Prosím o vyplnění ankety z důvodu přiblížného počtu jídla a pití - děkuji
Pro Váš zájem (ten nás těší) připravujeme již 10. ročník setkání nejen BMW GS fóra tentokrát v podzimním termínu
Datum: 21.10.2022 od 16:00 hod. do 23.10.2022 11:00 hod.
Místo: tábor Pozďatín - souřadnice 49.2239853N, 16.0417372E (u rybníka Štěpánek)
Strava:
jídlo a pití po celou dobu zajišťuje - F-catering (co vypijete a sníte si hradíte sami).
Jídelníček:
Upřesníme v nejbližším termínu
Ubytování:
k dispozici jsou : (vytápěno elektřinou)
1 chatka pro 4 - Bob Holoubek + 3
1 chatka pro 4 - Volná
1 chatka pro 4 - Skaličák
1 chatka pro 4 - volná
Dvoulůžkové chatky bez elektro
1 chatka dvoulůžko Erik Borovička+Áňa
2 chatka dvoulůžko Zutro + 1
3 chatka dvoulůžko Václav Malina
noclehárna pro 18 - 20 osob -
Hrabě + 1
místo pro stany:
Ubytování v chatkách stylem, kdo se dřív ozve, ten bydlí
I do chatek i noclehárny si vezměte spacáky.
Prosím o vyplnění ankety v případě, že přijedete z důvodu průzkumu kolik bude čeho potřeba. Díky
Bohužel se zvýšením pronájmu základny jsme museli trošku zdražit Cena:
účastníci základů jízdy mimo silnice pro začátečníky - 550,-(vč. nájmu Enduroparku MK)
Ubytování jedna noc/osoba:
stan 150,-
noclehárna 250,-
chatka 300,-
chatka bez elektřiny 200,-
Zaměření:
Účelem je především setkání lidí stejné krevní skupiny, něco popít a promítnout. Pro účastníky motoškoličky (max. počet 20 osob ) je osvojit si základy ovládání motorky jak na místě, tak za jízdy především na nezpevněných površích.
Pro zájemce budou organizovány vyjížďky jak po silnici, tak lehký off (polní, lesní cesty). Při velkém zájmu o vyjížďky budete rozděleni na několik skupin tak, aby skupiny dojížděli společně zpět. Průvodce Tonda,
Cíl vyjížďky: zajistíme
V sobotu promítání s části cesty projektu Po jedné stopě
Učast si zajistíte:
převodem částky (ubytování+případný poplatek za enduroškolku) na účet: 86-4502190287/0100
U platby uváďte jméno plátce a za co platíte - děkuji
a zprávou na můj email:ruda.ilona@seznam.cz. Info na tel. čísle 724282837, jakmile dorazí částka bude Vám místo zabukováno.
Pro ty co se přijedou jenom mrknout připravíme zájmové body okolí.
Upravil joe dne 19.10.2022 12:59
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Teda Rudo,to jsi mě udělal radost po ránu,že se po dlouhé dobe zase sejdeme.Takze jako vždy Bob chatka s elektřinou pro 4.Diky a těšíme se.
Upravil Bob dne 20.08.2022 07:42
joe napsal:
Datum: 21.10.2022 od 16:00 hod. do 23.4.2022 11:00 hod.
Teda Rudo, nevím jestli tenhle termín "zvládnu".
Rád dorazím na pátek - sobotu, v neděli jdu do práce .
Pokud se nevejdu k Bobovi do chatky (poslal jsem mu teď SZ), beru jedno místo v noclehárně.
Díky.
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
jjj Rudo trochu ti ujel datum, asi bych se na tak dlouho nemohl zdejchnout z prace, teda z prace asi jo, ale doma by me asi postradali - 21.10.2022 od 16:00 hod. do 23.4.2022 11:00 hod.
nicmene kdyz mi to zdravi a okolnosti dorazim, spat budu ve stanu nebo jen tak venku
Upravil schrek dne 22.08.2022 20:57
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
joe napsal:
Datum: 21.10.2022 od 16:00 hod. do 23.4.2022 11:00 hod.
Teda Rudo, nevím jestli tenhle termín "zvládnu".
Rád dorazím na pátek - sobotu, v neděli jdu do práce .
Pokud se nevejdu k Bobovi do chatky (poslal jsem mu teď SZ), beru jedno místo v noclehárně.
Díky.
schrek napsal:
jjj Rudo trochu ti ujel datum, asi bych se na tak dlouho nemohl zdejchnout z prace, teda z prace asi jo, ale doma by me asi postradali - 21.10.2022 od 16:00 hod. do 23.4.2022 11:00 hod.
nicmene kdyz mi to zdravi a okolnosti dorazim, spat budu ve stanu nebo jen tak venku
tam budeš torošku dýl. Alespoň si to užijeme :-)
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Čau Martine, jasně. Po 5.9. Ti zavolám a domluvíme se. Teď se "plácám" po Albošce okolo moře s obytňákem, takže používám jen internet (mám jejich SIM s 45GB dat/15dní).
Upravil Ruda dne 23.08.2022 21:42
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Pro JOE:
Tímto děkuji Bobovi za postel v teple a odhlašuji se z noclehárny.
Upravil Ruda dne 23.08.2022 21:41
Čau Martine, jasně. Po 5.9. Ti zavolám a domluvíme se. Teď se "plácám" po Albošce okolo moře s obytňákem, takže používám jen internet (mám jejich SIM s 45GB dat/15dní).