.Prvotní investice cca 50000.Prostě jsme naběhli na dobytka.
Taky se mi ta motorka už podle fotek nelíbí, ale nic to nemění na tom, že to mohli říct do telefonu - stejně si to nikdo nekoupí a navíc ještě hromadu lidí naserou! Narazit tady na slušnýho prodejce je fakt čim dál tim horší. Přeji ať dobře koupíte!
jsem takhle jel pro hondu klukovi do plzně, na fotkách jako nový a na místě stará mr.ka. prej tu pěknou prodali den před tím
mimochodem jsem tam byl v listopadu, a mají jí pořád http://www.tipmot...-2003.html
takže bacha firma podvodníků
Upravil Baltazar dne 11.05.2009 22:44
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
no teda to je hnus, to opravdu nesnášim! Jako by jim nebylo jasný že to stejně poznáš. Asi spoléhaji na to, že když už si jel takovou dálku, tak si to vemeš.
Alda: máš pravdu na těch fotkách 5 a 14 to je vidět, ale kdybych to nehledal tak si toho asi nevšimnu
Jinak to maj ale nafocený celkem šikovně, já bych těm jejich popisků taky uvěřil.
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Dneska jsme dovezli krásné GS 1150 ve výročních barvách s kufry a 50000km najeto,ale vonavka se serviskou od prvniho majitele.Tak je Palda spokojenej.
Jo, to RTéčko vypadá podle fotek fakt moc pěkně...
Je to na prd, no .. jak již bylo řečeno - motorku, která se ti nelíbí a vidíš, že něco není v pořádku,
stejně nekoupíš, takže tě zbytečně nas*rou...
Ale je to jejich blbost - sami si dělají blbý jméno ...
Upravil Thomasson dne 13.05.2009 11:37
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Tak mládenci,podobnou zkušenost mám já s MOTOCENTREM OLOMOUC...panu majiteli bych nejraději rozmlátil hlavu na padrť... koupil jsem u něj Biga před cca 5ti lety s tím,že je oukej... Po 2tisících mi klekla klika a už to lítalo...tisíce sem,tisíce tam.Když jsem volal,že chci řešit skrytou závadu,tak se mi vysmál do telefonu se slovy,: "já jsem největší motobazar na Moravě,na mě nemužeš,mám x právníků" atd... ... nakonec dvě téměř generálky motoru a desítky tisíc korun v hajzlu.byl to ten modrej Bigouš,co jsem tu inzeroval a nakonec prodal jednomu z nás...podotýkám že prodal s čistým svědomím...
Upravil Kubrt dne 12.05.2009 20:11
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasaku a nechces koupit moto R1150RT od myho brachy? Daval jsem sem inzerat pred par mesici. K videni je v Praze. Nafotim ti klidne detaily o ktery si reknes. Ma tusim 60t km, servisovana u Zlabka, duvod prodeje je nakup traktoru a chalupy Kdyz tak zavolej, tel mam v profilu.
BMW R1150GS MY02
jencekgs napsal:
Mužu se přidat, motocentrum olomouc je hnus, nekoupil bych tam ani tkaničky do bot.
já bych jen nehnojil*pissed*koupil sem tam všechny motorky i tu současnou a no problém,dál to komentovat nehodlám,bo je vykupuje od motorkářů.
