Zdravím všechny a zajímalo by mě jaký by byl zájem o takovýhle mikiny nebo trička-jedná se o hrubý nástin toho jak by to mělo vypadat.V případě že bude zájem nechám vyrobit.Ceny jsou kolem 600kč za mikiny a 300kč za triko.(triko možná levnější nevím to přesně).
Nepište mi zprávy stačí když tady napíšete to by se mi líbilo a podle zájmu bych pak založil v inzerci nový vlákno.
Možnost volit mezi tričkem,mikinou,mikinou s kapucí a různé barvy.
toli přiložený následující obrázek:
No nejvíc by se mi to líbilo s tim červenobílym nápisem, pod tím motor, na levym rukávu ten červenobílej nápis GS a na pravym znáček BMW, ale to už si asi vymejšlim chujoviny. Takže se podřídim Ale jinak asi nějak takhle:
MALI přiložený následující obrázek:
Motor boxer možná moc složitý. Kapuce být opravdu nemusí, připadal bych si dost jak ti puberťáci s rozkrokem u kolen a kapucí přes kšiltovku...
Jinak cena dobrá...
Jo, zkus oslovit Tomáše TT... Ať zaplatí půlku, že tam připíšeš Touratech...
Upravil radosek dne 02.06.2009 13:26
To Emilio: Zkoušel jsem si udělat Tvůj návrh a stejně se mi nejvíc líbí ten můj. No nebude to lehký se domluvit - každýmu se líbí holt něco jinýho
To Radosek: myslíš skeťáci ? Touratech může bejt klíďo na zádech, ale aby to pak nebylo o 2000,- dražší
Upravil MALI dne 02.06.2009 13:29
Ta silueta motory, co jsem šlahl Emilio je gut.. Líbí se mi i jako návrh na samolepky
A dobrý je, že jak bylo řečeno, je to symbol všech GS, 650-1200, což třeba boxer ne
Takže bych se k tomu též přikláněl ... Ta silueta s kombinaci s logem BMW a tím černočerveným npápisem GS
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Klidně si udělejte vlastní návrh a já vám pak řeknu na kolik to vyjde.Dvoubarevnej tisk něco stojí a grafickej návrh taky.Samozřejmě čím víc vás bude tim levněji to vyjde.
To Toli: OK, tak zjisti prosím ten můj návrh - dám za ní klíďo víc a na triko se vyprdnu. Případně ten znak BMW si tam došiju.
To Emilio:
MALI přiložený následující obrázek:
To Emilio: Ten nápis GS by asi šel samo taky ve žlutý. Ten Tvůj znak by se mi líbil ve žlutý samotnej na černym triku. Jinak u mě vede mikina s mym návrhem č. 3
To Maris: Tak do ní půjdem spolu, i když ty bys asi potřeboval místo červený žlutou aby Ti to šlo k motorce
Alda napsal:
Jakmile to bude bez kapuce, tak do toho jdu
Aldo,já vím,že je po obědě,ale četl si toto?Barvy jsou různý.Mrkni se do vlákna o mikinách a tričkách dakar f650gs tam jsou vzorníky.....
Není tam náhodou mikina bez kapuci?
Je to napsany i v uvodu tohohle threadu. Nejsem krava. Jen rikam, ze model bez kapuce beru.
Ale koukam ze jsem se asi spatne vyjadril..
Upravil Alda dne 02.06.2009 15:03
Radosek napsal:
Motor boxer možná moc složitý. Kapuce být opravdu nemusí, připadal bych si dost jak ti puberťáci s rozkrokem u kolen a kapucí přes kšiltovku...
Jinak cena dobrá...
Jo, zkus oslovit Tomáše TT... Ať zaplatí půlku, že tam připíšeš Touratech...
MALI napsal:
No nejvíc by se mi to líbilo s tim červenobílym nápisem, pod tím motor, na levym rukávu ten červenobílej nápis GS a na pravym znáček BMW, ale to už si asi vymejšlim chujoviny. Takže se podřídim Ale jinak asi nějak takhle:
Tenhle návrh je suprovej, bral bych....
BTW. nebyl jsem schopnej najít to vlákno jak zmiňujete. Můžete mi jej někdo poslat.
Díky