Ahoj,
chci se zeptat někoho, kdo na tyto akce jezdí. Jak to tam chodí s nějakou rezervací demo biků? Lze někde předem online? Je pak na místě se k tomu šance dostat?
Jak to je s programem? Nikde jsem nenašel žádný oficiální harmonogram. Je někde?
Díky za případné další tipy, jak si to tam zpříjemnit.
Do GaPa poměrně pravidelně, ale do zablešeného Berlína jsem ještě nejel. Rezervace motorek probíhala vždy online na webu akce.
Budu rád, když někdo po akci napíše, jak to tam oproti GaPa mají organizované a zda má cenu se tam vydat.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
V Gapa se platilo akorát pojištění na celý víkend 5 € jinak nic. Když se nezarezervuješ tak si tam pak vystojis frontu a zapíšeš se tam. Blbý je že pak většinou ty zajímavý modely nejsou volný. Jinak Gapa je hrozná škoda. Tam sem jezdil rád.
Co jsem vyčetl, tak registrace pouze na místě, v GaPa byly i online registrace, spouštěné vždy poslední týden před akcí samotnou.
Jaké bude pojištění nevím, to jsem se nikde nedočetl. Nedočetl jsem se ani nic o délce půjčení, popř. jestli bude limitováno počtem motorek/člověk/den.
Každopádně v areálu se nedá stanovat, nejbližší kemp je cca 5km daleko. Vstupné do areálu 10€ (je v tom 5€ voucher na jídlo).
Nebudou Bogus Brothers, ani Gery a Gary.
Jezdil jsem do GaPa 10 let, ale v Berlíně mne neuvidí.
Program BMW Motorrad days 2022 v Berlíně zde: https://www.bmw-m...ogram.html ... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Akce je pojata odlišným způsobem než to bylo v Ga-Pa. Stanování v místě akce není možné. Musíš si někde v okolí zajistit ubytování sám. Psali jsme s kamarády na nějaký info e-mail a odpověď byla viz výše - ubytování si zařizuje každý sám (Penziony, Hotely, Kempy v Berlíně a okolí).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
No uvidíme jaky to bude mít úspěch...spis sem počítal ze se v gapa udela taky nějaký sraz...do Berlína nejedu to si dam raci víkend v Rakousku.vlastne v gapa něco je ale zatím žádný ohlasy...
Upravil Bohumil dne 27.06.2022 13:07
Kupredu spatki ni krok...
Tak jsem se chtěl s Emanem tam v sobotu otočit,ale dlabu na to jako nemít možnost se ubytovat v areálu,nebo stan v té Sommergarten a jít na pivko a v klidu si to projít to je mazec,takže celý den bez pivka pak večer sednout na moto a jet 5 km mimo areál kde hned za branou bude celé polizei komando jak oni to umí u těchto masových akcí, na penzion,který bude všude ausverkauft!Moc jsem se těšil do té fabriky kde bouchají moto,ale bohužel.
No doufám,že dostají organizátoři pořádnou čočku a vrátí to zpět do GAPA kde to mělo neuvěřitelnou atmosféru.
Prosím kdo pojedete napište se raport jaké to bylo a pokud to bude možné foto z fabriky foťte.
...doufam, ze se to odehraje v Neukollnu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zetor napsal:
Tak jak v Berlíně? Co koukám na FB, tak to vypadá na docela propadák...
Napíšu to jednoduše: Byl to takový veletrh s doprovodným programem. Tak jak jsem to očekával. Absolutně nepřipravený catering - na jídlo jsme třeba čekali ve frontě přes hodinu. Určitě už příště nepojedu. Leda, že by to vrátili zpět do Ga-Pa. My jsme to pojali naštěstí jako výlet s kamarádama z Německa, takže se bavíme skvěle. Jezdíme v pohoří Harz, večer pivo a gril, a vzpomínáme jak to bývalo SUPER v Ga-Pa.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Pěkný výlet jste si dali. A ten na fotkách věčně se tlemící kolega.
Jinak z fotek jsem nabyl dojmu, že je to spíš výstava motorek s doprovodným programem jako bývala za starých časů v Holešovicích nebo Lipsku (když pominu, že zde je to o BMW), než sraz, jak ho známe z minulosti v GaPa.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /