Tak vyhlašuju anketu:
Který díl nebo součástku od TT považujete jako nejlepší investici pro Vás nebo Váš motocykl a proč?
-------------
Osobně mám jen jeden doplněk, kterej je vážně vychytanej a mockrát už zachránil mě nebo mé kamarády. Určitě poznáte k čemu slouží.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[13.19Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Máš pravdu Emilo.... a od TT očekáváme gumu, která se nebude zadírat v písečné bouři, je na několik použití a dostaneš k tomu impregnační sprej jako ke KN filtru.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
.. protoye svet se sklada ye samzch otviraku .. (vyjimkou je pytlik vaty a lipovy polinko ... )
Uhádl jsi - seš hvězda dnešního dne.
Na stojánek jsem navařil kdysi kus ocelového tzv.prasečího roštu a to bez inspirace v TT!
Holt jsem BMW měl již v době, kdy jsem o firmě TT netušil, že existuje.
H.
TOLI napsal:
U mě je to sklápěcí řadící páka a držák hajzlpapíru
Pošli fotku držáku hajzlpapíru - vůbec netuším, jak to vypadá namontované na motorce. Jak je to udělané že papír v dešti nevlhne a neodmotává se na dálnici.
Upravil Hrabe_X dne 17.06.2009 15:42
H.
No já si po víkendu v doupově budu muset pořídit k TT blinkrum ještě TT zrcátka
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tom_P napsal:
No já si po víkendu v doupově budu muset pořídit k TT blinkrum ještě TT zrcátka
Blinkry blikaj a zrcadla se zrcadlej lépe než origo BMW?
H.
TT dělají dobré věci a ostatní věci...kde je poptávka,je i nabídka...a konkretně v českém TT dělaj lidi,kteří vědi,co prodávaj...dost dobře nechápu,proč si z nich dělat prdel...ale je to takový typicky český...jen bych to spíš čekal na stránkách nějakých zaručených echt endur,jako je Yuki a pod....mimochodem,zrovna dneska je Milana,tak Mildo z TT,vše nej!
Upravil Petr 11 dne 18.06.2009 08:43
Petře 11 - jsi asi orandžovej až po uši,že jsi nepochopil,že si tady nikdo prdel nedělá. Mě třeba zajímá, jestli si někdo koupil například keramickou spojku,zda mu to něco přineslo a zrovna tak další díly z katalogu TT,kterých je nespočet a mnohé z nich jsou i dost dobře funkční....
Je typický český,že si zase někdo léčí komplex a moralizuje tam, kde není třeba-nech si to pro svý děti nebo rodiče.
H.