Drahý Emile,jménem celého našeho prcovního kolektivu Ti blahopřejeme k dnešnímu významnému dni. Tož ulej.....
Mám tlumočit i blahopřání Ulanbátárských soudruhů a zejména soudružek: Ať jsi tlustý na tři prsty ! Dar posílají jako spěšný balík Transsibiřskou magistrálou.
Upravil bluesbery dne 22.05.2009 07:36
toz preji malo padlych motorek a hodne padlych zen
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no jooooo už to vidím, dneskaj má mechanik od Forda zvaný Emil svátek takže Emilio vše nej k svátku a rok opět na tomhle vlákně
P.S. bacha ať nedopadneš jak Elvis strýčku Emilio
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Se taky přidávám s přáním všeho nejlepšího k svátku... a ať pevně visí a není lisý
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Preju vsechno nejlepsi asi nejkontroverznejsimu clenovi tohoto fora.Hodne zdravi Emilio!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ať nemusím zakládat nový vlákno,tak to zinknu třeba sem.Nemáte někdo zprávy o tom kalvérovi Emiliovi? Buď se mu něco moc ošklivého stalo,nebo a co je možná horší než nejhorší věc na světě,se zřekl motorek a tohoto webu kvuli jistému tvoru,dovolím si říct nestroji A tato podivně vypadajíci,voníci,na omak hřejivá a příjemná "věc" na něm určitě páchá ukrutná zvěrstva
Emílio drž se,já Tě v tom nenechám!
Upravil Kubrt dne 09.11.2009 12:54
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Ať nemusím zakládat nový vlákno,tak to zinknu třeba sem.Nemáte někdo zprávy o tom kalvérovi Emiliovi? Buď se mu něco moc ošklivého stalo,nebo a co je možná horší než nejhorší věc na světě,se zřekl motorek a tohoto webu kvuli jistému tvoru,dovolím si říct nestroji A tato podivně vypadajíci,voníci,na omak hřejivá a příjemná "věc" na něm určitě páchá ukrutná zvěrstva
Kubrt napsal(a):
všechno vím...
nenapínej a řekni mi to
To Remus 511:já taky a škoda ho byl to veselej biker ,ted je z něj rodinnej taťka a je asi hodně
Jinak já tomu taky nerozumímpřesto mu přeji ať je v nové éře života štastnej
Remus511 napsal(a):
je to tak jak to říkáš.. Dostal "kundí mor"...
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
musime něco vymyslet,přátelé,kamarádi,takhle to nemužem nechat.V sobotu jedu kalit do Prahy,tak se mi zdá,že podniknu nějakou diverzní akci*pissed*
v sobotu nemužu jedu do tej pražskej vsi... co v pátek? Mužem jít někam lovit čůzy... Budou u mě ještě kámoši,tak to mužem rozjet ve velkým štýlu