Prečítal som tomto na fóre veľkú kopu článkov, ale stále neviem aké padáky si mám objednať, ide o to , že je toho popísané veľa ale ktoré sú NAJ mi nieje úplne jasné. Mám objednanú novú F 800 GS a v predstihu chcem aspoň to najhlavnejšie.Kufre budem riešiť neskôr, ale dajte odporúčania aj na ne.
nemo2 napsal:
Prečítal som tomto na fóre veľkú kopu článkov, ale stále neviem aké padáky si mám objednať, ide o to , že je toho popísané veľa ale ktoré sú NAJ mi nieje úplne jasné. Mám objednanú novú F 800 GS a v predstihu chcem aspoň to najhlavnejšie.Kufre budem riešiť neskôr, ale dajte odporúčania aj na ne.
Díky
ja budu kupovat ty originaly, co nekryjou chladic. Stoji 10 000,- CZK. Zatim nemam nic.
Jinak Jarax mel od touratechu a ted ma nejake jine, Randolf ma mohutne (nejaky cesky vyrobce tusim) a Blusberry nevim.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
nemo2 napsal:
Díky
Ty vole, to je taky otazka... "ktere jsou nejlepsi". To mas jako s holkama. Je lepsi blondyna, bruneta nebo zrzka? Sportovni nebo hubena? Hodna nebo chytra?
CO TI VYHOVUJE?
Tými najlepšími myslím najlepšie/Odolnosť pri páde,ohýzdnosť,spôsob uchytenia atď./, lebo každý chytrák si myslí, že najlepšie má zrovna on. A čo sa týka tých babeniek vidieť, že niektorí sú neskúsený vtom zmysle slova, že všetky sú dobré,pokiaľ ich nemáš na krku celý život, ale padáky môžeš nahodiť len jedny.
Ahoj,
pořídil jsem padáky i kufry od www.grave.cz. Jsem spokojený, ovšem je to věc vkusu - padáky se nikomu z mých kolegů nelíbí (prý jsou moc masivní na rozdíl od padáků od TT), ale kryjou krásně plasty při pádech v terénu. Pokud chceš jezdit jen po silnici připadají v úvahu padáky od TT .....
Carpe diem
nejdu tam tie orig BMW kufre z R1200GS GSA? lebo myslim ze ano, ja mam tie, a vydrzia podstatne viac ako HB alebo TT kufre, a hlavne ten rychlouchyt je naozaj masivny a aj preratana aerodinamika kufrov, co citit hlavne vo vyssich rychlostiach.Tak isto rovnomerne vyosenie tych orig kufrov. a jedna dolezita vyhoda, tym istym klucom od zapalovania otvaras tie kufre.
viajero napsal:
Ahoj,
pořídil jsem padáky i kufry od www.grave.cz. Jsem spokojený, ovšem je to věc vkusu - padáky se nikomu z mých kolegů nelíbí (prý jsou moc masivní na rozdíl od padáků od TT), ale kryjou krásně plasty při pádech v terénu. Pokud chceš jezdit jen po silnici připadají v úvahu padáky od TT .....
Mam od nich ty padaky taky a jsem velice spokojeny.... vydrzi asi uplne vsechno
diwi napsal:
nejdu tam tie orig BMW kufre z R1200GS GSA? lebo myslim ze ano, ja mam tie, a vydrzia podstatne viac ako HB alebo TT kufre, a hlavne ten rychlouchyt je naozaj masivny a aj preratana aerodinamika kufrov, co citit hlavne vo vyssich rychlostiach.Tak isto rovnomerne vyosenie tych orig kufrov. a jedna dolezita vyhoda, tym istym klucom od zapalovania otvaras tie kufre.
Myslim tieto:
"a vydrzia podstatne viac ako HB alebo TT kufre"
a) AFAIK systemove kufry pro BMW hlinikace GSA vyrabi Touratech
videl jsi Zegy pro?
c) vis, ze BMW dela HLINIKACE pro osmikilo pokud vim cca stejne, jako pro 12GSA?
delate v tom binec imho
Upravil hicks dne 23.06.2009 11:53
17 cm
no ano, ale v katalogu TT tie BMW orig kufre som nenasiel, ano v kufri tych kufrov je TT part number
no a co sa tyka tych orig kufrov pre 800 a 1200 myslim ze budu tie iste, ale to pisem hned na zaciatku, ale nemam to potvrdene. zaujima ma to lebo chcem dokupit k mojej GSA "lahsiu" sestru 800GS, a tym padom by som nemusel kupovat dalsiu sadu kufrov.
Hicks napsal:
diwi napsal:
Myslim tieto:
"a vydrzia podstatne viac ako HB alebo TT kufre"
a) AFAIK systemove kufry pro BMW hlinikace GSA vyrabi Touratech
videl jsi Zegy pro?
c) vis, ze BMW dela HLINIKACE pro osmikilo pokud vim cca stejne, jako pro 12GSA?
Já si jedu v pátek pro Zegy Pro, ceny oproti normálním Zegám je téměř zanedbatelná a vypadají moc pěkně.. http://2.bp.blogs...resize.JPG
Škoda že zatím není Top-case..
Maris napsal:
Já si jedu v pátek pro Zegy Pro, ceny oproti normálním Zegám je téměř zanedbatelná a vypadají moc pěkně.. http://2.bp.blogs...resize.JPG
Jsem to napsal špatně,chtěl jsem říct,že navýšení ceny oproti zegám je téměř zanedbatelný.. Takže se Big Husky a podobní bát nemusí.)) Mě se ale moc líbí a po dlouhým rozhodování jestli Big Husky/BEGR/ Touratech nakonec beru tyhle..
Maris napsal:
ja mam objednane ty anodizovane.. uz od dubna.
17 cm
už sem je i otestoval při šelní bouračce s Hondou CRV motorka šla do vzduchu a pak na bok. PAdáky sou jednoduchý, elegantní, a fungujou
Kufry mám zega normal, přežily mnoho pádů v mongolsku, jednou jsem je musel celé překlepat ale stále těsní a fungujou...
Čéče Jaraxi, mám ten dojem že jsi tu 800. pojal jako mašinu na jednorázové použití.. Nejdřív bez pořádného zajetí Mongolsko,pak pár offroudů a nakonec berany berany duc..
Kolik ti dává BMW Motorrad za ty testy..?
Co mas za problem, vzdyt z te nehody jsem ja odjel po vlastni ose a CRV zustala stat na krizovatce, s prorazenou brzdovou soustavou. Po každé nehodě jí vylepším za peníze z pojistky. Uz mam nove vidle, progresivni pruziny wilbers, padaky advspec, cekam na desierto, samozrejme TT ohebne radicky, kufry zega, drzaky TT, zvysena riditka, lepsi stupacky, packy wunderlich, kryty na ruce, ted cekam na rafky EXCEL, navic probehlo presne mereni ramu na laserech a vse je ok. Motorka je ve výborném stavu. BMW je proste BMW a Jarax je Jarax. Ani jedno neni na jedno pouziti!!!
chlapik s tou CRV moc nechapal. Chybu samozrejme udelal on, ale nasledoval stret, ja parakotoulem pres kapotu. Von vystupuje, pada na kolena a hystericky narika - co jsem to udelal! Ja v klidu vstanu, voprasim se, poplacam ho po rameni, ze sejako nic nestalo, ze jen specham na veceri a jako jestli bychom to vyrizovani nejak nezrychlili. Odchytavam prislusnika co ridi dopravu, at zavola kamose, ze specham. Behem 20 minut bylo vse vyrizeno vcetne hlaseni policii, dohodli jsme jeste nejake mimosoudni vyrovnani za odpusteni ublizeni na zdravi (dva narazene prsty na prave ruce). Nasledně nasedam na moto a mizim v dali...