Ahoj.Tak jsem mel konecne moznost pracovat na prihlaseni hrosika v Cesku ale s cim se se nesetkal..... Na STK v databazi byl, takze se jen pripisovali nejake udaje z manualnu. No ale na inspektoratu na mne vybalili, ze mimo to ze to musim mit jeste nafocene, musim mit fotku stitku s udaji o vaze.Ma otazka je, mate na Hrosikovi nekdo takovy stitek? Jedine ceho jsem se dohelal,jsou nalepky pod sedlem ( ohledne tlaku pneu ) a na krku rizeni je VIN myslim to Ecko a hlucnost v dB. Nic jineho jsem na moto nenasel. Pokud nekdo budete mit neco mimo tohodle, dejte vedet kde hledat. Diky moc
Upravil milanosor dne 09.06.2009 17:47
Na druhý stzraně než je VIN. Štítek tam musí být. Mají pravdu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tohle je on, ale já ho mám už jen kousek. Je potrhaný od tankvaku. V BMW by ti ho měli snad sehnat jako náhradní díl a nebo ho nech vyrobut v tiskárně.
Cycli přiložený následující obrázek:
[54.66Kb]
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ty jo, to mas "normalni" GS? Nemate nekdo stitek na Adventurce?Ja mam totiz jen ten jeden pod VINkem,ale na druhe strane nic a ani stopa,ze by tam kdy neco bylo.Mam rocnik 2005
Tady jsou nejake stitky, ktere se daji zakoupit,ale jsme z toho nejaky jelen. Co ze by o melo byt za stitek? Navic,jak bych tam ty udaje zapsal? Kdybych mel nejaky vzor,asi bych to radsi dal nekam do reklamky,ale co ja vim,co tam po me chcou
Upravil milanosor dne 09.06.2009 00:00
Te me tak jeste napada.Pokud by mi nekdo nafotil ten stitek z Adventurky z nejakeho posledniho modelu 1150,a neni tam uz nic o VINku,tak by mi to mozna stacilo.STK uz mam totiz zasebou,ted jde jen o urady.A ti chcou jen fotky.
Upravil milanosor dne 09.06.2009 00:24
Zkusíme Miloše. Ten má Advenrníka. Máš 2 nebo 4 svíčky?
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Jěště prosimtě koukni do protokolů jestli je ta motorka ztotožněná nebo ne. Což znamená, jestli tam máš číslo ZTP.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Jěště prosimtě koukni do protokolů jestli je ta motorka ztotožněná nebo ne. Což znamená, jestli tam máš číslo ZTP.
Nejsem si ted uplne jisty co tim myslis. Protokoly jsem jim odevzdal na inspektoratu,ale mam je ve fotaku,tak se mrknu. Z STK mam Technicky Protokol a Prilohu k Technickemu protokolu.Nic co by bylo primo popisovane jako " ztotozneni vozidla " jsem nenasel, ale je tam vypis vsech udaju, vah, emise, vykon, vyroba a na konci " Vozidlo vyhovuje provozu na pozemnich komunikacich " poble pragrafu........... Muzu to sem kdyztak hodit jestli to pomuze. Ale ze strany STK by melo byt vse vyreseno. Chybejici udaje jsme dohledaly, takze se ted musim prat s uredniky*pissed*
Upravil milanosor dne 09.06.2009 10:44
Tak teď teprve jsem si dal 2 a 2 dohromady,tak moc neřeš tu moji PM na motorkářích... Jakmile budu mít víc času,to jest v pátek kolem oběda,tak se to pokusím vyfotit,pokud to tam budu mít a hned Ti to sešlu buď formou PM ,nebo sem na forum,pokud mě někdo nepředběhne...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Tak teď teprve jsem si dal 2 a 2 dohromady,tak moc neřeš tu moji PM na motorkářích... Jakmile budu mít víc času,to jest v pátek kolem oběda,tak se to pokusím vyfotit,pokud to tam budu mít a hned Ti to sešlu buď formou PM ,nebo sem na forum,pokud mě někdo nepředběhne...
Kdyztak to vyfot tak nejak podobne jako ja.Jestli tam uz neni neco o VIN,tak je na urade prdim a predlozim jim jen tohle.Na STK me potvrdili, ze je vsechno v cajku a neminim se nechat prudit od uredniku kdyz uz je sezona v plnem proudu, no ne? Kluci diky moc
Upravil milanosor dne 09.06.2009 20:38
Tak bohužel Ti nepomohu,protože já tam mám taky jen ten štítek co je pod VINkem
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
To Milanosor:nafotím ti štítky z obou 1150 adv,na všech co jsem přivezl je vinko i štítek na pravé straně,jedná se teda o mota z DE kde s nima není žádnej problém na tk ani na úřadě.Pro přihlášení te stačí protokol,příloha k tk,kupní smlouva,pov.ručení nic víc nic mín nenech se buzerovat zamindrákovanou krávou na magistrátě co už chce jít na nkup do penny,nic jí nefot všechny data má z tk v protokolu.Holt na tk a úřady zlatá Praha už dříve se zpívalo za holkama z Prahy chod
Bob napsal:
To Milanosor:nafotím ti štítky z obou 1150 adv,na všech co jsem přivezl je vinko i štítek na pravé straně,jedná se teda o mota z DE kde s nima není žádnej problém na tk ani na úřadě.Pro přihlášení te stačí protokol,příloha k tk,kupní smlouva,pov.ručení nic víc nic mín nenech se buzerovat zamindrákovanou krávou na magistrátě co už chce jít na nkup do penny,nic jí nefot všechny data má z tk v protokolu.Holt na tk a úřady zlatá Praha už dříve se zpívalo za holkama z Prahy chod
Prave si rikam, ze je divny,ze by tam ten stitek byl a nekdo ho sundal. Ale pokud by si mohl,tak mi prosim vyblejskni ( ten druhy) na leve strane . Ten s VINkem mam.Pokud by ti to vyslo jeste v nedeli, bylo by to super. V pondeli tam povalim hned rano at se dozvim, co ty paka na me siji. Udelal jsem vse jak je psano, a jejich neznalost na inspektoratu je neomlouva.Diky kluci
Docela se taky divim, že když ti na TK udělali protokoly, ža na uřadě chtěji fotky štítků. Všechny údaje mají v protokolu, ty někdo vyškolený (technik typu "K" orazítkoval a svým podpisem stvrdil, že všechno udělal podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. A furt jim to je málo? Je zvláštní, že ty štítky na adv. nemáte. Já ho na obyč r.v. 1999 mám, ale jen kousek.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Ještě zkus omrknout to ZTP (základní technický popis) jestli to s ním bylo ztotožněno. To číslo by mělo vypadat asi takhle nějak 3765-05-01 nebo bez toho posledního dvoučísla. Pokud to máš ztotožněno tak se ti zúží počet lidí tady na stránkách co ti mohou pomoct s tou fotkou či něčím takovým. To číslo by mělo bát napsané na první straně toho protokolu pod adresou a ještě pak v poznámkách (použitých podlkadech) na protokolu a pak ještě uplně na konci. Jde o to jak to kdo píše.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi