Cauahoj!
Prosim pratele, jak mate vyresene uchyceni navigace u 1150GS/A?
NECHCI ji mit na riditku. Moje soucasna provizorni ,,rampa" na Garmina na riditkach je pase, pač mam jinou navi a rad bych ji dostal k palubovce, nebo ,,nad ni" pod WRS plexi.
Kdysi jsem videl hrazdu kolem kokpitu, ale nevim kde byla uchycena.
Zkratka prosim o fotky pro inspiraci, popripade o jednoduche náčrty nejakyho bazmeku.
Mam TomToma s origo drzakama.
Dekuju uctive
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Čautě. Navigaci jsem řešil, ale podle mě je nejlepší ju mít fakt na řidítku. Stromečků, co drží kopkit jsem už pár rozlámal, i ty upravené novější. Podle mě je blbost zatěžovat kopkit další vahou, kor když máš ADV plexi, které tomu všemu úplně nepomáhá a já to mám ještě okořeněné tobinátorem ... Takže ač si to nechtěl slyšet, řidítka.
Hrazdu kolem kopkitu dávají borci pod blinkry ... Jinam ju nepřiděláš.
https://www.youtu...tla/videos
OFFROAD|GUIDE www.offroad-guide... https://www.faceb...403911829/
Řešil jsem 2x a skončil takto. Je to sice hnus, ale navigace drží a je skoro bez vibrací, tedy třepe se trochu s celým předkem kapotáže. Instalaci na řídítka jsem vyloučil, přišlo mi to moc nízko. Dneska mám na držáku ještě gumový doraz mezi ten nerez plech a plexi (při vyšší rychlosti se plexi lehce opírá o tu gumu).
Krizus přiložený následující obrázek:
Krizus napsal:
Řešil jsem 2x a skončil takto. Je to sice hnus, ale navigace drží a je skoro bez vibrací, tedy třepe se trochu s celým předkem kapotáže. Instalaci na řídítka jsem vyloučil, přišlo mi to moc nízko. Dneska mám na držáku ještě gumový doraz mezi ten nerez plech a plexi (při vyšší rychlosti se plexi lehce opírá o tu gumu).
Kluci, diky vsem. V klidu pokoumu az budu mit cas a budu doma
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak já už tam měl všechno a nejlip funguje hrazda kolem palubky uchycena za blinkrama a přišroubovaná do pléga jak má 12. Vubec se to netřepe ani v terénu a drží to aji plégo ktery se taky třepalo. Viz muj odkaz niž.
Kubrt napsal:
Jak je ten ramecek chycenej k palubovce?
Ten držák přidržuje tachometr. Montáž je vyndat tachometr, nasadit držák navigace a zpět namontovat tacho. Já jsem ještě použil 3 kapky lepidla mezi palubku a držák navigace abych zabránil případnému pootočení. Nejsem si jistý, že je to potřeba.
rohlik727 napsal:
Tak já už tam měl všechno a nejlip funguje hrazda kolem palubky uchycena za blinkrama a přišroubovaná do pléga jak má 12. Vubec se to netřepe ani v terénu a drží to aji plégo ktery se taky třepalo. Viz muj odkaz niž.