.....karo 2 poznam mam vzadu od jesene .......super guma do terenu vyborny zaber .....podrži trocha aj z boku.......na cestu neznesitelne hlučna,za mokra a studena v zatačkach neista.....pokial ju budeš použivat aj na cestu životnost do 6oookm
Upravil karcici dne 19.05.2009 18:49
karcici- na kolko to fukas ja som kupil sadu karoo2 a nafukal som to na 2,3 a v zakrutach sa to chová dosť divne ako keby som išiel padnúť, no nezdá sa mi že by nejak extra moc hučali. A v terene oproti touranckam čo som tam mal je to ako 1000 ku 1.
......ked som to podfukol podla rady tunajšich odbornikov tak sa to na dialnici pri 130km rychlosti nedalo udržat,plavalo jak hovado,v terene som maličko podfukoval.......oni normalne tak do zatačky padaju ked je teplo tak to docela aj drži........ten hukot je tak strašny od 95-110km v hodine že si stažovali aj chalani čo so mnou šli na inych moto že to kvili jak sirena......ale fakt na jazdu mimo ciest musim povedat super zaber,blato už moc nie tam jedine cečkovi mitas
karcici napsal:
ten hukot je tak strašny od 95-110km v hodine že si stažovali aj chalani čo so mnou šli na inych moto že to kvili jak sirena......
jenom pro upresneni, nemas nahodou ciste KAROO. jezdil jsem je donedavna a na silnici je to opravdu hukot.
ve predu bylo Karoo T a ta se mi nezdala hlucna. prave zvazuju, ze bych na zadek dokoupil Karoo T, ale pokud budou hlucne jako KAROO, tak se na to vyprdnu.
karcici napsal:
ten hukot je tak strašny od 95-110km v hodine že si stažovali aj chalani čo so mnou šli na inych moto že to kvili jak sirena......
jenom pro upresneni, nemas nahodou ciste KAROO. jezdil jsem je donedavna a na silnici je to opravdu hukot.
ve predu bylo Karoo T a ta se mi nezdala hlucna. prave zvazuju, ze bych na zadek dokoupil Karoo T, ale pokud budou hlucne jako KAROO, tak se na to vyprdnu.
Karoo T mam odzkoušený, jsou hlučný, ale dá se zvyknout, jen výdrž kolem necelých 5000 km, Na předku se šíleně "oskákala" Proto hledám, kde se dá TKC srovnávají Karoo ?
PS. díky za postřehy
,,,,,,ne mam karoo2.......je to viac enduro vzorok ako karoo T.......Tkc by som s karoo 2 neporovnaval su to cestne gumy v terene moc nepodržia velmi maly bočny zaber a blato 0 bodou
Ja mám tie karoo T a v terene boli OK ale bolo sucho uvidíme ako bude za mokra a v blate no ak máte niekto skúsenosti na aký tlak fúkať tieto gumy tak to prosím napíšte pozajtran na tom odchádzam do Albánska vo dvojici a zatiaľ to ešte nemám moc vyskúšané s tými tlakmi
karcici napsal:
,,,,,,ne mam karoo2.......je to viac enduro vzorok ako karoo T.......Tkc by som s karoo 2 neporovnaval su to cestne gumy v terene moc nepodržia velmi maly bočny zaber a blato 0 bodou
Co dělají na mokru na silnici???? A kolik vydrží???? )
.......no za mokra som opatrny na každych gumach,ale nemal som s nimi problem v daždi,ale neviem ako predna ja mam v predu tkc.......mam na nich 4000km vzorok ešte asi 20%
karcici napsal:
.......no za mokra som opatrny na každych gumach,ale nemal som s nimi problem v daždi,ale neviem ako predna ja mam v predu tkc.......mam na nich 4000km vzorok ešte asi 20%
Hmmm to je to, co nejvíc řeším, jak TKC, jak je hodnotíš? Nejsem až tak zdatný endurář, spíš taková Enduro trojnožka a v očích smrt, ale hrabu se do toho, ale že bych proletěl polňačku kilo, to fakt ne )
JardaD: jako bych se viděl vidˇroberte
mám tam TKC a po 4tis na středu asi 4mm, počítám to ještě 1-2tis.
na silnici ůplně bez problémů a při průzkumech ralskýho vojenskýho prostoru bych asi občas na silničních nedojel domů.
určitě je dám znova
říkám si hurikán
Taky se "přimlouvám" za TKC a potvrzuju slova VORLA snad jen, že mám na nich 5000 km a jsou asi v půlce, takže odhaduju tak 8 - 9 tisíc na hranu použitelnosti.
TKC je podle mě neklepší kompromis.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
......tak potom pokial nebudeš jazdit tažši off road je tkc skvely kompromis.....vyborne drži na ceste za sucha,za mokra som takisto sa citil bezpečnejšie ako s karoo2, na suche polnačky a šutolinky ako stvorene....dlha kilometricka vydrž.....
Já mám TKC, od března, čerstvě najeto 4500km, 20% terén(Enduroškola, TeamOffroadMaraton, Hrochiáda, apod) zbytek silnice. Obrázky snad přiložím večer. Protože to, jak vypadá předek po trase na Duklu a zpět... rozhodně divně. Přední jsou nějak ojeté do protisměru :-) asi od brždění - a zadní uprostřed skoro na 2mm...
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...