Zdravím všechny a zajímalo by mě jaký by byl zájem o takovýhle mikiny nebo trička-jedná se o dva designy a na obrázcích je hrubý nástin toho jak by to mělo vypadat.V případě že bude zájem nechám vyrobit.Ceny jsou kolem 600kč za mikiny a 300kč za triko.(triko možná levnější nevím to přesně).
Nepište mi zprávy stačí když tady napíšete to by se mi líbilo a podle zájmu bych pak založil v inzerci nový vlákno.Volit je možno mezi trikem,mikinou,mikinou s kapucí a různými barvami!Pouze potisk zůstává stále bílý.
Doufám že jedenáctkařům by nevadilo že tam je jedenáctapůlka a skoro to neni poznat :-)
toli přiložený následující obrázek:
Jen dotaz: Jakým stylem by to mělo byt udělané? Ať už mikina nebo triko..
+ další malá připomínka: Co takhle nápis R 1100/1150 GS v malém třeba přes prsa a obrázek na zádech? A logo BMW na rukávu jako ve vedlejším vlákně?
kačeR1100GS
Já bych si mikinu vzal. Myslím si že bude ještě hodně nápadů jak by měla vypadat. Do toho se nebudu moc zapojovat. Pak bych jen vybral barvu
Splněný sen moje 1100GS
cus mikinu by jsem vzal ale né tu s tou 1150gs a nápis 1100gs,to by člověk vypadal jak vokurka ale ten motor je super nápad když budou tak jí beru na 100%
No já bych se taky přimluvil za nějakou ADV verzi jako jsi navrhoval kolegům na dvanáctkách. Pokud to cenu nezvýší nějak astronomicky. tak bych si vzal jednu a pro ženu taky jednu...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
mam v hlave napad, ale neumim ho zrealizovat - ze by se tam misto presne kresby motoru dala nejaka silueta boxeru - proste neco jako boxer logo - dva valce, dva pisty - mohlo by to byt jednobarevne, jednoduche, prehledne... umel by to nekdo nakreslit?
David - Brno, 1150 GS.
David_BO napsal:
mam v hlave napad, ale neumim ho zrealizovat - ze by se tam misto presne kresby motoru dala nejaka silueta boxeru - proste neco jako boxer logo - dva valce, dva pisty - mohlo by to byt jednobarevne, jednoduche, prehledne... umel by to nekdo nakreslit?
pořád si pamataju test ze sekáče v ČMN kde testovali R1100 GS, což mě vlastně přivedlo k BMW ... se to jmenovalo "Pěsti z Reichu", co místo pístů pěsti? :-)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Já bych se přikláněl k té siluetě motoru,protože si myslím že to mluví za vše.možná bych dal na záda velké GS.jinak bych vzal mikinu a trička.
Das ist BMW
Siluet motorů je spousta ale vždycky jsou to dvouventily a už vidím jak budou někteří prskat že má čtyřventila a na tričku dvouventil . Přikládám obrázek. http://www.teesha...teebig.jpg