Podle mě to jsou staré kleště na ploty. Montují se s tím drátěný ploty, dělají oka, vytahují skoby atd. .
Ale jistý si nejsem, takže možná jsou i na něco úplně jiného.
To bude dlouhá zima....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Saman napsal:
To zní rozumně,, budu ti věřit, dík Luboš
Zkusil jsem pohledat a tohle je tak jako možná trochu podobné. https://www.e-ple...tifunkcni/H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Musím uznat že jste dobrý, měl bych tu ještě něco pro příznivce televizního pořadu Kufr????
Pamětník tohoto nástroje na tomhle fóru asi nebude ale možný je všechno.
Saman přiložený následující obrázek:
Já myslím, že je to na výrobu spojek a spojování drátů pomocí pásku z plechu.
Pradědeček tohoto: https://eshop.osl...ojek-dratu
Upravil Hrabe_X dne 14.12.2021 15:46
H.
to taky nebude ono, oni jsou ty celisti ostry, proto jsou taky vyndavaci a zastamdaci ....
ja si vybavuju ze to bylo na nejaky otevirani svazanych pytlu, nebo neco takoveho, ale fakt mlha ...
kdyby tata umel v mobilu s fotkama, tak uz bych delal chytryho
Máš pravdu, má to rádius, jsem si napoprvé nevšiml. Střelil jsem vedle....
H.
Nebo sebevražedné kleště na odizolování kabelů, na obřezávání Židů nebo kubánských doutníků.
Ty jo tohle je větší oříšek než ty první, ale někdy jsem něco podobného viděl, jen fakt nevím kde a v praxi asi nikdy. Zkusím se zeptat kámoše, co zamrzl v minulém století.
H.
Za sebevraždu, židy a doutníky dávám palec nahoru, vzhledem k rozměrům kleští bych
možná zaměnil ty židy za černochy.
Nechávam otevřeno do pátku, pak se přiznám.
@Saman ... Pátek 13:00 ... a informace co je to za kleště nikde ... šuuuup jsem napnutý jak kšandy na Emerickym hárlejákovi :-D
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992