Vloni jsem se tím zabýval ale z 3D tiskárny to nebylo ono ( respektive z tý na který se to dělalo). Bylo to mírně pokroucený a na některých místech to nedosedlo a oboustranka to neudržela. Pokud by někdo měl profi 3D tiskárnu tak by to zřejmě bylo lepší. Vzhledem k nedostatku času přes rok jsem se tím nezabýval.
Shání tohle...a nesežene, dokud to někdo nedá pořádně do kupy (např. data pro 3D tisk). Já měl 3D scan, který jsem si dělal pro jistotu, protože jsem kupoval opravdu poslední kusy od TT a věděl jsem, že už nebudou. Jednou jsem tato data i tady na fóru poskytnul pro další zpracování, ale od té doby nemám info, jestli z toho něco bylo.
MaO přiložený následující obrázek:
Aký reálny význam mala ta plastová ochrana? Keď mi GSko popadalo, vždy to pobral padák, popr ostala na rajdoch. A keď som si raz ustlal “poriadne” do skál , tak som prevalil nádrž a pochybujem že by ten plastík niečo zachránil. Alebo to vyzerá viac Adventure ?
2x mi to zachránilo v Albánii na šutrech nádrž. Plast poškrábanej, ale nádrž netknutá. Bez něj by byla zedřená a poškrábaná. Je to jeden z mála opravdu funkčních doplňků od TT na 1150GS ADV...
Bohužel se ho snažím asi 3 roky bez úspěchu sehnat...
ps. asi se ti to nestalo proto, že jsi měl 1100GS, a ne 1150ADV s bachratou nádrží?
Upravil zetor dne 02.12.2021 16:46
Zetor: mal som 1100vku s bachratou nádržou s 1150ADV vrátane sedačky (kit). Ak to teda môže pomôcť, čo tak to vystrihnúť z nejakého húževnatého plastu, napr podblatníku z auta, horkovzduškou nahriať a vytvarovať a prilepiť obojstrankou?
patol přiložený následující obrázek: