Rozhodl jsem se, najít nám lepší a hlavně tišší místo pro srazy, než je crossová trať.
Posledních pár let to bylo horší s tím setkáním a navíc je tu spousta nových členů, tak ať můžeme přiřadit xichty k nickům
... a ty starý jsem už taky dlouho neviděl
Jsou k pronájmu chatky za 800Kč/noc.
Chatka je pro 4 lidi. (majitel mě upozornil, že se spíše počítalo 2 dospělí a 2 děti a pro 4 dospělé to moc není),
Každopádně, kdyby chtěl někdo extra šetřit, asi by to šlo. Lépe však prý jedna chatka pro dva.
Možnost postavení vlastního stanu tam standardně není, ale pro nás jsem to domluvil. Cena 200Kč/ noc / 1os.
Pokud nezabereme celý areál, tak jsou platné ceny výše, ale máme k dispozici navíc pouze sociálky (sprchy, záchody, umyvadla) a kryté sezení pro cca 20 lidí, ale pokud bychom dokázali naplnit kapacitu tak, abychom to vzali celé, tak máme i jídelnu s kapacitou 100 lidí, klubovnu, kde se dá i promítat atd.
Je možné tam domluvit grilování.
Přímo v Miličíně je motorkářská restaurace, kam se můžou jít nažrat ti, kteří by chtěli něco "lepšího" https://mapy.cz/z...6&z=18
Bude-li zájem, připravím na sobotu orientační vyjížďku po krásách jihočeského kraje. (vyhrává ten, co vše splní, ale najede nejméně km)
Pište, prosím, kdo chce přijet a rovnou na kolik nocí a jestli chatku a pro kolik lidí.
Už když obsadíme 17 chatek (ale na dvě noci), což je teoreticky 34 lidí, tak se nám vyplatí to vzít celé, protože v tom případě nám majitel nabídl malou slevu.
Díky
A snažte se dorazit!
seznam zájemců:
chatka: Mr. GS + Marta (dvě noci)
chatka: Erik + Áňa (dvě noci)
chatka: Francis (dvě noci)
chatka: Siggi + ? (dvě noci)
chatka: Fifa (dvě noci)
chatka: Tygr + Petra (jedna noc so-ne)
chatka: Dagr + 1 (jedna noc pá-so)
chatka: leblik (dvě noci)
chatka: FaktNeniCoResit +1 (pá-so)
chatka: Janko + Zuzka (dvě noci)
chatka: buboGS (dvě noci)
chatka: Joe (dvě noci)
chatka: Gaboom +1 (dvě noci)
stan: Xylem + ?
stan:
Upravil Mr GS dne 15.04.2024 18:15
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mmch motorestaurace je zaroven muj servis na ctyrkolky.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zutro napsal:
Hicks> znamená to , že se tam ukážeš? Poznat velkého imhotepa to je velké lákadlo...
pokud nebude vylozene hnusne anebo nejaka kolize terminu, tak jo!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zutro napsal:
Hicks> znamená to , že se tam ukážeš? Poznat velkého imhotepa to je velké lákadlo...
myslis jo ? )
taky se jeden dva kusy pridame, urcite stan a vyjizdka bude fajn
kdyby se nekomu chtelo jen po silnici, je krasna zatackova trasa do Greinu, primo na brehu Dunaje fajn restaurace na obed, kdyztak poslu trasu
Bohužel neumím nyní potvrdit účast na 100%, ale jižní Čechy mám rád a rozhodně zvažuji účast, pokud to půjde, tak na dvě noci, Orientační vyjížďka je určitě super nápad.
PS: Budu se snažit přijet, abych viděl, jak se Hicks spravil
BMW GS = stroj na radost
... kdyby se nekomu chtelo jen po silnici, je krasna zatackova trasa do Greinu, primo na brehu Dunaje fajn restaurace na obed, kdyztak poslu trasu
Potvrzuji, Grein je fein, akorát mě stál letos v září 45 EUR. Naměřeno 63 na padesátce, asi až někde na bývalém hraničním přechodu do CZ, kdy už jsem nebyl dostatečně ostražitý... Nefér způsoby
BMW GS = stroj na radost
Já bych přijel, ale je to v době, kdy akorát začnu trochu chodit. Budu rád, když v červnu vylezu na motorku. Tak tam budete ochuzeni o můj řev.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Rád bych jel, ale termín je pro mě velmi pravděpodobně pasé. Ten víkend se jede Jarní cena Brna a budu šroubovat v depu.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Erik71 napsal:
Ahoj Petře. Napiš si mne i s Aňou do chatky. Mám ti poslat zálohu?
Zdarec, samozřejmě, že ne. Platí se na místě.
Počítám s vámi
Rád bych přijel a pokud mi to nebude kolidovat s pracovními záležitostmi, tak se přijedeme mrknout a přespat přes víkend asi i s polovičkou
Leč je to skoro za tři měsíce
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pište, prosím, kdo chce přijet a rovnou na kolik nocí a jestli chatku a pro kolik lidí.
Už když obsadíme 17 chatek (ale na dvě noci), což je teoreticky 34 lidí, tak se nám vyplatí to vzít celé, protože v tom případě nám majitel nabídl malou slevu.
Doplnil jsem to i do úvodního příspěvku.
Edit: když pojedu, tak sám. Milá bude pracovně pryč
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.