Jojo... a ja to hlavne nechapu... nase rodina ma chatu (v Beskydech!) a drive jsem tam docela casto byval.... a nikdy nikomu nevadilo, ze neco kolem projelo, at uz to byla motorka, traktor nebo V3s. Vsichni vzdy tolerovali, ze KAZDY den mel prinejmensim jeden clovek zapnutou cirkularku.
A v posledni dobe? Proc se mam stydet za to, ze nekomu projedu kolem chaty?
Tak 10 let zpatky, jako kluk, jsem behem vyslapu na Lysou horu po cervene videl jet az nahoru 2 chlapy na kroskach. VSICHNI TURISTI KOLEM SE USMIVALI A FANDILI JIM.
Je to o zavisti? Vadi lidem, ze ONI MOTORKU NEMAJI?
Chapu, ze nekomu vadi hovada, co rozryjou mlade stromky ci proste jinak delaji bordel... ale proc ne PROJET?
V tomhle zasranem state je cim dal tim min tolerance.... a neni to jenom uzce zamerene... je to vseobecne. Cim to sakra je?
Taky si myslim, že CHKO by měla být tak trochu posvátná půda. Kdyby tohle někdo zkusil v Rakousku, nebo u dalších západních sousedů, myslím, že by byl rád, kdyby ho neukamenovali místní...natož policie.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
Kdo se po Beskydech projde,zjistí,že škodná jsou cyklisti,pěší turisti,chataři a vataři (lokální zbohatlíci).Po těch tam všude najdete bordel,po motorkářích ne.Jenže když ti motorkáři jsou tak vděčný cíl...... Hlavně že jim nevadí golfové hřiště které se tam všude staví.Jebáci pokrytečtí zavšivení.Sorry,ale musel jsem si ulevit,protože mě neskutečně serou ti svatoušci.
Všimli ste si že v televizi ukazovali jen čtyřkolky? Golfový hřiště to je prevít ten vám zničil pračku (přírodu).Kolem prahy se chko český kras nevyhnu takže občas zabrousím i tam ale málokdy potkám živáčka.
jacob napsal:
Taky si myslim, že CHKO by měla být tak trochu posvátná půda. Kdyby tohle někdo zkusil v Rakousku, nebo u dalších západních sousedů, myslím, že by byl rád, kdyby ho neukamenovali místní...natož policie.
Moment, to je ale neco uplne jineho. CHKO, tam samozrejme souhlasim, ze nema zadne motorove vozidlo co delat. Beskydy ale nejsou jen CHKO.
Pokud se ta razie zamerila jenom na CHKO tak potom je to podle mne OK. Je to tak?
Nicmene tady je porad ten problem s netoleranci...
Upravil randolf dne 21.06.2009 22:34
pavelgs napsal:
Kdo se po Beskydech projde,zjistí,že škodná jsou cyklisti,pěší turisti,chataři a vataři (lokální zbohatlíci).Po těch tam všude najdete bordel,po motorkářích ne.Jenže když ti motorkáři jsou tak vděčný cíl...... Hlavně že jim nevadí golfové hřiště které se tam všude staví.Jebáci pokrytečtí zavšivení.Sorry,ale musel jsem si ulevit,protože mě neskutečně serou ti svatoušci.
Ano, zplanyrovat 2x100Ha (Celadna a Ostravice) aby tam nohli vysadit travicku mi prijde taky jako skoda... ale prejme jim to, je to taky konicek. Mozna bychom se s nimi mohli zkusit domluvit, ze bychom si na tom hristi obcas zajezdili Planuju dozadu kupovat nove spunty.
Upravil randolf dne 21.06.2009 22:38
pavelgs napsal:
Ano, zplanyrovat 2x100Ha (Celadna a Ostravice) aby tam nohli vysadit travicku mi prijde taky jako skoda... ale prejme jim to, je to taky konicek. Mozna bychom se s nimi mohli zkusit domluvit, ze bychom si na tom hristi obcas zajezdili Planuju dozadu kupovat nove spunty.
No já si dobře pamatuju co bylo v místech dnešních golfových hřišť a nikomu nevadí že to všechno zmizelo.Zřejmě ti kterým by to vadit mělo,dostali držhubné a tak si našli jiný cíl.
Jojo... a ja to hlavne nechapu... nase rodina ma chatu (v Beskydech!) a drive jsem tam docela casto byval.... a nikdy nikomu nevadilo, ze neco kolem projelo, at uz to byla motorka, traktor nebo V3s. Vsichni vzdy tolerovali, ze KAZDY den mel prinejmensim jeden clovek zapnutou cirkularku.
Tak 10 let zpatky, jako kluk, jsem behem vyslapu na Lysou horu po cervene videl jet az nahoru 2 chlapy na kroskach. VSICHNI TURISTI KOLEM SE USMIVALI A FANDILI JIM.
Chapu, ze nekomu vadi hovada, co rozryjou mlade stromky ci proste jinak delaji bordel... ale proc ne PROJET?
V tomhle zasranem state je cim dal tim min tolerance.... a neni to jenom uzce zamerene... je to vseobecne. Cim to sakra je?
Čím? Nečteš noviny?Nesleduješ TV? Motorkář = vyvrhel co žere děti a znásilňuje babičky.Takový je teď náš obraz mezi lidma.
