Tak jsem se dneska svezl na Dněprovi s hnanou sajdou - hrubej meganáser Sice jsem málem urval vrata, páč je to nějaký širší či co a pak jsem to skoro narval do hřbitovní zdi, protože to skoro nebrzdí, ale jinak super! Hlavně mě dostala ta zpátečka - zacouvání do garáže a otáčení bylo skvělý! Mám domluvený, že si to můžu kdykoliv půjčit, tak se těšim na další jízdu
Upravil MALI dne 16.05.2009 21:10
No jasně - si k nám můžeš udělat výlet až si pojedeš pro ten kryt katu. Ale budeš muset přijet Ty, protože jsem na tom jel jenom kousek a byl jsem z toho celej zpocenej, takže nikam dál bych to zatim neviděl, protože bych se mohl taky vrátit s Dněprem solo - je to fakt široký Jinak to má luxusní Y svod s laďákem - nahoře vzadu u spolujezdce je poslední díl výfuku z Felicie - fakt brutus - škoda že nemám fotky (stejně je sem neumim dávat)
Upravil MALI dne 16.05.2009 22:48
Hele,
nedělej dámu, hezky vycouvej z garáže a přijeď sem:
12. - 14. června 2009 ... 10. setkání majitelů a příznivců motocyklů Dněpr a Ural
Výroční Setkání majitelů sovětských motocyklů se uskuteční na Drahanské vrchovině u obce a rybníku Suchý.
Kdy: 12. - 14. června 2009
Kde: Pension Athéna v obci Suchý
Mapku najdete zde.
Ubytování: stany/chatky
- stany (75 Kč/stan vč. lidí/noc)
- chatky pro 4 os. ve vl. spacácích (400 Kč/chatka/noc)
- chatky pro 4 os. s povlečením (480 Kč/chatka/noc)
- pes 40 Kč/víkend
- sjezdné 100 Kč/motocykl
Chatky si prosím objednávejte na pavel@ural.cz.
Jídlo a pití: restaurace s tradiční nabídkou
Setkání proběhne opět pod heslem "Najdi si svého Rusa", tedy "jiné" motocykly pouze v doprovodu sovětských! Jiné = nesovětské.
Pořádá a srdečně zve: SovMotCentr Rozhraní
více na www.ural.cz
Tady teprve uvidíš, co ty stroje umí!!!!
Já tam sice budu asi na Fogasovi, protože sajda se nám ještě válí u Ledinskýho v Praze .
Batman forever :-)
kdo tam pojede, rad bych to videl a nikoho s uralem ci dneprem neznam :-)
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Řekni MALI-mu, jste oba od Prahy, tak ať posbírá odvahu, sedne na dněpra a budeš mít svého rusa!
A hezky přifrčte. Bude to stát za to!!!
A užiješ si i vyjížďku, to bys nevěřil, co ty stroje dokážou.
Tak volno bych měl v pátek i v sobotu, ale večer bych musel odjet. Koukal jsem na to, ale je to hodně daleko na někoho kdo na tom jel jen jednou Nicméně pokud by bylo počasí a nic mi do toho nevlezlo, tak bych se přijel podívat na GSu, tak pokud by si Turby chtěl můžeme jet spolu. Dněpra si chci někdy půjčit domů a chci svézt ségry prťata, tak můžeš taky přijet
Upravil MALI dne 17.05.2009 20:57
beru :-) a ne ze ti do toho neco vleze :-)
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
já s kámošem uralistou taky občas vyjedu. Pěkně se vezu v sajdě, popíjim...no paráda
Optam se, jestli tam nepojede.
Bejvaj to dobrý akce http://beckabecka...raz/#albumhlavně, že je pivo ftlamě
To by se mi taky líbilo - vozit se v sajdě a chlastat V sajdě jsem jel jen jednou a asi před 7 lety - byl to pérák - maník byl sice trochu nalitej, ale zvědavost zvítězila nad strachem. Sotva jsem tam dosednul, tak pode mnou zacinkaly prázdný lahve od pivka a jelo se (takže spolujezdci tam asi chlastaj běžně). Docela jsem se divil, jak se proplétal v kempu mezi stromama - bylo to docela obratný - ale je možný, že už jsem byl taky vylitej
Přepadávat asi nikoho nebudu...jsem povahy nenásilné... Ale pokud bude pěkně, tak se půjdu inspirovat starými dobrými stroji! Třeba mě nějací ortodoxní rusové neumlátí čepicemi!
mao napsal:
Přepadávat asi nikoho nebudu...jsem povahy nenásilné... Ale pokud bude pěkně, tak se půjdu inspirovat starými dobrými stroji! Třeba mě nějací ortodoxní rusové neumlátí čepicemi!
S T A R Ý M I - D O B R Ý M I ?!?!?!?!?!?!?
Dojeď, uvidíš i úplné novinky! Rok 2008/2009!!!
http://www.ural.cz/ural.htm
Stroje možná nové, leč konstrukce "stará dobrá" , nebo ne? Možná že inovace kráčí i v Rusku mílovými kroky dopředu a nové Uraly jsou našláplé nejmodernější elektronikou...ostatně cena nových strojů už není tak lidová, jako kdysi.
Rozhodně přijedu, abych neumřel neznalý věci
ta druha je blbe nadepsana.. je to 650tka.. osobne bych radeji 750tku sv nez 650tku ohv protoze je to vetsi "klasika", ale 650 je pry silnejsi a zivejsi..
750 by se nechalo pry kolem 60 tisic.. 650 by mozna slo za 35 tisic..
bylo by to vyhledove na nejakou nedelni vyjizdku, sem tam na vikend po CR pod stan.. zadny extra tereny na hnanou sajdu.. jde mi spis o to, ktery z motoru je tak nejak provozne privetivejsi nebo doporucitelny..
pokud je ta 650 za 35, počítej s kompletní generálkou min motoru v nejbližší době. Co jsme jezdili v bandě kde jely M72, K750, K650, tak jsem neměl nikdy pocit, že by ty motorky jeli nějak rozdílněji. Spíš bych to volil co se ti víc líbí. Obojí je vcelku jednoduchý a opravitelný kladivem a šroubovákem. Osobně doporučím se na tom svést. Měl jsem tu čest s K750 a byl sem rád že jsem ji vrátil zpět majiteli :-)
ta druha je blbe nadepsana.. je to 650tka.. osobne bych radeji 750tku sv nez 650tku ohv protoze je to vetsi "klasika", ale 650 je pry silnejsi a zivejsi..
750 by se nechalo pry kolem 60 tisic.. 650 by mozna slo za 35 tisic..
bylo by to vyhledove na nejakou nedelni vyjizdku, sem tam na vikend po CR pod stan.. zadny extra tereny na hnanou sajdu.. jde mi spis o to, ktery z motoru je tak nejak provozne privetivejsi nebo doporucitelny..
dikes!
Radši vezmi Urala, ale v každém případě Ti držím pěsti. Pokud nejsi vášnivý rusofilní mechanik, tak si pořiď lano a manželku nech doma na telefonu, až se někde mašina rozhodne trochu "vydechnout".
Určitě to chce generálku. Jestli ale trváš na svém, tak můžeš napsat/zavolat Petrovi Kotrbovi a ten Ti určitě poradí... (+420604910545; fapeko@seznam.cz).
Taky tady se dozvis dost... https://uralforum...