Tak to jsem nečekal,ale potvrzeno ze dvou zdrojů firma Autec krachla. Potvrzeno od Bychla je prý dočasný problém se záručními opravami - veškeré díly objednávali z Autecu.Jinak garanční prohlídky jsou v poho.
MotoTraveller napsal:
Tak to jsem nečekal,ale potvrzeno ze dvou zdrojů firma Autec krachla. Potvrzeno od Bychla je prý dočasný problém se záručními opravami - veškeré díly objednávali z Autecu.Jinak garanční prohlídky jsou v poho.
podle mych informaci to neni asi uplne presna informace, AFAIK ocekavaji obnoveni provozu.. vyhledove.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Upřímně nechápu, jak je možné, že už dávno roli Autecu někdo nepřevzal...o převzetí Autecu se jedná co já vím od vánoc, možná i dřív.
Jen tak mimochodem, Autec musel mít problémy už před vánoci, třeba já měl moto po bouračce na opravě od cca 1.11. do cca 1.3. a prý se čekalo dlouho na díly. Ale faktury se nějak záhadně vystavily jedna ke konci roku, druhá asi měsíc před převzetím, takže obě po splatnosti a finanční mě urgovalo a chtělo, abych jejich auditorovi potvrdil dluh.....no a já ani o těch fakturách nevěděl, moto neměl.....takže už tenkrát to nevypadalo z mého pohledu rozhodně jako seriozní fungování autorizovaného servisu. A to nezmiňuji další drobnější věci, které jsem občas rozdýchával také.
Ale na druhou stranu musím říct, že jsem neměl problém s lidmi, všichni ochotní a snažili se s tím něco dělat a co hlavně, komunikovali.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
No, zkus se objednat na garančku, teď je to o měsíci čekání, Drážďany taky minimálně měsíc...no, já už jsem napsal do kaprunu, kde jsem moto koupil a pojmu to jako výlet
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
jacob napsal:
No, zkus se objednat na garančku, teď je to o měsíci čekání, Drážďany taky minimálně měsíc...no, já už jsem napsal do kaprunu, kde jsem moto koupil a pojmu to jako výlet
ja jsem Vjetrnikovi navrhoval servis BMW v Normandii, pripadne Maroku... podle mne nema smysl jezdit nekam blizko, kdyz do servisu, tak ve velkem stylu
17 cm
Sem to myslel spis ohledne objednani dilu. Ja s tu moju "babicku" jezdim do BMW servisu k jednemu garazmistrovi
MAKO napsal:
Doporučuju tenhle servis http://www.roader... je fakt na úrovni sice maj taky delší čekačku ale než tam dojedeš tak jseš na řadě
tady je adresa:
No. Jia3, DaHuangZhuang, ChaoYang Dis., Beijing
to pismo vypada na hantec... bude to asi nekde u Uherskeho hradiste
17 cm
Vjetrnik napsal:
to Hicks: ještě bychom mohli zkusit pobočku Autecu v Albánii...nebo tam teď bude bydlet jen jeho majitel? ani nevím....
ty jses ale osklivy.... tytyty! [:karavy smajlik:]
17 cm
Pánové z Prahy a okolí.
Nechci vám kazit zábavu, ale zkuste si představit, že máte nejbližší neautorizovaný BMW servis 100km a první autorizovaný 250km. To pak jde sranda stranou, když potřebujete něco opravit a nemáte na to zrovna doma vybavení.
A podpora od dovozce?.
BMW má štěstí, že je to srdeční záležitost.
Každý se snaží dát doma do kupy co se dá a nebýt těchto stránek tak se na to spousta lidí vyprdne
Pája
Bielsko Biale je možnost, ale ještě jsem tam osobně nebyl.
Vloni jsem čekal od srpna do prosince na servis.
Letos to udělám jinak, zrovna mám v garáži šlauchy a budu si dělat váhu na podtlaky. Prostě servis doma. Pokud by přišla závada kterou nedám, tak polsko je jedna ze dvou možností.
Pája
Také potvrzuji problém s Autecem a podle mne to bude trvat delší dobu (zkušenosti z jiných firem - čím větší průser tím delší doba na vyřízení).
Jelikož práve ruší i všechny dosud přijaté objednávky, musel jsem blížící se garančku ve 20 tis. přehodit do Passau (pro ty, co to neznají je to 100km od Strakonic) k autorizovanému servisu Leebmna Group. (http://www.auto-leebmann.de/motorrad/).
Jedu tam 12.6. V servisu jsou ochotní, půjčí motorku po dobu opravy za mírný poplatek a hlavně provedou opravu (i garančku) v německé kvalitě.
Jediná nevýhoda je, že se zde dá domluvit pouze německy nebo anglicky.
Jak budu po garančce, dám vědět.
Upravil mid dne 03.06.2009 22:49
Mirek