Si tu tak jen odložím, tenhle týden se mi sešly dvě informace, sice "maličkosti" ale zrovna srdci blízké.
I tohle jsou ty důvody proč by fakt komouši zasloužili vyhynout a to hned, minimálně rozhodně žádný nárok na jakýkoliv podíl na moci, už nikdy, tak doufám že na to všichni budou myslet až se STBák bude drát na hrad ...
Jawa 500 typ 854, s boxerem - máme zrovna tady parádní srovnání s GS, kde je dnes BMW a kde Jawa a přitom ve stejný rok (1984) vyšly obě firmy s podobným konceptem ... https://www.euroo...DHObMR0P7Y
Tatra JK 2500, Tatra měla víc aut které "předběhly dobu" ale o tomhle jsem nevěděl a je to nádhera YouTube Video
No vidiš, mohlo se to tu jmenovat www.jawa500.854.cz5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
To snad radši ani ne
není boxer, jako boxer...
komuši jsou sice svině, ale jawa dělá jebky bez ohledu na režim... a kdyby náhodou jebky přestala vyrábět a začalo se jí dařit, tak to dopadně stejně, jako se vším ostatním, co tady mělo budoucnost... prodá se to do zahraničí... což se de facto stalo, takže indická jawa funguje líp, jak česká i přes nakradený dotace... tím to pro mě hasne.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
ale komouši tady nejsou už přes 30 let a všechno (viz škoda), čemu se podařilo z toho vyhrabat, skončilo buď celkově, nebo částečně za hranicema.
Jawa na to měla stejnou dobu, navíc díky neschopnosti se postavit na vlastní nohy sama, dosáhla po vstupu do EU na dotace a ty usilovně rozkrádá a promrhává na nesmyslný koncepty, který nikam nevedou... aspoň ne k budoucnosti značky, teda...
prostě, když se nechce zevnitř, tak z venku to nepůjde...
Já teda nevím, jestli jsou tam pořád ty stejný lidi (asi těžko), ale teď se jim prostě nechce. Lepší si nakrást a značku potopit, než makat a něco budovat a to i přes to, že značka má (k mýmu překvapení) pořád jméno a tím pádem prošlápnutou cestu ... a tak makají Indové... těm se ještě chce... než pro ně budou makat zase naše děti... to už se jim taky chtít nebude
Tygr napsal:
Jawa před znárodněním žádný jebky nevyráběla
Tvůj optimismus není na místě. Na špici byli jen chvilku, když těžili ze starý koncepce. Pak to už byl jen samý nespolehlivý krám. Drželi se jen proto, že tady nebylo z čeho vybírat ...
Upravil Taborak dne 01.12.2021 14:48
Tak ale zase sme se my starší diky jawe naučili používat šroubovák což by dnešní generace potřebovala jako sůl...
Jo a este k tem komunistům,tak to mela jawa štěstí ze se sem nic nedovazelo jinak ju zavezli hnojem už před 50ti rokama... takze komanci ju vlastně drželi nad vodou.
Upravil Bohumil dne 01.12.2021 15:29
Kupredu spatki ni krok...
Ono je to Bohumile kus od kusu, zkrátka kde nic není ani smrt nebere. Je to výchovou a dobou. Být v garáži a pracovat na něčem hmotném není dneska in, většina "hodnot" se rodí na instáči a tiktoku, který jsou plný sr*čkovního obsahu. Ale to mladí nedokáží vyhodnotit, protože jim priority nastaví rodiče a okoli, ve kterém se pohybují. Ale celý je to ještě složitější na delší diskuzi. Na závěr jediné sdělení: bohužel to končí na začátku, u rodičů.
Neexistuje špatné počasí!
Je to tak...pred osmi lety nepoznal mladej od moji křížak,imbus....na vánoce dostal bednu s vercajkem a dnes si servisuje g650 sam,párkrát sem dělal pana lorenca s kafem a jeto.no ale moje nervy u teho...
Upravil Bohumil dne 01.12.2021 16:16
Kupredu spatki ni krok...
Nesouhlasím,kdyby komukoli z vás sebrali rozjetou firmu,která funguje a přirozeně se rozvíjí,což jawa před vosumačtyřicátým byla,tak taky nebudete v ničem pokračovat ani ve vývoji.Proč by ste to taky dělali.Z majitele udělaj při nejlepším nočního hlídače,a z těch neschopnejch chudáků který mu to sebrali udělaj vývojáře a von se na to musí dívat.Po znárodnění je to přesně ten případ.Je jasný když třiapůla měla stejnou koncepci motoru jak tehdy 40 let starej pérák,tak co asi.V ty době temna se nedá jawě jako firmě nic vyčítat,byl to podnik řízenej bolševikem kterej tvrdil,že je to nás všech
j_a_k napsal:
Já myslím, že podstata je v nadpisu vlákna
A jen doplnim SLÁVA BOHU!!! , že po volbách jsou konečně tam, kde měly (tvrdý názor - tvrdé Y... ) být hned po revoluci = "v ha.jz.lu i s celou parádou".
...songs from the wood make you feel much better...
j_a_k napsal:
Já myslím, že podstata je v nadpisu vlákna
A jen doplnim SLÁVA BOHU!!! , že po volbách jsou konečně tam, kde měly (tvrdý názor - tvrdé Y... ) být hned po revoluci = "v ha.jz.lu i s celou parádou".
máš to gramaticky správně .... kur.va je rodu ženského