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
No, mě by u původně zmiňované motky zarazili už ty kilometry. Od roku 2001 by s cesťákem někdo najel jen 30.000km ? To by najel, i kdyby jezdil jen pro noviny. Sám mám málo času, nikam se pořádně nedostanu a Bobše jsem koupil loni v dubnu. Takže je to rok a měsíc a mám za tu domu 5000 nalítáno a to většinou po Praze. Cesťák bych si kupoval, kdybych měl možnost a potřebu jezdit dálky. Takže můj odhad je nějakých 7-10.000 za rok, dejme tomu, že rok stála, ale pod 80.000km bych odhadem nešel.Člověk, od kterého jsem Bobše koupil mě rovnou řekl, že kilom,etry jsou iluze a sám netušil, že moje 1100GS má předek z 1150GS. Nedělám si iluze, že nedostal ránu na předek. Ale jezdí slušně. Za ty prachy Ale než jsem se rozhoupal, tak jsem pojezdil po republice a to co mě nabízeli, to byla hrůza. Věděl jsem o BMW prd, ale když jsem jeden stroj natočil v Budějkách, spustil zadymování a válce se hádaly jako na Jawě, guma byla sjetá šejdrem, hroch vypadal, jako by se účastnil tažení na Moskvu a prezentovali ho jako zánovní, málo jetý......přestal jsem si dělat iluze, že motobazary budou odlišné od autobazarů. Je to loterie ve které zákazník nevítězí.
Ale zase nakonec je asi lepší vyhodit prachy a čas za zbytečnou cestu, než za špatnou a drahou motorku.
Upravil Medik dne 13.05.2009 08:34
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mě se teď stala taková situace, prodal jsem Yamahu Sr 125.
Koupil jsem ji před dvouma rokama s tím, že je z Rakouska, rok 2001...
Najel jsem na ní 8 000 km bez sebemenších problémů... Koupil jsem ji za 29 000 Kč,
dokoupil plexi, kufr, udělal nosič, dal nový pneu...No a po roce a pů šla z domu.
Prodal jsem ji za 22 000. To bylo v říjnu 2008.
Teď mi došel doporučenej dopis od nového majitele, že po přetrvávajících problémech
dal motrku do servisu, tam prý podle VIN zjistilili, že moto je z roku 1998 a původně z Francie.. No a že tam asi není origo karbec a že novej satojí 5000, ať mu to zaplatím,jinak že mě dá k soudu
Moje reakce byla, že jsem mu dal informace, o jejichž pravosti jsem byl přesvědčen,což je pravda,
neboť podle TP je r.v. opravdu 2001 a 3. bod Kupní smlouvy je:
"Kupující je seznámen s technickým stavem motocyklu a bere jej na vědomí".
O údajně jiným karbecu jsem neměl ani tušení, motorka bezvadně šlapala celých 8 000 km
a při koupi si nový majitel motorku mohl celou prohlédnout..Noc jsem mu netajil
Tudíž nevidím důvod, proč mu oporavu platit.
Vyhrožuje mi soudem, že pokud nezpalatím nebo nevrátím prachy za motorku...
Nemyslím, že by měl šanci ...
Jakej je váš názor?
Ještě dodám, že jsem mu jako prodávající řekl vše, i to, že když jsem ji kupoval,
měla měněnou jednu vidli a druhou rovnanou, tak jsem nechal vyměnit i tu druhou ...
Za dobrotu na žebrotu
No on ti musi dokazat, ze ten karbec tam byl uz pred pul rokem.
To bych vubec neresil.
Ale ten r.v., to je divny, to je rozhodne v rozporu s kupni smlouvou, pokud to tak opravdu je.
Ale i tady existuje nejaka hranice 6ti mesicu, po ty uz neni mozny od smlouvy odstoupit z zadnyho duvodu.
Si myslim.
Je kveten, takze uz vic nez pul roku.
Thomasson napsal:
Ještě dodám, že jsem mu jako prodávající řekl vše, i to, že když jsem ji kupoval,
měla měněnou jednu vidli a druhou rovnanou, tak jsem nechal vyměnit i tu druhou ...
Za dobrotu na žebrotu
dohodl bych se s nim na nejakem kompromisu.. zaplatit mu dejme tomu 2ku a at se uklidni.
Znas to rceni: lepsi blba dohoda, nez dobry soud.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Motorka od tebe jela v pořádku, co on s ní dělal přece nevíš. Z tebe chce třeba jen prachy. Já jednou prodal auto a frajer na mě pruboval že ho zadřel. Tak jsem mu řekl ať přijede a vyjasníme si to. Už se neozval. Stejně jako prodávající i kupující mohou být zmrdi