motor přetěsněný, neočesaný, seřízený ani olej jsem nevypustil. Jen mu začalo rosit oko oleje. Záležitost za pár stovek. Nechal jsem na něm vše podstatné, včetně olejového filtru i nové spojky (měněno na jaře) a hlavního rámu. Drží za něj chladič, ten jsem taky nechal. Škoda do něj vrtat, když krásně funguje. 15000,-https://www.rajce...1610341584
pokud píšete do PM, nechte v názvu díl, který chcete. Je to přehlednější. Jo a klasika, kdo napíše první.....po telefonu až doladit zbytek. Nejsem schopnej si pamatovat takovou kupu informací, proto PM a nebo do vlákna. Pak to dohledám.
Lovu zdar
Upravil Medik dne 03.07.2024 15:07
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kdyby ses chtěl zbavit padáků, tak bych je schrupnul. Možná i něco víc. Jsem z Prahy, tak bych se přijel podívat, případně to z toho sundat. Díky
Upravil Herrmann dne 29.08.2023 08:33
Michal 13 napsal:
Ahoj, koupil bych ten teploměr.Poslal jsem SZ.Díky Michal
Máš ho mít. Dnes jsem ho vyloupnul. Budeš si muset dát nové O kroužky a nebo ho jinak utěsnit. Možná přilepit. Šel ven celkem snadno. Občas jezdím do Plzně, ale nikdy nevím kdy dopředu. Pokud jezdíš přers Prahu, není problém předat. Upřímně, na poštu mě nikdo nedostane.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
street-dog napsal:
Kdyby jsi náhodou prodával i tlumiče, tak dej kdyžtak vědět. Díky
Jdu doplňovat mnabídku, vymetl jsem další úložiště. Kupodivu mám i náhradní tlumiče. Pokud tě zaujmou, budu s tebou počítat na první pozici.
Michal 13 napsal:
Ahoj, koupil bych ten teploměr.Poslal jsem SZ.Díky Michal
Máš ho mít. Dnes jsem ho vyloupnul. Budeš si muset dát nové O kroužky a nebo ho jinak utěsnit. Možná přilepit. Šel ven celkem snadno. Občas jezdím do Plzně, ale nikdy nevím kdy dopředu. Pokud jezdíš přers Prahu, není problém předat. Upřímně, na poštu mě nikdo nedostane.
Ahoj, počkám s radostí až pojedeš do Plzně.Pošli v SZ č.ú a já ti pošlu koruny ihned.Předem vřelé díky.Michal
Herrmann napsal:
Kdyby ses chtěl zbavit padáků, tak bych je schrupnul. Možná i něco víc. Jsem z Prahy, tak bych se přijel podívat, případně to z toho sundat. Díky
Zatím dávám pryč co mám tak trochu navíc. Rozborka motorky bude časem,.
PetrH napsal:
Ahoj, sedlo (to upravený) mě celkem zajímá, kde je k vyzvednutí? Chtěl bych ho zkusit. Díky P.
Zasjeď si ke mě. Je to kousek. Slivínko 4 Tenhle týden mám ještě dovolenou a jsem doma.
Juradu napsal:
Ahoj, docela by mě zajímala ta nádrž. ta moje už je ohromně podřená, ta tvá vypadá luxusně.
Opravdu by nešla poslat? popřípadě , kde vyzvednout, díky
Poslat to jde, jen ne poštou. Můžu to po dovolené poslat z práce DPD. Jen to stojí kolem 200,- podle váhy a velikosti.
Chlape čo ti yebe? To mám na té staré hajtře jezdit po Čechách už sám? Před 20ti lety to vypadalo, že 1100GS lidi snad fasujou a teď nikoho nepotkáš a je nás jako šafránu.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Chlape čo ti yebe? To mám na té staré hajtře jezdit po Čechách už sám? Před 20ti lety to vypadalo, že 1100GS lidi snad fasujou a teď nikoho nepotkáš a je nás jako šafránu.
Loni jsem zůstal stát v Chorvatsku a jel domu na valníku. Letos se Servisák namakal, aby Bobeš fungoval jak má a zůstal jsem v Makedonii , pravděpodobně kardan a nebo křížek. Tak zase dovolená v pr.. a cesta domu na valníku.
Došla mě trpělivost. Sice mě to stálo hodně vnitřního boje, ale argumenty proč jít dál bez Bobše byly v převaze.
Bez to z té lepší stránky, rozebírači mají daleko větší ceny a u mě bude dost orgánů i třeba pro tebe, až Bobše papírově zlikviduju.
Namátkou skříň skládaná Tondou, nová spojka, velká nádrž, hyperpra po repasi, novej podsedlovej zámek, vstřiky z 1200 a pár ptákovin od TT. I rám bez poskvrny.....a určitě nebudu motor dávat pryč po pístech a víkách.
Jen když si vzpomenu, jakej byl pakec sehnat spojkový táhlo, když se mě ulomilo v MNE.
Zatím nevím, co se pokazilo, koncovej převod letos Milda repasoval, tak bych to tipnul opravcdu spíš na kardan.
Věř mě, měl jsem 3 dny v pustině, kde byl jeden krámek a naštěstí na pokoji klimoška, čas přemejšlet, jak dál s cestováním. A pak i těch 18 hodin ve skrčce v dodávce..... Potřetí to nechci zažít.
Medik přiložený následující obrázek:
[77.7Kb]
Tady ale proběhlo tolik kilometrů textu s tím, že s Bobšem dožiješ, že tě budeme muset taky rozebrat na díly, aby bylo dostáto slovu, jestli to uděláš
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Aha.... datum "spotřebujte do" u tvého motocyklu bylo zřejmě definitivně překročeno.
Tak alespoň zůstaň u BMW nebo ti nový stroj na podzimní Radarce vysvětíme žehem.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Juradu napsal:
Ahoj, docela by mě zajímala ta nádrž. ta moje už je ohromně podřená, ta tvá vypadá luxusně.
Opravdu by nešla poslat? popřípadě , kde vyzvednout, díky
Poslat to jde, jen ne poštou. Můžu to po dovolené poslat z práce DPD. Jen to stojí kolem 200,- podle váhy a velikosti.
Opravdu bych jí vzal,pak napíšu SZ. Ještě počkám,co budeš prodávat dále. Mám úplně stejnou r1100 jako ty. Já rok 1995.