Členové fóra, přátelé a kamarádi dlouhou dobu jsem přemýšlel, zda dát dohromady organizaci už vcelku letitého srazu Radarka. Tak jak pomalu stárnula tahle akce, tak rychle stárnu já a zrychluje se běh času kolem mě. Po dlouhé době přemýšlení :-) jsem vnitřně dospěl k názoru, že už nemám energii a vlastně ani čas to všechno dát zase do kupy. Proto jsme se společně s Tondou a Petrem Hofbauerem domluvili, že to zkusíme trošku jinak. S přihlédnutím ke skutečnosti jaká je oblíbená značka našich strojů, předurčených k dobrodružství bude letošní "Radarka 2023" tak trochu jiná.
Pokud se budete chtit sejít a my s Toníkem a Petrem doufáme, že ano, tak se sejdeme dne 22.4. cca od 10:00 v areálu Enduroparku Moravský Krumlov, pokud by chtěl někdo dorazit v pátek, tak není problém stačí zavolat na můj telefon 724282837 a areál otevřeme.
Místo akce - 49.0555461N, 16.2937683E
Co v areálu najdete - ohniště, přísřešek a suchý záchod
Kde se bude spát - ve stanu nebo vaší obytce přímo na louce Enduroparku (každý si lehne, tak jak si ustele.
Kde se najíte - buď z vlastních zásob nebo je zde poblíž několik restaurací, možnost dovézt pizzu, kebab nebo burger přímo na místo (místní pizzerie)
Co budeme pít - pivo a nealko zajistíme, kafe taky určitě bude (turek nebo rozpustné :-) nejsme kavárna a dobré by bylo přivést si vlastní sklenice na pivo nebo nealko. Omezené množství budeme mít
Co můžete v okolí vidět - přímo ve městě Moravský Krumlov je vystavována Slovanská Muchova epopej, krásná příroda meandru řeky Rokytné při pohledu z kopce Floriánek, nedaleko Pálava apod.
Co od akce očekávat setkání s lidmi stejného ražení a pokec (politika se na tomto místě nenosí :-) )
Možnost svézt se v lehkém terénu Enduroparku
Co to bude stát? jen to co vypijete a projíte a pokud nám do klubové kasy přispějete nějaký obnos budeme jenom rádi
Tak doufáme, že se tam s Vámi zase po dlouhé zimě potkáme.
Teď už jenom, aby vyšlo počasí
Závěr Pokud jste se rozhodli přijet a dopusud jste tak neučinili, tak jděte na anketu a označte, že přijedete. Dle počtu odhadneme kolik pití zajistit.
Upravil joe dne 22.03.2023 04:37
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Přijedu v sobotu se stanem... A snad i s Martou
Konečně se to ubírá správným směrem.
Klidně bych to udělal i tak, že si každej doveze s sebou, co sežere a vypije, ať to máš bez starostí
Na cestě to neděláme jinak, tak co?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Peťo a ono se to zatím ubíralo špatným směrem? Myslím že zrovna Radarka je perfektní akce a nikdy mi tam nebylo zle.
Ale chápu nový postoj Rudy, musí s tím být kupa práce. O tom žádná. Taky sem si to párkrát zkusil a vím co to obnáší...
Stan již léta nevlastním. Vlastně kecám, posledně při úklidu jsem našel dva jednostěnné. Takže jsem jeden vyhodil rovnou a druhej ponechal dětem v létě na blbnutí. Takže pod stanem mě to neklapne Běžně užívám mnohahvězdičkový hotel, takže pokud bude pršet a není v dohledu žádný převis, terasa, zastávka, prostě nějaká stříška, tak se mě pod plachtu moc nechce a moje spaní venku je tím minimalizováno.
Jinak nemám problém. Pokud mě to vyjde časově, rád se zastavím. A Rudo, když nebude ta dámská obsluha, tak alespoň nebudeme my, starší ročníky, tolik ohroženi na zdraví.
A třeba se ani nepřežeru
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Do kdy se závazně nezávazně vyjádřit? Nikdy jsem na takové akce nechodil,nevyhledávám, ale věkem se asi člověk trochu mění, tak možná bych se šel podívat.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Zpátky ke kořenům
Spaní na louce, nikde nic, prostě pohoda a klid.
Když budu mít čas, přijedu na Bramboře a nebo vezmu dodavku a Husku a politam si na trati
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Medik napsal:
Stan již léta nevlastním. Vlastně kecám, posledně při úklidu jsem našel dva jednostěnné. Takže jsem jeden vyhodil rovnou a druhej ponechal dětem v létě na blbnutí. Takže pod stanem mě to neklapne Běžně užívám mnohahvězdičkový hotel, takže pokud bude pršet a není v dohledu žádný převis, terasa, zastávka, prostě nějaká stříška, tak se mě pod plachtu moc nechce a moje spaní venku je tím minimalizováno.
Jinak nemám problém. Pokud mě to vyjde časově, rád se zastavím. A Rudo, když nebude ta dámská obsluha, tak alespoň nebudeme my, starší ročníky, tolik ohroženi na zdraví.
A třeba se ani nepřežeru
Neboj, pokud se sejde víc lidí i dámská obsluha bude
John_Ice napsal:
Do kdy se závazně nezávazně vyjádřit? Nikdy jsem na takové akce nechodil,nevyhledávám, ale věkem se asi člověk trochu mění, tak možná bych se šel podívat.
Je to jedno. Místa mnoho.
Rád si zajedu připomenout staré časy jako zimní Přežití, jarní a podzimní Druhanov a řadu dalších akcí. Motorka, stan a vlastní půllitr kdysi stačily,tak musí i dnes.
Moto ještě nemám nachystanou a hlavně mi k tomu chybí čas. Ale to dopadne.
Pokud nebude chcanec, tak bych v sobotu přijel na kus řeči.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ježiši kriste to máte v sobotu ve čtyři ráno vstát, do pěti vyrazit, abych tam v deset byl, až tam dojedu tak se za odměnu můžu svézt na motorce, nalejt se, dát si "něco" k jídlu, přespat na zemi, v neděli ráno se vysr.. v poli a dopoledne s opicí za krkem minimálně 5 hodin domu a to všechno prosim pěkně bez obsluhy... Stojí mi to za to?
JO!!
Protože jak člověk přestane blbnout, tak je konec.....
Takže jestli nebude v Krušnejch horách sněžit nebo pršet celej víkend tak přijedu.
...songs from the wood make you feel much better...
Před pár lety, když jsem byl na Elefantech, tak organizátoři vyhlásili BACK 4 FUTURE, takže žádný obytňáky, žádný ohňostroje, žádná auta, žádný motorky na vleku. .. Prostě jen člověk, motorka, stan.
A tak to má být... :-))
Od tý doby sem už asi nespal nikdy v mínus 12 ve stanu.
:-))
ludas napsal:
... žádný obytňáky, žádný ohňostroje, žádná auta, žádný motorky na vleku. .. Prostě jen člověk, motorka, stan.
A tak to má být... :-))
...
To by mělo být MOTTO každýho motosrazu
Naopak mě příjde divný, že cokoliv jinýho vůbec někoho napadne
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA