Ahoj,
mám úplně v háji zadní tlumiče. Máte někdo zkušenost co s tím? Oprava doma asi nepřipadá v úvahu , takže doporučení na servis nebo koupě nových....a to bude asi mazec-(
otapa přiložený následující obrázek:
Já si na 80 g/s koupil yss nebyl dráhy,má dokonce seřizování odskoku.pripadne mi to jak okopirovany wilbers bohužel jsem musel obětovat originál stav motorky ale zas tak to do očí nebije.
Kupredu spatki ni krok...
Ahoj a díky , nemáš nějaký odkaz abych viděl jak to vypadá ? Nejde mi tak o nějaký špičkový produkt na to moje ježdění , spíše aby zůstal trochu zachovaný původní vzhled.
Díky
otapa napsal:
Ahoj a díky , nemáš nějaký odkaz abych viděl jak to vypadá ? Nejde mi tak o nějaký špičkový produkt na to moje ježdění , spíše aby zůstal trochu zachovaný původní vzhled.
Díky
Jezis tak si to napiš do Googlu.to zvládnu dokonce aji já.
Kupredu spatki ni krok...
Ahoj, tak řeším celou zimu ty moje slavný tlumiče , nakonec to skončilo u pana Berana a ten má z toho hlavu v oblacích....krom toho že takové tlumiče ještě neměl na stole a se mu pořád nezdá , že tyto tlumiče by byly originál a patřily na tuto motorku. Nějak mu tam prý něco chybí .....co si o tom myslíte ?? Je to původní?
Díky Ota
Podle fotek není. Stačí si vyhledat fotky té motorky na googlu. Originál tlumiče tam neměly tu horní krytku.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jsem vděčný za každý názor , díky moc. Na google jsem se samozřejmě díval. Právě že jsem tam našel i fotky s podobným tlumičem . Nejzajímavější je , že (alespoň u mě) to není jen "krytka" ale normálně regulerní obal-pouzdro tlumiče. A když to p. Beran rozdělal a otevřel ,tak uvnitř není vůbec žádná pružina !!!!
otapa přiložený následující obrázek:
otapa napsal:
Díky
takto ty bez odskoku Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
No tak to jsem zvědavý , jak tato anabáze dopadne .... ještě v poledne jsem byl téměř rozhodnutý , že staré vyhodím a koupím třeba od Ero nabízené nové ....teď jsem informace , že se jedná o samonivelační předal panu Beranovi a ten se rozhodl pokračovat v tom co málem už vzdal -))). Každopádně všem díky za cenné informace a budu podávat hlášení jak to pokračuje.
Ahoj , tak jenom kdyby měl někdo podobný problém. Je to přesně jak mi psal jerabek-jakub : tyto tlumiče jsou opravdu originál,pro BMW je dělá BOGE , označení nesou něco jako "samonivelační a patří do nich nafouknout 32 barů !!!!!!
Sice sem už téměř nechodím - od BMW mě berou už jen dvouventily, ale tohle vlákno mě zajímá. Jsem zvědavej jak to dopadlo a jestli se repase podaří. Tady k tomu posílám něco málo z originál prospektů (mám už jich k dvouventilům a příslušenství docela slušnou sbírku). Sorry za foto, mám špatnej foťák na mobilu a ještě by to chtělo fotit za denního světla, ale snad to k přečtení bude.
MALI přiložený následující obrázek: