A už tomu konečně dají řetěz, abychom tady furt nemuseli číst ten brek, že rezne kardan?
... A bude to mít aspoň 260 koní, aby ti brečouni dohnali na dálnici, co ztratí v zatáčkách? Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bude to hybrid. Místo kardanu bude elektromotor a boxer bude jen elektrocentrálou toho motoru. A jako bonus bude motorka plně recyklovatelná a když jí ztratíš, nabouráš, zapomeneš v přírodě, tak se do roka sama zkompostuje. Vlastně ten rezatej kardan byl testovací díl samolikvidace. Teď už to umějí mnohem rychleji.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
O důvod víc dožít s jedenáctkou. :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Aj aktualna 1250, hoc parcialne chladena vodou, sa podla vstupnych info zatial javi ako dost dobra volba. Ale boxer motor cely chladeny vodou je skratka nezmyselna koncepcia motora zbytocne trciaca do stran.
live fast, die young be wild, have fun
doufam, ze to nebude hnusny... ale objednavka je skoro jasna
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
A pozor, s narůstajícím objeme naroste i váha na 300kg. K tomu adekvátně sníži zdvihy tlumičů a bude se jezdit jen po silnicích. Při pokusu o vjezd na neregistrovanou cestu GPS zahlásí do řídící jednotky že jsi rebel a motka zhasne.
Neexistuje špatné počasí!
raptor napsal:
Ale boxer motor cely chladeny vodou je skratka nezmyselna koncepcia motora zbytocne trciaca do stran.
ta ochrana nohou.. je priceless. myslim v pripade, ze Ti to tam nekdo posle ze strany...
17 cm
Boxer vznikl původně kvůli lepšímu chlazení válců vzduchem. U plnohodnotného vodníka ta koncepce zůstane spíš už jen z tradice. Snad ještě trochu kvůli lepšímu těžišti. Jinak to nemá smysl.
tady na MCN spekuluji spise smerem, ze podil vodniho chlazeni by se zvysil, ale neslo by porad o full vodnika, pripadne samotne hlavy valcu by mohly fungovat jako vymeniky... (tj. jako doted).
17 cm
kazdopadne podobne diskuze tu uz byly u 12, u LC ... a pocitam ze budou dal i u 1350 nebo nedejboze 1400 : )))
me by spis zajimalo jestli je to jedno z poslednich boxerovych GS, da se predpokladat ze to nekam k elektrice (at uz bateriove, nebo vodikove napajene) v nejpozdeji prespristi generaci po 1300 bohuzel posunou ...
Zvedání objemu motoru je dle mého názoru cesta špatným směrem. Chápu, že když spalovací motor musí fungovat zároveň jako čistička vzduchu, tak aby to utáhlo kila spalinovodů a elektroniky navíc, plus ztrátu výkonu filtrací spalin a jelo lépe než předchozí model, tak to asi jinak udělat nejde. Ale je to proti mému jemnocitu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
strasne "pocestnievaju" tieto cestovne endura. Ako rozmermi pneumatik, tak neustalym zdvihanim vykonu (ktory v terene realne nevyuzije ani promile majitelov).
Ved ak chcem jazdit po ceste a zaroven sediet vzpriamene a mat vela koni pod ritou tak predsa S1000XR mi musi vzdy spravit lepsiu sluzbu ako GS. Ja viem ze trh to vidi inak ale podla mna idu zlym smerom s pribudajucimi kurvitkami ktore navyse v case ani velmi neopravuju.
Vcera mi pisal znamy ze ma novu predvadzacku 1250GS a ze ci neviem ako sa otvara nadrz. Hovorim ked mas kluc blizko malo by to ist same ale ze lubi sa to aj pokazit. Jasne ze mi za pol hodinu napisal ze s tym zasiel naspat k dealerovi a ano priatelia, je to pokazene. Na superdrahej novej motorke.
A korunu tomu vsetkemu dava nezmyselna politika BMW nevies mat vyhrievane rucky bez toho aby si tam nemal keyless.
Upravil raptor dne 02.07.2021 08:29
live fast, die young be wild, have fun
strasne "pocestnievaju" tieto cestovne endura. Ako rozmermi pneumatik, tak neustalym zdvihanim vykonu (ktory v terene realne nevyuzije ani promile majitelov).
Ved ak chcem jazdit po ceste a zaroven sediet vzpriamene a mat vela koni pod ritou tak predsa S1000XR mi musi vzdy spravit lepsiu sluzbu ako GS. Ja viem ze trh to vidi inak ale podla mna idu zlym smerom s pribudajucimi kurvitkami ktore navyse v case ani velmi neopravuju.
Vcera mi pisal znamy ze ma novu predvadzacku 1250GS a ze ci neviem ako sa otvara nadrz. Hovorim ked mas kluc blizko malo by to ist same ale ze lubi sa to aj pokazit. Jasne ze mi za pol hodinu napisal ze s tym zasiel naspat k dealerovi a ano priatelia, je to pokazene. Na superdrahej novej motorke.
A korunu tomu vsetkemu dava nezmyselna politika BMW nevies mat vyhrievane rucky bez toho aby si tam nemal keyless.
nechápu, nechápu, nechápu proč neudělají R nine T s koly 21/18 a slušným podvozkem. asi by pak nikdo nekoupil 850ku... možná by spousta lidí ani nekoupila velké GS... kdyby někdo dokázal vyřešit delší kyvku, tak předek je řešitelný....
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
nechápu, nechápu, nechápu proč neudělají R nine T s koly 21/18 a slušným podvozkem. asi by pak nikdo nekoupil 850ku... možná by spousta lidí ani nekoupila velké GS... kdyby někdo dokázal vyřešit delší kyvku, tak předek je řešitelný....
myslim ze vedi co delaji, GS je dlouhodobe bestseller, jednoznacne trh chce (a sakra plati) tu univerzalnost, v tom je to jedinecnej stroj
podle me je RnT jen pokryti pozadavku "karlinskych fousatych hipsteru", proste maji penize a potrebuji motorku na fotky u sojovyho frapucina ... takze urcite neni zadna motivace ji udelat "do terenu"
samozrejme rejpu, no flame, ta motorka je porad, jako stroj, dost povedena, ale motivace jejiho vzniku neni muj salek caje, byt to chapu
xylem napsal:
.......
podle me je RnT jen pokryti pozadavku "karlinskych fousatych hipsteru", proste maji penize a potrebuji motorku na fotky u sojovyho frapucina ......
...a pak je předjedeš v zatáččce na skůtru.......opakovaná osobní zkušenost...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."