zdarte,1.tyden v srpnu se chystame na ukrajinu.chcem se motat kolem koločavy tak 2-5dni a pak bud zpet na Zemplinskou siravu nebo na Balaton(teply pivo,studene parky) a pak domu.nebo navrhnete a klidne pozmenime
zatim jsme dva. 1xDR650RSE+1x650Dakar+mozna tt600e.
pojedem poprve takze,pokud by jel nekdo kdo uz tam byl bylo by to uplne super
pokud nekdo vi nejaky odkaz na mapu tak ho sem prosim hodte.Na mapy.cz mi to nejake vesnice ani nenaslo(Koločavu)
Upravil martan dne 11.06.2009 08:42
Přeji hodně štěstí... V neděli jsem se vrátil z okruhu SRB - RO - UA a zkušeností je že na UA na moto už nejedu.. Tím Vás samozřejmě nechci zrazovat. Jen si s sebou vezměte dost peněz na úplatky policajtům a obrňte se trpělivostí...
Dan
Akula napsal:
Přeji hodně štěstí... V neděli jsem se vrátil z okruhu SRB - RO - UA a zkušeností je že na UA na moto už nejedu.. Tím Vás samozřejmě nechci zrazovat. Jen si s sebou vezměte dost peněz na úplatky policajtům a obrňte se trpělivostí...
Dan
Akula napsal:
Dan
Nic nedávat!!!!!!Jinak se to neodnaučí.*pissed*
Víš Pavle, to jsme si říkali taky, ale když pak stojíš na krajnici bez dokladů, které Ti zabavili a dýcháš do alkoholtesteru, který ať dýchne kdokoliv, ukáže 0,09 (nejsme magoři, fakt jsme nepili) vyhrožují zabavením motorek, soudními průtahy atd. díváš se na to taky jinak a říkáš si: už abych odsud byl pryč... Jel s námi kamarád na XJR a po něm nechtěli ani doklady.. Jak viděli znáček BMW, v očích se zableskly dolárky a bylo... Za dva dny nás stavěli pokaždé, když jsme projížděli kolem hlídky. Párkrát se povedlo vyhnout se jim objížďkou, ale 3x jsme stáli a z toho VŽDY platili... Třeba jsme měli jen smůlu, ale nemyslím si to..
Dan
......podobna skusenost čihali na nas na pumpach kedy vyjdeme do protismeru,samozrejme že sme im vždy vyhoveli.....tak nas vždy skasli........no namieste to vždy vyzera inač ,radšej sa človek dohodne lebo na tych par dni ma plan a chce si to užit...kto nechce platit može tam sediet cely den a ak je s partiou neviem či bude ochotna nanho čakat.....takže rady ako neplatit možme vykrikovat od stola pri pive,realita je inde
Ono je to o tom kolik mám času,když mám čas tak se hádám nebo spíš trvám na svém.V Senegalu jsem byl dva dny zadrženej ,protože jsem odmít zaplatit za překročení rychlosti jejíž hodnotu ti chlapci prostě odhadovali.Důležité je dát najevo že opravdu nic platit nehodláš ale zároven jim nechat prostor aby z toho i oni měli možnost vybruslit bez ztráty kytičky.Když se budeš chovat arogantně nebo ho zesměšnovat tak mu už vzhledem k ješitnosti nedáš jinou možnost než že se dál chovat jako debil
bobus:.......no to je fakt ozajstne dobrodružstvo byt zatvoreny v Senegale dva dni v šatlave....na to asi budeš spominat cely život.......niektore aj neprijemne zažitky sa zmenia časom na usmevne a pekne historky
.....jedno zastavenie/osoba.....ale musim povedt že my sme ten priestupok fakt vždy spachali tak na nas si nemuseli nič vymyšlat.....takže bacha na vyjazdy z pump vždy sa držat prikazaneho smeru jazdy
.......niektorym učastnikom zajazdu sa to nazbieralo....Whisky ma kupenu vlastnu pumpu
.....inač po minule roky si nas policajti ani nevšimli........myslim že sa naučili ryžovat aj na motorkaroch...holt su rychlo prisposobivy
Upravil karcici dne 11.06.2009 13:41
500 za rychlost-ta možná byla vyšší ale ten kamion a deset aut co jelo za nim nestavěli. a 1000 za alkohol -alkoholtest=dejchni na mě. chhhhhh-vy ste pili!!!
karcici napsal:
......podobna skusenost čihali na nas na pumpach kedy vyjdeme do protismeru,samozrejme že sme im vždy vyhoveli.....tak nas vždy skasli........no namieste to vždy vyzera inač ,radšej sa človek dohodne lebo na tych par dni ma plan a chce si to užit...kto nechce platit može tam sediet cely den a ak je s partiou neviem či bude ochotna nanho čakat.....takže rady ako neplatit možme vykrikovat od stola pri pive,realita je inde
Já nevykřikuju,jen říkám co sám dělám.Nic jsem jim nedal a v klidu je nechal čekat.Po půl hodině vyměkli a vrátili doklady.Další "zastávka" byla u hlídky DAI nebo jak tomu říkají a zase stejná písnička:"Ty pil"!!! "Nepil"!!! "Ty pil"!!!! "Nepil"..... a po cca půl hodině tohodle duchaplného dialogu to vzdal.Vše je třeba řešit v klidu a nedávat na sobě znát že spěchám.I za tu cenu že něco nestihnu.Nehodlám podporovat ty všiváky.