Zdravim všechny ty co cestujou,ale i ty kteří o tom jenom sní.Máme hotový film z letošního Tuniska a tak si Vás dovolím pozvat na premiérku ke mě na penzion
Flora do městečka Konstantinovy Lázně.
Kdy 19-21.6.2009
Co je v plánu:
Pátek přijezd-ochutnávka místního pivka Chodovar a promítání Mongolska 2007
V sobotu Vás protáhnu okolím a nakrmíme oko a kdo by chtěl může absolvovat lanový centrum.Večer promítneme Sýrii 2008 a Tunisko 2009.
Neděle je na Vás.
Takže,kdo se nudí bude vítán.Cena pro účastníky bude 250,-/noc se snídaní.
Lidi co si přivezou spacáky jsou samo taky vítaný a hlavu složí někde na karimatce.
Bude to doufám pohoda a kdo má něco ke koukání z cest ať to veme a prezentuje neboť inspirace není nikdy dost.
Koho to oslovilo může mrknout na www.penzion-flora.sf.cz nebo mi zavolat na tel.605229708.Nijak to nehrotim,ale rád někoho z tohohle fóra poznám osobně viď Bobe.
Upravil sadilek dne 14.06.2009 21:41
Ještě mě napadlo,že se v sobotu jede dlouhá plochá v Mariánských Lázních.
Asi by stálo za to se na ně jet podívat,je to tak 25km a jezdí tam až neskutečnou kládu.
sadilek napsal:
Ještě mě napadlo,že se v sobotu jede dlouhá plochá v Mariánských Lázních.
Asi by stálo za to se na ně jet podívat,je to tak 25km a jezdí tam až neskutečnou kládu.
ja mam total narvany program az tak do srpna...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj Romane!zdraví tě spolužák ze základky to už je let vidBohužel na víkend už mám program a mrzí mě to bo tvé cesty jsou určitě zajímavé podívání.Plochá dráha v Marjánkách je super jezdil jsem pravidelně,když se jezdilo ještě MS.K tobě na penzion přijedu rád jak budu v Tachově.
Ahoj
Bob
Bob napsal:
Ahoj Romane!zdraví tě spolužák ze základky to už je let vidBohužel na víkend už mám program a mrzí mě to bo tvé cesty jsou určitě zajímavé podívání.Plochá dráha v Marjánkách je super jezdil jsem pravidelně,když se jezdilo ještě MS.K tobě na penzion přijedu rád jak budu v Tachově.
Ahoj
Bob
Ty Bobe,ale to je pech,protože tohle je MS zase po dlouhých letech.Vysondoval jsem vstupný a za 200,-kč to je zadarmo.
Bob napsal:
To Roman:to se tam fakt zase vrátilo MS? to je semifinále vid?
Vybírám z upoutávkyo úspěšné loňské sezóně a úsilí zástupců ploché dráhy budou Mariánské Lázně hostit světový finálový závod Grand Prix. O světový titul bude bojovat v sobotu dne 20. června 2009 absolutní světová špička plochodrážní elity. V minulém seriálu Mistrovství světa Zdeněk Schneiderwind bojoval až do poslední chvíle, probojoval se celkově na čtvrté místo, mistrem světa byl Daniel Bacher z Německa.
Takže píšou finálový závod.
Akce proběhla dle plánu.Díky za účast ChipsoviGs z tohohle fóra.
Plochá byla pěkná i když nadvláda vítěze byla od začátku jasná.
Moc se mi líbila vložená americká plochá,jak si to tam dávaly HD
a japonský krosky bylo hodně zajímavý.
Rěkl jsem si,že mě malá účast neodradí a až se tu bude zase něco zajímavýho dít
dám vědět.
Já bývám poblíž, Staré Sedlo a Teplá. Ovšem jsem na tom tak, že co "nenacpu" do programu tak měsíc, dva dopředu, tak nemám. A i když naplánuju výlet (třeba k Vevisovi) tak to ještě není jisté, protože jsem majitelem rozestavěných realit a početné rodiny složené ze mě a ženských Takže člověk míní, ženská mění.....a takových nás tu bude víc. Krajina je tam ovšem krásná. Jen se tam dostat i Bobšem a bez bab
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Takže jak jsem slíbil.Je tu další veekend na západě v Konstantinových Lázních.
Kdo se nechce cpát chlebíčkama a cukrovím celý svátky může zavítat na
vánoční promítání 26.12.2009.
Protože letos snad ani sníh nebude tak kdo přijede na motorce dostane
3pivka zdarma.Taky bude soutěž o nejlepší vanilkovej rohlíček tak se
čiňte.Promítat začneme ve 17.00 starší filmy a v 20.00 bych pustil letošní
Aljašku.Starší filmy=Mongolsko,Sýrie,Tunisko.
Pak posedíme a rozeberem plány na nastávající rok.Míst na spaní je 20 tak
kdo bude chtít rezervaci napište to sem.
Ahoj Romane, mam volno, tak se mnou pocitej! Dam vedet, jestli budu jeden nebo vic. Jestli na motorce rozhodnu podle pocasi. Zatim ahoj.
Ahoj Romane, mam volno, tak se mnou pocitej! Dam vedet, jestli budu jeden nebo vic. Jestli na motorce rozhodnu podle pocasi. Zatim ahoj.
Jasný,počítám s Tebou.Já na motorce pojedu určitě,ale to není žádná machrovina mam to jenom 30km.
sadilek napsal(a):
Takže jak jsem slíbil.Je tu další veekend na západě v Konstantinových Lázních.
Kdo se nechce cpát chlebíčkama a cukrovím celý svátky může zavítat na
vánoční promítání 26.12.2009.
Protože letos snad ani sníh nebude tak kdo přijede na motorce dostane
3pivka zdarma.Taky bude soutěž o nejlepší vanilkovej rohlíček tak se
čiňte.Promítat začneme ve 17.00 starší filmy a v 20.00 bych pustil letošní
Aljašku.Starší filmy=Mongolsko,Sýrie,Tunisko.
Pak posedíme a rozeberem plány na nastávající rok.Míst na spaní je 20 tak
kdo bude chtít rezervaci napište to sem.
No super,Konstantinky jsou kousek,jsem s Kraslic mám volno,když nebude pul metru sněha a aspoň nad nulou ,tak jedu.Když jo tak v plechovici.Chlebíčky slivovici a filmečky o cestování mám moc rád.Sharki
bubak
jel bych se podívat bo to by bylo určitě pěkné no jo ale mam to trochu z ruky teda teď v zimě to bych asi zmrz takovou dálku
jinak zpomínáš kecaly jsme spolu na žíchovci cos přijel z těch harlejů nebo co to bylo,,,,tvoje cesty patří určitě k těm nejhezčím tak kdo to má blíž tak stojí se na to podívat
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal(a):
jel bych se podívat bo to by bylo určitě pěkné no jo ale mam to trochu z ruky teda teď v zimě to bych asi zmrz takovou dálku
jinak zpomínáš kecaly jsme spolu na žíchovci cos přijel z těch harlejů nebo co to bylo,,,,tvoje cesty patří určitě k těm nejhezčím tak kdo to má blíž tak stojí se na to podívat
Jo vzpomínám.To bylo to brzskoranní pivko z petflašky.Dík za vyprošťováka.
Rada je jednoduchá,přijeď autem.Nemusíš vyhrát důležitý je se zůčastnit.