Mozna pridam postreh, ktery vas nepotesi. Tento vikend jsme staveli tabor v udoli Oslavy, kde uz nekolikatym rokem delame letni "povyrazeni" pro nase Pionyry - deti od 6 do 15 let. Za sobotu dopoledne po NASI (rozumejte koupene -tzn. ve vlastnictvi nasi skupiny) louce projela ctyrkolka a motorka. Ted to neni prbolem,ale za 14 dni az budou kolem behat deti je objekt, pohybujici se rychlosti 40 km/h dost nebezpecny. Po druhem brehu reky (asi 20 metru od mista, kde jsme stavelli, jedli, spali atd.) jezdili nejaci borci na endurech. Byli 3 - slovvy TRI. A projeli tak 1x za 20 minut... od osmi do dvanacti a pak od dvou do sesti. Predstavte si v tichem udoli trikrat za hodinu zvuk ujeceneho dvoutaktu - sam jsem prijel na motorce, ale po par prujezdech jsem mel chut po nich hodit klacek. Takze-on je asi trochu problem mezi "projet" a "projizdet kazdou hodinu". Ti sasci si proste z toho petikiliometroveho okruhu kolem naseho taboriste udelali trat a po ni jezdili furt dokola. Navic s hlasítymi vyfuky .
Čím? Nečteš noviny?Nesleduješ TV? Motorkář = vyvrhel co žere děti a znásilňuje babičky.Takový je teď náš obraz mezi lidma.
Jenze ja se nebavim jen o motorkach.... ten stejny trend je ted vsude... vsichni zacinaji byt tak nejak... extremisticti.
Mozna lidi zapomneli, ze se ted vlastne maji dobre...
Ta akce je asi opravdu o to, že si zbohatlý hovada koupí krosky a čtyřkolky a lítaj v přírodě, přičemž se nezastaví před ničím...
To je samozřejmě špatně a s tou akcí lze jedioně souhlasit.. Nicméně odskáčou to zase ti slušní,
co by si jen rádi projeli nějakej lehkej offroad v místech, kde to tolik nevadí
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
no asi tak at je to terén nebo silnice na ty arogantní hovada co je někdo nazve motorkářem což mě teda vubec nesedí pač takový označení by si měl člověk vysloužit v kladným smyslu na ty je potřeba pořádnej bič ne nějaký bubu a pokutíčky což bohatší s usměvem zaplatí hned z fleku pár týdnu vězení bez pokut ono když v pondělí zavoláš do práce že ted měséíc nedojdeš tak ti řeknou že už nemusíš vubec nebo že nebudeš měsíc řídit svou firmu to tě vijde pěkně draho .
a s tou zavistí to je tak u nás je dost lidí too myšlení - jé on má motorku ale už to nepokračuje : ja ju chcu taky co mam dělat abych ju měl , ale ja chcu aby on ju neměl když ju nemám já , páč to je dalejo jednoduší než než zvednout prdel a jít si na ni vydělat .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Thomasson napsal:
Ta akce je asi opravdu o to, že si zbohatlý hovada koupí krosky a čtyřkolky a lítaj v přírodě, přičemž se nezastaví před ničím...
To je samozřejmě špatně a s tou akcí lze jedioně souhlasit.. Nicméně odskáčou to zase ti slušní,
co by si jen rádi projeli nějakej lehkej offroad v místech, kde to tolik nevadí
Proč zbohatlý hovada? Dneska se dá koupit kroska na vyblbnutí za 30.000 korun, na to má každej kdo chodí do práce, čtyřkolky si u nás kupujou kluci co dělaj ve škodovce.
Já si myslím, že prostě jízda po CHKO je špatná a měla by se postihovat.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Pánové - já už musím na krosku jedině v týdnu. O víkendu tady běžně po jednom zavrčení okamžitě brousí poliši. Nějaký kur.. okamžitě bonzujou a oni musí na výjezd.Asi mojí milí spoluobčané nemají klid na sekání trávy a řezání dříví.
O to víc je s podivem že ve vedlejší vesnici je vyježděná taková mini trať a nikomu to neva. A dokonce se tam občas přijde někdo podívat. No problém.
Dodonce bylo toto téma probíráno na zastupitelstvu a jeden ze zastupitelů vznesl návrh o víkendu zakázat motorky protože je víkend a nemá na nich nikdo co jezdit. !!!! To že tady věčně řvou sekačky, motorovky , traktory ( někdy už v 6 ráno ) to neva. Bohužel jsme nepřátelé státu a s těmi je potřeba pořádně zatočit.
Jinak mě teda dost vaději čtyřkolky - je po nich strašná paseka . Na motorce projedeš a je trošku nakypříno - po 4kolce je zoráno. A to lidi dost sere.
Je to o principu - co oči nevidí,uši neslyší - srdce netrápí.
Ježdění po CHKO je samozřejmě kokotina. Nicméně vyjetá polní , lesní cesta někde mezi vesnicema by nemusela nikoho trápit.
Asi to nevyřešíme jdu něco dělat a po obědě jedu zakrosit.
Pavel GS vyletnik přiložený následující obrázek:
[172.16Kb]
Upravil Pavel GS vyletnik dne 22.06.2009 09:22
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz